tas, ka bildes feiks , tas skaidrs, tomēr gribētos saņemt kādas atsaukmes
Tie starta nosacījumi jau tik švaki, ka labas atsauksmes vai kvalitāti gaidīt ir bezcerīgi. Vari būt ledlauzis un izmēģināt pats, mēs pēc tam palasīsim.
Biju. Patika. Atbilstība bildei sludinājumā - 80-90%. Takse 30/60 - 80/150. Ir dopi, anālā nav. Skaista, slaida. Ar uzlabotām lūpām un krūtīm. Krūtis nav perfektas, brīžiem pacietas, bet tā ir piekasīšanās. Dupsis nav brazīliešu, bet nu jauks tik un tā. Viss ir tip top. Man ļoti patika attieksme un viss process kopumā. Vai ietu vēlreiz? Jā. Rīgā līdz piektdienai.
Nu zin kā, es ja būtu tik naivs, es jau sazinātos. Vienkārši dīvaini, dāma jeb bildes tiek sludinātas jau ilgu laiku, bet nekad nav nekas bijis forumā. Šis var būt arī kā noderīgs brīdinājums tiem naivajiem, kas meklēs info forumā.
Biju uz 1h. Augums tiešām pasaka. Pati pa sevi jauka, iebildumu seksā nebija. Bet nu acis visos procesos ciet. Vai ietu vēlreiz? Visticamāk jā. Price/performance atbilst. 30 - 100, 1h - 150.
LV vēl būs kādu nedēļu.
Biju. Tikšanās sarunāju tikai ar otro piegājienu. Raksta viņai ļoti daudz un atbild ar automatizētām vai frāzēm bez tēmas. Bet, ja sanāk normāli noķert diskusiju ar konkrētu mērķi, tad viss aiziet. Pieņem Lāčplēša. Dzīvoklī bija vēl draudzene - kolēģe citā istabā.
Process patika, augums arī. Ļoti aktīva pati pa sevi un arī seksā. Šķiet, ka ļoti laba eksotika. Latvijā ir līdz 18.11.
Ierakstīts
Tie starta nosacījumi jau tik švaki, ka labas atsauksmes vai kvalitāti gaidīt ir bezcerīgi. Vari būt ledlauzis un izmēģināt pats, mēs pēc tam palasīsim.