Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sabīne 25292844
Ierakstīts

Biju, diezgan bedīgi. Pus h 70, h 130. Masāža tāda īsti nekāda (nekādu erotisko elementu, vāja), pārējais arī bez īpaša entuziasma. Bildes, protams, ka nav īstas, bet nu ir tumšmate.

22477973 Monta [Intim.lv]
Ierakstīts

Nr. izskataas jauns, reklameejas intim.lv.

Uzaicināšu patīkamu vīrieti paciemoties !

Sazvaniiju, bet meitene shodien beidz aatraak, nekaa es tieku. Taapeec varbuut kaadam ir atsauksmes, lai saprotu vai meegjinaat veel vai nee. Atrodoties pie Sky & More.

post-6816-0-08043300-1558785609_thumb.jpg

Katyjoker0@gmail.com [Puh.lv]
Ierakstīts

Puh.lv regulaari sludinaas, teksts mainaas bet ir vairaak/mazaak shaads:

встречусь в ближайшее время.

с порядочным мужчиной не младше 30 лет .

место не моё.

авто не предлагать.

писать на почту.

через сайт письма не доходят.

katyjoker0@gmail.com

Ir kaadam pieredze?

Julja (289932**)
Ierakstīts

Par teemu runaajot, es tieshi teiktu, ka masaazhas jomaa viens no sakarigaakajiem variantiem. Nehaltuuree, ir stunda, masee pietiekami speeciigi ne kaa liela dalja, erotskajaa daljaa maak izmantot savu silikonu un uzspeelee pietiekamu teaatri lai buutu fun.

Piekriitu, ka taa daliitaa dusha ir diivaina, bet man nekad nav sanaacis traapiit, kad blakus kaads buutu. Bet nu jaa, var saprast skepsi. Taa kaa tur ir vairaakas, gan jau ka var sanaakt saskrieties arii kaapnju telpaa, bet nu par laimi ne reizi nesanaaca. Paareejaas, kas tur ir (Laura un Sawa) likaas konveijers. Sawa it sevishkji.

Zane 24
Ierakstīts

Noteikti kaut kur ir posts, bez nepateikshu uzreiz peec kaada vaarda mekleet, bet reklameejas jau ljooti sen (periodiski pazuudot). Sheit seja taa labi zem zibspuldzes pasleepta, atceroties vecas foto mans subjektiivais viedoklis ir, ka laiku teereet nav veerts:)

Reku buus vecaaks sludinaajums: http://intim.lv/lv/adv/read/hetero-man-looking-for-sex/604263/index.html

Piemetu bildes no sludinaajuma, links gan jau kaut kad pazudiis.

post-6816-0-55272100-1508688225_thumb.jpg

post-6816-0-81518700-1508688229_thumb.jpg

Diana 26938420 [Intim.lv]
Ierakstīts

Ļoti seksīga,kopta meitene aicina ciemos uz patīkamu atpūtiņu..Foto īsts.Privati.

Piezvaniiju, noskaidroju, ka Klijaanu iela, kas radiija skepsi, bet no otras puses, tur jau daudzi iiree istabas. Bildi google reverse image search neatrada, so it kaa vareetu aiziet iechekot, bet varbuut kaadam jau ir pieredze?

post-6816-0-19177200-1500923933_thumb.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.