Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Biju kautkad 2024. gadā, jaunie dzīvokļi Mežciemā, netālu no tiem autosaloniem. Meitene ļoti apaļīga. Likās dārgi  - EUR100. Īpatnēja ķermeņa smarža, kas ne pārāk man patika. Process lēns, nesteidzīgs, lēna masāža, kas pakāpeniski pāriet minetā, tad klasika/minets uz maiņām. Diez vai otru reizi ietu. Interesanti kāda ir tā otrā. Pirmā, cik atceros bija ar gariem tumšiem matiem

Nina 22049063
Ierakstīts

Pieņem Vagonu ielā. Apsēsta ar tīrību, dzīvoklī sīks Chihuaha. Ja patīk BBW, uz priekšu, ja ievēro tīrību, viņas norādījumus kur likt drēbes, attieksme normāla. Viss ar gumiju. 

Afrodite 25340655 Gribu.lv
Ierakstīts

Biju vakar. Dzīvoklis tīrs, sakopts. Sieviete apaļa, apaļš dupsis, lielas krūtis, simpātiska, attieksme laba. Veica relaksējošu masāžu tīri apmierinoši, gandrīz kā daža laba masiere, kautgan masāžu neesot mācījusies. Orālo gribēja veikt bez gumijas, kas ir mīnuss. Seksā brīva, pieredzējusi. Ja patīk apaļīgās mature- ļoti labs variants

Ina / Rozite
Ierakstīts

Ir būts pie šīs darbones vairākkārt. Pirms kādiem gadiem 10 viņa vēl bija tīri ok, jau tad viņai bija 40 ++. Masāžu veikt nemāk, bet toreiz to kompensēja orālais, klasiskais. Uzrāvos uz viņas pirms gada - pārvākusies no Juglas uz Zolitūdi, dzīvoklis briesmīgs, duša, vanna remontu nav redzējusi kopš mājas uzcelšanas, pati nekāda. Masāža uz 2/10, erotiskā daļa tikai ar rokām un krūtīm, arī 2/10, pats nesaprotu kāpēc paliku, laikam nostaļģijas dzīts... Zemē nomesta nauda un laiks!

Līva 20593698
Ierakstīts

Secinājumi pareizi, ja kāds uzzin tieši kurš numurs Brīvības ielai, vajag Blacklistot!

Brīvības gatve 237. Arī feja zem vārdiem Sanitiņa, Alise, Rebeka, Anete, Lolita, Lelde, bet ar vienu tel. nr. 27178937 tur mitinās, droši vien, ka vienā dzīvoklī. Arī otrai dikti patīk kungi gados. Interesanti būtu zināt kurās trepēs, jo man tajā mājā radi dzīvo :)

Santa 26839039
Ierakstīts

Sazvanīju viņu pagājušo nedēļ - teica, ka esot ārzemēs, laikam tāpēc vairs viņas sludinājumi nekur neparādās!

Sveicināti visiem! Pamodos no rīta kādas 3-4 dienas atpakaļ un sagribējas kko jaunu pamēģināt - sievieti ar lielām krūtīm. Ar 5 izmēru ir mēģināts - tīri ok, man patika un sāku meklēt lielākus pupus. Ielienu gribu.lv portālā un atradu šo būtni - Santa / Kika 26839039 Tad google iedeva man 2 atsauksmes no sexriga: viens un divi Palasīju itkā ok, ja neņemt vērā ka autoram nepatika ka meitene ir apaļa, man apalītes patīk. Tālāk mēģināju 3 dienu laikā sazvanīt bet neņēma klausuli, rīt tomēr izdevās. Pacēla - Halo! un viss...pīp pīp pīp. Please help, viņa vēl strādā? Varbūt ir kāds cits numurs pa kuru var sazvanīt. Sludinājums ielikts jau sen atpakaļ, bet numurs vēl darbojas, pēc loģikas ja numuru nemaina tad viņa vēl strādā. Gaidīšu atbildi.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.