Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Noskatīju šo jaunkundzi, pirms paspēju izlasīt šo garo diskusiju. Tādēļ varu neitrāli novērtēt. 

Apciemoju dažas reizes, jo piesaistīja tieši meitenīgais miesas veidojums. Tā kā viņa arī mazliet pietēlo tādu skolniecīti, sasien matus divās astītēs, ķiķina, tad iespaids ir ļoti seksīgs (atbilstoši lomai). Pretēji šeit dzirdētajam, kopumā man patika un vienmēr tikšanās sākās un beidzās draudzīgi. 

Fotogrāfijas, kas ir redzamas dažādos sludinājumos un šajā diskusijā, atbilst patiesībai. Augums ļoti jauneklīgs, slaida, mazas krūtiņas, smuks dupsis. 

Uzvedības ziņā var just, ka kaut kas dīvains tur apakšā ir, bet saziņā ar mani viss bija labi. Varbūt tādēļ, ka jau sākotnēji izveidojās normāls kontakts. 

Procesā ir zināmi untumi - nepatīk dažas pozas. Norādīja uz to samērā laipni, bet kopumā prieku tas nedaudz samazināja. Orālais bija normāls, zobi neķērās. Bet nebija arī nekas izcils.

Kopvērtējums:

(+) jauna un seksīgs augums, vienmēr pieņēma pēc norunas, pēc finiša nemet ārā un mīļi pamasē
(-) vecs izliekamais dīvāns, untumi ar atsevišķām pozām, gultā samērā pasīva

Dažas reizes ar prieku apciemoju. Vairāk neiešu, jo vairs nav interesanti.

Inga (30) 26909832
Ierakstīts

Aicināja uz Brīvības 152. Vecums tālu aiz reklamētā. Sen jau ziedu laiki garām. Galvenokārt tas izpaužas sejā. Ķermenis nebūt nav slaids, vēders liek par sevi manīt. Krūtis uz tausti gan patīkamas, bet tas arī viss.

Masāža neizpaužas ar iztēli. Viens, divi, beidzi, duša ir pa labi.

Vērtējums 1 no 5.

Vajadziga Atsauksme Par Siem
Ierakstīts

1., kas pieņem Mežciemā, ir izmantota minetam mašīnā. Meitene tāda pelēkā pelīte, bija drūma, laikam smaga diena viņai bija. Tikšanās vieta - pie biķernieku trases. Pie sevis nepieņemot, mašīnā vai gādā vietu pats. Nekā sevišķa, tik cik pa ātro.

Krista(36),29956992
Ierakstīts

Arī esmu bijis, neko daudz jaunu nepateikšu. Skatoties pēc sejas, vecums varētu būt ap 45. Augums ļoti labs, daža laba 20-gadīga varētu apskaust. Krūtis nelielas, bet turas labi. Viņai ir raksturīga tāda mīļa attieksme, kas kādam patiks, bet man nepatika. Paglāstīs, papaijās, mīļus vārdus pateiks, kādu komplimentu. Tas tieši mani atgrūda, ja meklējat kādu nerātnāku, rupjāku, agresīvāku meiteni, šī nebūs tā. Ja gribas mierīgi parunāt-padrāzties-parunāt, tad šitā būs laba.

Izturība varētu būt lielāka. Protams, nečīkstēja, kā daža laba cita, bet jutu, ka nav tā tempa dāmai.

Vieta Elijas ielā normāla. No ārpuses baisi, iekšpagalms, tumsa. Dzīvoklis labs, vannasistaba tīra, kārtīga.

Es personīgi vairs neiešu, bet slaidu mature cienītājiem ieteikšu.

29920471 Jūlija
Ierakstīts

Apmeklēju šo būtni kādā saulainas pavasara dienaspusdienu pārtraukumā. Pa telefonu aicināja mani uz Stabu un Avotu krustojuma, bet ziniet - līdz viņas patiesajai pieņemšanas vietai vēl pāris kvartāli. Reāli gandrīz pie Stabu un Valmieras krustojuma. Tā ka jau varat laicīgi griezt uz to galu.

Apartamenti ir labā, kārtīgā mājā. Lai tiktu līdz viņai būs jāiziet divi durvju kodi. Ēka izskatās nesen renovēta. Pats dzīvoklis arī labā stāvoklī, plašs. Vannasistaba normāla, vanna varēja būt ērtāka, bet tā maz pretenziju.

Pati Jūlija man gan ne pārāk patika. Jā - viņa ir patiešām slaida, bet man pietrūka krūšu. Viņai tās ir mazas un nedaudz nokarenas. Nav nekā krimināla, bet ne manā gaumē. Slaidums arī izspaužas kā neliela kaulu izspiešanās. Gaumes lieta, ne man. Bija arī komentāri par viņas pļāpāšanu - tik tiešām viņa ir runātīga. Nav jau nemaz tik slikti, jo var iesmiet, par kaut ko muļķīgu parunāt. Vienīgais nepatīk, ka viņa runā par citiem klientiem.

Piedāvāja pirms seksa masāžu, bet tā bija varmācība pret muguru, ne masāža. Kaut ko mīcija, spaidīja, jēgas nekādas. Orālais bija normāls, sekss ar. Vienīgais manam draudziņam mazliet par vaļīgu vagīna, bet ja Jums varenāks metamais, būs labi. Es personīgi beidzu ar piepūli, jo priekš manis skats bija pārāk kārns.

Prasa 60 EUR par pusstundu un 80 EUR par stundu, kas man šķita neadekvāta cena. Prasa avansā.

Vērtējums 10 punktos:

Telpas 8
Ķermenis 6
Seja 7
Masāža 3
Orālais 8
Vaginālais 7
Attieksme 8

P.S. Dāmas - ja Jūs prasāt 60-80 EUR par vizīti, vai grūti sagādāt divus sausus dvieļus - pirms un pēc?

Luudzu Atsauksmes Par Lauru
Ierakstīts

Meitene ir ļoti smuka, ķermenis kopts, krūtis smukas. Seksā ļoti aktīva, uzreiz gultā iekšā, aktīvi darbojas, ļoti pretimnākoša, komunikabla, sulīga. Dzīvoklis tīrs, remontēts, kārtīgs. Mazliet pārāk aktīva, pārņem iniciatīvu. Var labi parunāt. Vai cena ir tā vērta? Varbūt mazliet par daudz. Drīzāk būtu 40 Ls vērta.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.