Tribu 28 Ierakstīts 9. oktobris Amina 26382436 Ierakstīts 9. oktobris On 10/8/2025 at 3:41 PM, John0405 said: Vai ir atsauksmes par šo meiteni no Columbia ? Sludinājums rus valodā! Piedāvā klasiku 30 min deviņi nule, 1h par piecpadsmit nule! Paldies! https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-zaochno-lyublyu-tvo/8607006.html Tie operātori besi, jo es klupu uz tiem pašiem akmeņiem. Viņi reklame vairākas Latin meitenes, ar lidzīgu profilu es nokļuvu pie Gabi no importa sadaļas, bet tā la Gabi prom gan jau kāda citā meitene būs. Bet teksts 1:1 kā bildē. Link to post
Tribu 28 Ierakstīts 10. septembris Karina (20) 24892296 Vogue Luxury Girls Ierakstīts 10. septembris 15 hours ago, Leosexual said: Kāds ir bijis pie šīs vai jebkuras citas no Vogue Luxury Girls? Operators teica kam pagaidam tikai AnnaUkr ir pieejama, visas parējas prom, bet būšot jauns pievedums tuvākāja laikā. Link to post
Tribu 28 Ierakstīts 26. jūnijs Kateriina (20 gadi) 24961664 Ierakstīts 26. jūnijs 2 hours ago, Docent said: Gadi nav norādīti tekstā! Laikam kļūdījies tulkojot. Pēc texta izklausās pēc maza auguma brunetes,kas Bolderājā un Zolitūdē auto apkalpoja agrāk... Foto ir tipažas, bet pasniedz sevi kā 20 gadīgu puhā, varbūt tāpēc cilvēki apjautājas par gadiem. Link to post
Ierakstīts
Tie operātori besi, jo es klupu uz tiem pašiem akmeņiem. Viņi reklame vairākas Latin meitenes, ar lidzīgu profilu es nokļuvu pie Gabi no importa sadaļas, bet tā la Gabi prom gan jau kāda citā meitene būs. Bet teksts 1:1 kā bildē.