Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meklēju Skolotāju / Ищу Учительницу
Ierakstīts

Man ir aizdomas, ka tev šitas forums labāk noderētu :rolleyes:

http://www.dzekiem.lv/forums/index.php

Šaubos, jo “pickup” māca ka savaldzināt meitenes – apmācība ne tikai prasīs daudz laika, bet ari nedod nekādas garantijas un, pats svarīgākais – pat ja man izdosies pierunāt kādu sievieti, man joprojām nebūs praktiskas seksa iemaņas un viņa noteikti palieks neapmierināta, kas atkal atgriez mūs pie tā, ka vispirms nepieciešams atrast labu skolotāju.

Ierakstīts
Nu tak ieliec sludinājumu kādā iepazīšanās portālā, gan jau kādai vecākai mamītei būs ekstrīms ar kādu jaunāku, nepieredzējušu

Tādiem patiks 14 gadīgie, bet esmu jau par 20, un diez vai vecākai mammītei tas būs interesanti, pie tam, viņa noteikti uzskatīs, ka ja esmu joprojām nevainīgs, tātad man ir kādas problēmas (problēmas gan ir – esmu kautrīgs, un man psiholoģiski grūti iepazināties ar meiteni – tieši tāpēc nepieciešama profesionāla meitene). Vel ar to māmiņu vispirms jāiepazīstas un nav garantijas, ka viņa nepārdomās pēdēja bridi.

A kāpē in English nav?

Šķiet ka angļu valoda šajā portālā nav pārāk populāra.

Es tev dotu tādu padomu - labāk nereklamējies, ka tu tāds un šitāds, ej un dari, gan jau viss tev sanāks, kā pienākas.

Esmu lasījis rekomendācijas, un tomēr cilvēki uzskata, ka labāk pastāstīt: ja viņa ir profesionāle, tad noteikti to sapratis , un tas var radīt problēmas, otrais variants: viņa pārāk nepulēsies (jo uzskata, ka man ir pieredze) un rezultāts būs nav pārāk labs.

Ja kas, norauj kulākā, tieši pirms iešanas, tad gan jau vismaz minūti varēsi par intercourse papriecāties

Labs padoms, bet, kamēr nobraukšu no mājam līdz meitenei, viss atkal būs, ka līdz „kulākā”

Viedoklis: Nekad nedod naudu uz priekšu! Nekad! Rezultāts būs 3x sliktāks!

Viedoklis2: 90% grib naudu uz priekšu - bailīgas

Sanāk tā: gandrīz visi grib naudu uz priekšu, ja nedos – viņa visu laiku uztraucies, ja samaksāt uz priekšu – rezultāts ari būs slikts. Vienīga izeja: 50/50

Vislabākais variants '- individuāles, kuras nav pārāk nodrāztas...

Ja gribi "amatieri", tad var gadīties ilgā sarakstīšanās, pat nedēļu...

Varbūt kāds rekomendē tādus, var PM vai uz meilu virgin@inbox.lv

NoLimits un George Green - Liels paldies par padomiem.

Ierakstīts

Pirms dažiem mēnešiem esmu ja rakstījis šo jautājumu cita līdzīga forumā (sexriga), bet atbildes nebija pārāk labas, tagad gribu pamēģināt vēlreiz.

Man vispār nav seksuālās pieredzes, bet vēlētos to mainīt. Varbūt kāds var rekomendēt labu meiteni, kura var kļūt par skolotāju.

Vecums nav svarīgs, lai būs no 20 līdz 40 gadiem. Cena - līdz 50 latiem stundā, galvenais – nekāda kontakta daudzuma ierobežojumus, jo sakarā ar pieredzes trūkumu, pirmo reizi var ilgt dažas sekundes.

Varbūt kāda meitene, kas apmeklē šo saiti, gatava piedāvāt savus pakalpojumus? Par mani: vecāks par 20, augums 180, svars 75. Miesas uzbūve – vidēja. Ja interese, uzrakstiet man vēstuli: virgin@inbox.lv

Un vel daži jautājumi pieredzējušiem:

1) Kad sakas laika atskaitīšana? No brīža, kad meitene atvēra durvis? Bet tad paliek mazāk laika lai nomazgāties un parunāt par dzīvi.

2) Kāda diena labāk iet? Sestdien un svētdien parasti visi aizņemti?

3) Rīts/diena/vakars? Vakarā visi jau noguruši, bet no rīta - vēl miegaini?

4) Maksāt uz priekšu? Pēc? Vai 50/50?

5) Sarunāties 1 dienu vai dažu stundu iepriekš?

---------------------------------------------------------------------------------------

Несколько месяцев назад на сайте sexriga я уже об этом спрашивал, но необходимых ответов не получил, может тут кто посоветует.

У меня совсем нет сексуального опыта, но хотелось бы это исправить. Может кто-нибудь посоветовать хорошую девушку, которая может стать учительницей.

Возраст не главное, пусть будет от 20 до 40 лет. Цена до 50 лат/час, но чтобы без ограничений по кол-ву раз, поскольку из-за неопытности первый раз может продлиться всего несколько секунд.

А может быть кто-нибудь из девушек, что посещают сайт, готова предложить свои услуги? О себе: больше 20 лет, рост 180, вес 75. Телосложение среднее. Пишите: virgin@inbox.lv

И еще небольшая просьба к опытным. Может кто ответить:

1) Когда начинается отсчет “часа“ ? С момента, как открыли дверь? Но ведь тогда время на принятие душа и разговоры резко сокращается.

2) Одного часа обычно хватает? А если продлевать, то договариватся лучше заранее?

3) В какой день лучше идти? В выходные, наверное, все заняты?

4) Лучшее время суток? Ведь вечером все уже устали, а утром – еще не проснулись?

5) Оплата вперед? После? Или 50/50?

6) Звонить заранее за 1 день или за несколько часов?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.