massazik, minjetik, klassiceskij seks. NEZNOSTJ I PONIMANIE V PRIJATNOJ I SPOKOJNOJ OBSTANOVOCKE...26066034. PRIJATNAJA BLONDINOCKA, NASTOJASAJA ZENSINA, ZNAJUSJAJA KAK UDOVLETVORITJ MUZCINU, ZDET K SEBE V GOSTI MUZCINU, KOTOROMU NRAVICA NEZNIJ SEKS. OTVECAJU TOLJKO NA ZVONOCKI. PLJAVNIEKI
Nu labi, Zonda un rodeo parliecināja man, kā bez prezervatīva ir bīstami. Kaut vai es pats dažas reizes ir bijis pie meitenēm, ar kuriem taisijām orālo bez gumijas un viss beidzas labi, vairāk neriskēšu. Tomēr atzīmēšu, ka tas sievietes ir bijusi no rubrikas „Sieviete meklē vīrieti seksam”, nevis no „Eskort pakalpojumi”
Un tad man ir jautājums. Ar parasto prezervatīvu man uzreiz pazūd erekcija un nekas nesanāk. Intimpreču veikalā ir pavisam smalki prezervatīvi ((Ultrathin). Vai kāds tos izmantoja ?
Viņas sludinājumu derīguma termiņš vairākos portālos beidzas jau oktobrī ? Vai tagad vēl strādā ? Spriežot pēc labam atsauksmēm –tas ir interesents variants
Jā tā patiešam ir Baiba no Dzelzavas ielas, 25. tad neiesāku iet nekāda gadījumā. Viņai ar sportu jānodarbojas, bet ne ar intimpakalpojumiem. Vienīgi, kā pēc viņas man ir bijusi laba mācība, kā nekad nedrīkst dod meitenēm pilnu summu uz priekšu.
Viņas īsta bilde ir šeit, tālrunis toreiz bija 26975969
Profesionālas meitenes neinterese, jo ar gumiju man nekas nesanāc un sekss ar gumiju -tas nav sekss, bet bez tā ar viņiem nedrīkst un nekad neriskēšu. Bija sen dažas reizes pēc sludinājumiem no intim.lv vai gribu.lv pie sievietēm no rubrikas „Sieviete meklē vīrieti seksam”, ar amatieriem ir daudz labāk, bet pēdēja laikā neko interesantu tur neredzu.
Interese pirmkārt oralais sekss bez gumijas, dziļas skūpstās lupas, poza 69, kopīga dūša. Par klasisko seksu –pēc situācijas, bet varu arī iztikt bez tā.
Ierakstīts
Daudz.