Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24967919 - Relaksejoša masaža
Ierakstīts

Bāba jau iespadīga, bet tas arī viss. Tur ir konkrēts lohatrons - pēc masāžas, par papildus 20eur vari tikt izraustīts, ja gribi lai izrausta bez krūštura vēl 20eur. Droši, ka patukšojot maciņu par vairākiem 20eur , bus gatava lēkāt no tumbočkas virsū. Vienreiz biju, pirms otrā 20, apstājos.

Natasha Real Foto 28123896
Ierakstīts

Ja neviens neko sakarīgu neraksta, jāraksta pašam:)!

Izmēģināju viesnīcā..

Bildes ir meitenes, dzīvē figūra tā pati un ķermeņa aprises arī - smalka, tieva, karoče bildes viņas 100%.

Šis laikam ir tas gadījums, ka jāsaka - 200 EUR galīgi neatmaksājas, paskaidrošu kapēc:

Meitene smuka, kopta un visā citā ziņā jauka, ja nebūtu diezgan lecīga un augstprātīga. Kontaktējoties radās iespaids, ka esmu viņai ko paradā - viss process bez iedvesmas.

Isais rezumē: Viens no tiem gadijumiem, ka cena/pakalpjums nebija atbilstošs. Vairs neņemšu, bet nav ka neiesaku (varbūt nebija viņas diena, bet man po....).

275177** - Ss.lv
Ierakstīts

Biju iegriezies, īss rezumē:

Pieņem pie "300 miljonu vērtā tilta", dzīvoklis ļoti kopts un labs, duša un parejais OK. Spriežot pēc kārtības dzīvoklī un uzvedības sieviete ir kārtīga un tīrīga, kas man patīk.

Sieviete ļoti komunikabla un atvērta, izskatās pat labāk kā bildē (bilde viņas).

Masāža gūltā, bet viss smuki sagatvots ar svecēm, tā, ka iesaids ļoti labs.

Pati masāža, nu taa!!!!!, es par masāžu to nesauktu, bet sauktu par erotisku paglaudīšanu, bet tā, kā sieviete ir jauka, tad pat to var pieciest;).

Erotisko daļu veic ar Body, kas bija ļoti labs (sievietei ir smuks silikons) kas pie šads masāžas bija ļoti Ok..

Samaksāju viņas prasītos 40 un vēl extra, jo viss ko vēlējos bija OK.

P.S Tiem kas atceras Anju no Pļavniekiem (nu tada maziņa ar melniem matiem, kas kadreiz taisija superīgu masāžu un kurai bija superīga figūra) tiem iestāsies "dejavu" jo šai sievietei gan dzīvoklis, gan pati būs ļoti līdzīgi Anjai:)..

Ceru, ka kapeiku pisēji šo variantu nesačakarēs un varēšu aiziet vēl kādu reizi..

Un neprasiet vēl kādus sīkumu, tāpat jau pārāk daudz uzrakstīju, ņemot vērā, ka labs variants (un Tu "ironmen" arī neprasi:)

Julija 25250991
Ierakstīts

Tā ir ar visām jaunām sejām - pēc sludinājuma, visi izslāpušie metas testēt! Tad, atkarībā no sniegtā pakalpojuma kvalitātes, ir divi varianti:

1. Ja, pakalpojums ir ok, daļa testētāju kļūst par pastāvīgiem klientiem un šeit par sniegto pakalpojumu izsakās atturīgi:) un sludinājumu ir maz..

2. Ja, pakalpojums ir sūdīgs, parādās arvien jauni sludinājumi, un pilns ar atsauksmēm:)...

Ja atsauksmes nebūs, nakamnedeļ biju ieplānojis:)..

Bestgirl88
Ierakstīts

Zhuljix, negribu nevienu nolikt vai man lidzigi domājošos, celt gaismā, bet šajā businesā darbojas vispāreji principi - dārgāka prece vienmēr būs labāka (80% vismaz, bet gadās arī izņēmumi). Personīgi es nevēlos tērēt laiku un meklēt vienu no 10 variantiem pa 40-60 EUR, jo vienkārši tam nav laika un vēlēšanās. Man ir daudz vieglāk sakrāt 1-5 kontaktus ar 150 EUR un uzzvanīt, kad ir nepieciešamība un prakstiski vienmēr dabūt vēlamo, jo meitene pa 150 EUR ir gatava pielāgoties visiem laikiem un vēlmēm. Pie tam pa 150 var dabūt meitenes, kurām šis business nav pamatnodarbošanās , bet hobijs (bauda ar piemaksu). Negribu būt augstprātīgs, bet atgādināšu vienu vecu patiesību - katrs izvēlas sev preci/pakalpojumu pēc savas rocības, tā, ka te tev atbilde.

vienīgai kam piekritīšu ir tas, ka Latvijaa ir reāli mazs tirgus un tapēc tik sūdīgs piedāvājums...

28922810 Pļavnieki
Ierakstīts

Nu kujvinzin!!!te bija visadas atsauksmes-labas/sliktas!pats vienreiz aizbraucu,kad ieraudziju dzivokli un nekoptu zaki,pateicos un aizbraucu prom!nezinu varbut man augstakas prasibas,bet es neietu!tas ka masaza un hj,tas 200proc!

Labas
Ierakstīts

Paskaties kā "Viktorija" pacēlusies:), jau kāds 4-5 cilvēks viņu uzrunā kā "Viktoriju VIP" :)...gluži kā Maestro Raimonds Pauls, vai Sers Aleks Fergusons , būs ieguvusi titulu....

Ok, tas tā atslodzei, man jau arī viņa tīk un ja nebūtu apnikusi liktu topa augšgalā :)..

Bilde pa 90% feiks, iepostē google - Vika (manuprāt, parastais purvciema variants ar kaķu piečurātu koridori un priekšnamu...)

Vip Meitenes
Ierakstīts

Nu joptvaj..bernudarzs...panem meiteni no intimmeitene.lv (kas reklameejas pa 50-80) un parbaudi....Da kaut vai Viktoriju...viņam ir draudznes, kas dražas par 100-200 ls, bet vai tas ir vajdziigs..Es kad painteresejos ar ko tad draudzene labaak???..izradas viņa ģerbjas iekš D&G...nu i nh....es takš neeju uz džiniem skatiities...man riebjas D&G:)...man patiik HUGO BOSS:)..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.