Biju apciemojis kaut kādu pusotru vai 2 nedēļas atpakaļ. Sarunājam uz 15:00, teica ka var, bet pēc tam raksta ka nevar, jo saimniece gribēja pārbaudīt dzīvokli. Gribēju atmest, bet pēc tam pašam uzradās nelielas “ģēlas”, norunājām uz 16:00. Atrodas ja nemaldos A. Čaka ielā. Nosūtīja dzīvokļa kodu un numuru. Attaisīja durvis, bija apģērbta puscaurspīdīgā halātā un apakšveļā. Pajautāja vai es maku runāt pa krieviski, atbildēju “Jā”. Nu pēc šī jautājuma man kaut kā mazliet ne tik jautri. Nu domāju labi, varbūt viņai bija kaut kādi citi, kuri nemāk krievu valodu . Un tad man viņa jautā “Uz cik jūs esat sarunājuši?” atbildu uz 1h. Nu tad es 100% biju pārliecināts ka strāda caur kaut kādu kantori, vēlāk pajautāju saka ka caur draudzeni. No tās tikšanās dienas, teica ka vispār strāda 2 dienas, tikai nesen ir sākusi. Pajautāju kāpēc sākusi ar šo nodarboties, pasmaidīja un teica, lai dāvinātu prieku jums, vīriešiem. Gribēju pa nopietno pajautāt, nolēmu ka laikam nevajag, gan jau atbilde būtu “lai nopelnītu naudu”. Bet nu labi, iedevu naudu un vēl sarunājam uz skūpstīšanu. Iegāju duša, dvielis kas bija uz zemes nu jau bija slapjš , laikam kāds pirms manīm daudzi cilvēki bija. Bet parastie dvieļi bija daudz, lieli, mazi, balti, pelēki. Izgāju āra un tad sākam. Pati par izskatu, ir kaut kāds liekais svars, bet tā pa traku baigi nav. Un ir arī pīrsingi, divi zem lūpām, baigi nepatika, bet procesā aizmirsu par viņiem. Pasūkāja un tad lēca uz manīm, kūstās mundri, tad es paņemu viņu no aizmugures un priekšas, klusi nevaidēja, dažvieta pa skaļu. Izšāvu, izņemu āra un skatos prezis mazliet citā krāsā , sarkanīgs , nodomāju ka var būt tāds lubrikats prezim vai to ko viņa smērēja. Aizgāju uz dušu un sākās otrais raunds. Pasukāja, palēkāja no augšas, bet tikai no aizmugures, viņa ar muguru nogulās man uz vēdera un krūtīm , sākā skūpstīties, mazliet “pamasēju” klitoru un tad iebāzu pirkstu iekšā. Paurbināju un tad paņemu priekšā. Nu tagad saku vairāk aktīvāk darboties, vaidēja skaļi, baidījos ka kaimiņi sadzirdēs, ieķērās mana rokā, saspieda stipri stipri, pirmās domājas ka viņa tūlīt beigs, bet ne, es bija ātrāks . Izšāvu, izņemu āra, un nu jau prezis gandrīz viss sarkana krāsa. Viņa piecēlās, aizkliboja(pirms tam viņa nekliboja) līdz virtuvei un iedeva man salvetes. Viņai tā roka, kurā bija kaste ar salvetēm, trīcēja. Jautāju vai viss kārtība , atbilda “Jā” un saka ka bija pārāk labi, vēl piebilda ka nākamai sievietei baigi paveiksies. Un tad saku domāt vainu viņa ir profesionāla aktiera vai teiciens “galvenais ir nevis izmērs, bet pielietojums” ir paties. Iedeva vēl padzerties ūdeni , tad viņai zvanīja draudzene, jautāja ka tur iet. Es tā paklusa pateicu, “viss kārtība, drīz iešu prom”paskatījās uz manīm, pasmaidīja un atbildēja to pašu. Kad biju duša ieraudzīju sarkano krāsu sev virsu, baigi neiespringu, bet pēc pāris sekundēm sapratu, ka es, duraks, tur pirkstus bāzu, paveicās ka viņš izgāja sauss . Kad ģērbos mazliet apjautāju par viņas darbu, ka iet utt. Teica ka 2 dienas tik strāda , nu jau 10 vīrieši bija. Saka ka patīk , bet iespringsanas, baigi tādi “personāži” nav bijuši. Iedevu pāris padomus, neņemt viss visādus cilvēkus, lai neņem visādu lietotājus. Ka arī izstāstīju , ka vienā mājas lapa bija “sludinājums” kur viena darbone brīdināja citus par vienu cilvēku, kurš uzbruka viņai virsū. Viņai smaids nokrita, ieraudzīju to, mazliet uzmundrināju, atgādināju par piesardzību, apģērbos, apskāvāmies un atvadījāmies .
Nu tā īsti patika, neviena tā neiedeva man pieredzi ka viņa. Būtu bez svara un simpātiska , aizietu otro reizi.
Ierakstīts
Biju apciemojis kaut kādu pusotru vai 2 nedēļas atpakaļ. Sarunājam uz 15:00, teica ka var, bet pēc tam raksta ka nevar, jo saimniece gribēja pārbaudīt dzīvokli. Gribēju atmest, bet pēc tam pašam uzradās nelielas “ģēlas”, norunājām uz 16:00. Atrodas ja nemaldos A. Čaka ielā. Nosūtīja dzīvokļa kodu un numuru. Attaisīja durvis, bija apģērbta puscaurspīdīgā halātā un apakšveļā. Pajautāja vai es maku runāt pa krieviski, atbildēju “Jā”. Nu pēc šī jautājuma man kaut kā mazliet ne tik jautri. Nu domāju labi, varbūt viņai bija kaut kādi citi, kuri nemāk krievu valodu . Un tad man viņa jautā “Uz cik jūs esat sarunājuši?” atbildu uz 1h. Nu tad es 100% biju pārliecināts ka strāda caur kaut kādu kantori, vēlāk pajautāju saka ka caur draudzeni. No tās tikšanās dienas, teica ka vispār strāda 2 dienas, tikai nesen ir sākusi. Pajautāju kāpēc sākusi ar šo nodarboties, pasmaidīja un teica, lai dāvinātu prieku jums, vīriešiem. Gribēju pa nopietno pajautāt, nolēmu ka laikam nevajag, gan jau atbilde būtu “lai nopelnītu naudu”. Bet nu labi, iedevu naudu un vēl sarunājam uz skūpstīšanu. Iegāju duša, dvielis kas bija uz zemes nu jau bija slapjš , laikam kāds pirms manīm daudzi cilvēki bija. Bet parastie dvieļi bija daudz, lieli, mazi, balti, pelēki. Izgāju āra un tad sākam. Pati par izskatu, ir kaut kāds liekais svars, bet tā pa traku baigi nav. Un ir arī pīrsingi, divi zem lūpām, baigi nepatika, bet procesā aizmirsu par viņiem. Pasūkāja un tad lēca uz manīm, kūstās mundri, tad es paņemu viņu no aizmugures un priekšas, klusi nevaidēja, dažvieta pa skaļu. Izšāvu, izņemu āra un skatos prezis mazliet citā krāsā , sarkanīgs
, nodomāju ka var būt tāds lubrikats prezim vai to ko viņa smērēja. Aizgāju uz dušu un sākās otrais raunds. Pasukāja, palēkāja no augšas, bet tikai no aizmugures, viņa ar muguru nogulās man uz vēdera un krūtīm , sākā skūpstīties, mazliet “pamasēju” klitoru un tad iebāzu pirkstu iekšā. Paurbināju un tad paņemu priekšā. Nu tagad saku vairāk aktīvāk darboties, vaidēja skaļi, baidījos ka kaimiņi sadzirdēs, ieķērās mana rokā, saspieda stipri stipri, pirmās domājas ka viņa tūlīt beigs, bet ne, es bija ātrāks
. Izšāvu, izņemu āra, un nu jau prezis gandrīz viss sarkana krāsa. Viņa piecēlās, aizkliboja(pirms tam viņa nekliboja) līdz virtuvei un iedeva man salvetes. Viņai tā roka, kurā bija kaste ar salvetēm, trīcēja. Jautāju vai viss kārtība , atbilda “Jā” un saka ka bija pārāk labi, vēl piebilda ka nākamai sievietei baigi paveiksies. Un tad saku domāt vainu viņa ir profesionāla aktiera vai teiciens “galvenais ir nevis izmērs, bet pielietojums” ir paties. Iedeva vēl padzerties ūdeni , tad viņai zvanīja draudzene, jautāja ka tur iet. Es tā paklusa pateicu, “viss kārtība, drīz iešu prom”paskatījās uz manīm, pasmaidīja un atbildēja to pašu. Kad biju duša ieraudzīju sarkano krāsu sev virsu, baigi neiespringu, bet pēc pāris sekundēm sapratu, ka es, duraks, tur pirkstus bāzu, paveicās ka viņš izgāja sauss
. Kad ģērbos mazliet apjautāju par viņas darbu, ka iet utt. Teica ka 2 dienas tik strāda , nu jau 10 vīrieši bija. Saka ka patīk , bet iespringsanas, baigi tādi “personāži” nav bijuši. Iedevu pāris padomus, neņemt viss visādus cilvēkus, lai neņem visādu lietotājus. Ka arī izstāstīju , ka vienā mājas lapa bija “sludinājums” kur viena darbone brīdināja citus par vienu cilvēku, kurš uzbruka viņai virsū. Viņai smaids nokrita, ieraudzīju to, mazliet uzmundrināju, atgādināju par piesardzību, apģērbos, apskāvāmies un atvadījāmies .
Nu tā īsti patika, neviena tā neiedeva man pieredzi ka viņa. Būtu bez svara un simpātiska , aizietu otro reizi.