Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sonia (30) +371 29699661
Ierakstīts
7 минут назад, Pixer сказал:

Nerunaa mulkjibas te,saki labak kas tu esi,lai var varetu palasit atsauksmes par tevi,aiziet notesteet,es pat tev 2x vairaak samaksaatu un ja nebutu kaa es saku,pat atvainotos tev😄bet stipri shaubos ka kautkas labs esi,tapec jau te sleepies😁

Kontaktus šeit nedodu. Un jaunus klientus šobrīd nemaz nepieņemu, it īpaši tādus kā tu. Jau no pirmā teikuma manāms, ka nepatīkams cilvēks;)

Gaidu tavu sludinājumu)

Domāju ar šo var arī beigt šo diskusiju. Jauku vakaru.

Sonia (30) +371 29699661
Ierakstīts
6 минут назад, Pixer сказал:

Cik tavs price ir?ganjau seedi vagonu 22 kur nekad nekas labs nav bijis 

Es tak neesmu vainiigs ka juus nevelkat uz normaalu ciparu,piemeram taa alsu,adelj un vel paris velk uz saviem cipariem,bet juus vietejie konveijeri nevelkat+ka jus te sezhat tas jau apliecina ka taa sudigi ar tiem klientiem,ja kads 1ns mulkjis trapas pa dienu uz jums tad jau laimiigas un nevajag domat ka naudas nav,par aliexpres precem nav verts maksaat lielas summas

Nu malacis, malacis, tu jau labāk zini visu par visiem! 

Saki lūdzu kad gaidīt tavu sludinājumu un kads “nikname” būs ? 

15 минут назад, Pixer сказал:

bet juus vietejie konveijeri nevelkat+ka jus te sezhat tas jau apliecina ka taa sudigi ar tiem klientiem

Es pareizi saprotu, ka tev nepatīk tā saucamie “konveijeri”, bet tajā pašā laikā ir pretenzijas, ka dāmai ir laiks sēdēt šajā forumā ? Interesanti 😁 Nu rupji sakot pēc tava teiktā sanāk es šos postus lasu kamēr klients ir virsū? Vai kā tas tavu prāt tad strādā?  

Nu klau, excuse me bet tu pats savos vardos sapisies 

Sonia (30) +371 29699661
Ierakstīts
17 минут назад, Pixer сказал:

tev kaa vietejai maximums 100 pa h un 60 pa 30 min,vairaak juus reaali nevelkat,nepatikami varbuut,bet godigi saku 

Nu par maniem šī momenta cipariem šeit runas nav, bet domāju tev tīrī labs bizness aizies, ja ieliksi sludinājumu ar tādu price - vietējais jauns kung 😁

Nu ko vīrieši, piesakamies rindā, Pixers zemo cenu līderis mums te 🙌

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.