Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dana No Braslas хх ( DanaOs )
Ierakstīts
9 hours ago, Nutorious said:

Šī Dana man uzrakstīja uz epastu, sūta kaut kadas bildes ar krievu tekstiem. Atradu šo topiku un jā, tā ir viņa, 100% fake, izvairās no sazvanišanās whatsapp :D 
Kaut kāda diršana,mānīšana.. ;D

Минет 10€ 
Минет с голой грудью 15€ 
Минет полностью голой 20€ 
Класика 35€ 
Анал 40€ 
Класика + минет 45€ 
Анал + минет 50€

Blad, i am speachless... 🤦🤦🤦 Man liekas, ja uz ielenes profila butu liela sarkana zime ar uzrakstu FAKE un melns krusts ar uzrakstu nav istas bildes, tapat atrastos kads, kas paprasitu - kads ir bijis pedeja laika? Vai ari - kam ir aktivs nr, tur viss tik slikti kaa raksta? 

Tiesam shis bizness pahodu pie mums uz lohiem turaas... 🤷😅

Pilnīgs metiens
Ierakstīts

Ble, tas ir psc 🤦 kapec joprojam top sadi posti? Ble shitas razvods ar parskaitijumu bija aktuals kadi 5 vai 7 gadi atpakal, kurs joprojam uzkeras uz shitas hujnas? Ja vienigi kads pirmo dienu shitaja temaa ir, citadak es nez kaa var nesaprast un uzkerties 🤦

Nekur un nekad nevienai prostitutai nav jamaksa nekada prieksapmaksa, tas viss ir razvods, punkts. Visas bildes arii ir razvods, gribi uz bildem skatities, un nepietiek ar tam kas ir interneta - ieej onlyfans, izvelies pec savas patikas, samaksa un skaties cik lien.... 🤷

Alinka (21 gads) 24967837
Ierakstīts
3 hours ago, cietoks said:

Ну так и шо? Стоит идти или нет?

Ne pie vienas, kas reklamejas ar fake bildem nestoit iet, ja mes ta visi daritu un boikotetu shito sharadi, tad ari kaut kas varbut mainitos, bet ta kaa ne suda neviens nav gatavs darit, un daudzi vel ir gatavi palikt, kad atveras durvis un tur vispar nekadas lidzibas ar bildem nav 😅tapec talak nav verts runat... 🤷😅

Bella (20) 28461553
Ierakstīts

Nu hz, gaumes protams ir dazadas, bet nu kermenis loti nesexuals un nesieviskigs izskatas 😬

Da vel par to naudu ko prasa....vispar uzredzesanos! 😅 tur jau var kadu no augstakiem plauktiem panemt, vai tiesam smuku ukrainieti ar papildopcijam 🤷‍♂️

Skarbi protams, bet manuprat sitam pluskim - 50 eiro ir griestu cena😣

Elina 248671**
Ierakstīts

Kas tiesi tu gaidi, ka izmainisies, ja nav noslepums? 😅 notiks kaut kadas magiskas parvertibas? 😅

Sadiem variantiem, laikam ejot, ir tendence palikt tikai vel sudigakiem, nekad neesmu dzirdejis, ka notiktu otradak 🤷‍♂️😅

Dzegužkalns, wacap 26204597
Ierakstīts

Shitaas tacu ir tas pasas vecaas ilguciema sestri4kas kaa deveja sevi 🤣 nu es nezinu kapec, lai kads pie pilna saprata gribetu iet pie vinam, tur tacu skaidrs, ka ir maximals psc, resnas rajona alkashkas(agrak sludinajumos bija prasiba, ka pudele dzeka janem lidzi 👆🤣)!

Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
12 minutes ago, Lada Deina said:

Es vispār cits cilvēks, nekā tā meitene par ko iet runa. 

Ko tad tik aktivi aizstavi vinu? 🤣 un vispar pirmo reizi ejot pie kadas ciemos, neviens nevar zinat, kas tur isti bus un kadi tarakani galva dzivo, ja ir neatbilstiba bildem, norunatajiem, publicetajiem pakalpojumiem, attieksmei utt, jebkuram ir tiesibas jebkura bridi no ta visa atteikties 🤷‍♂️ nav taa ka jus te esat princeses, kas zelta tornii sez, kaa diemzel dazam labam individem patik domat! 

Un nevajag te nevienu ar apsardzi biedet, tas ir vienkarsi smiekligi 🤣 tur 5as minutes visiem bus viss skaidrs, kas tur notiek, un ja cilveks negribes iet ar labu prom, atstajot savu naudu, un izsauks mentus, tad tici man neviena apsardzes firma negribes but tur pa vidu iemaisita kaut kada prostitucijas skandalina 😉🤣

Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
2 hours ago, Desmit said:

Tagad viņa ir Emma bet lidz apciemojumam netiku. Zvanīju neatbild, rakstīju un atsūtīja cenas 100/150 un adresi. Ja ko  pasu tad nav atbildes tikai copu/paste 100/150 un cikos būsi. 

Nu ja nav komunikācijas un neatbild uz zvaniem tad es nebraucu.

Jāmēģina no cita nr., jo gribas meiteni ar tādu augumu. Kaut gan uzskatu, ka cipars neadekvāts.

Blin veciit ir citas meitenes ar tadu augumu 🤦‍♂️ un pec sejas arii glitakas, tev tiesam izlasot visu kas te ir rakstits to gribas? 🤦‍♂️

Tad mani vispar neizbrina jau vairs jautajums - kapec pie mums jebkura darbone var atlauties uzlikt pilnigi jebkadu cenu, neskatoties uz vinas atdevi, prasmem un izskatu? Da vot tapec, ka acimredzot atradisies tapat kas naks, kaut vai tur bus pilnigs pizgets 🤣 Vsjo gadu gadiem apspriestais jautajums saja foruma par cenam ir atrisinats! 👆🤣🤣🤣 Beidzot klient xxx kaa vinu tur sauca, vares naktiis mierigi gulet! 🤣

Paslēpa Moderator, 2021. gada 26. augusts - Iemesls nav norādīts
7 hours ago, Pikachu2020 said:

Tā kā pagājis jau laiks un trauma apārstēta, papildināšu šīs meitenes dainu skapi ar savu teiku…

Savādības sākās uzreiz pēc ienākšanas dzīvoklī. Meitene stāv koridorī ar ieliektu galvu, skatās uz mani un ilgstoši smaida… Nu mazliet tā savādi tas bija. Bet nu labi. Paņēma naudiņu (neatceros, cik toreiz bija par 1/2h… varbūt astoņi nulle).

Pats dzīvoklis (kaut kur Mežciemā bloku mājā) nolaists un tiešām smirdīgs. Tāda savāda smaka. Viņa vēlāk teicās, ka esot vārījusi kaulus… Tagad domāju, vai nav kādu apmeklētāju sagriezusi un uzvārījusi.

Nu tad, protams, fonā ir tas … debilais suns, kurš, spriežot pēc agresijas, nav īsti mierā, ka pie viņas saimnieces kaut kādi kadri nāk viņu vālēt.

Duša nav paredzēta. Biju mazgājies. OK.

Ieveda istabā, kur tāds garš, pašaurs dīvāns. Teicās, ka gulta baigi čīkstot. Kaut kur aizgāja. Man tā smaka (vārīto kaulu vai kā) dikti nepatīk, es atvēru aizskaru un arī logu, paskatījos ārā. Viņa ieskrēja istabā un bija baigi paranoiski sašutusi, ka tik brīvi šēptējos.  Nu labi, atvainojos, lai arī tā smarža mani šķebina.

Viņa ienāk istabā izģērbusies. Par to šaubu nav – visi kam patīk slaidas, smalkas – ideāls ķermenis.

Satuvināmies un sākam glāstu prelūdiju… Uzvelkam virsū… un tad sākās tie jautājumi, teksti un rēkšana… Kāpēc Tev patīk tā, vai Tu esi gejs, latviešu meitenēm patīk īsti veči, kas paņem un viss, un pa virsu vēl tā smiešanās…

Smaka, suns, saprotu, ka tā meitene ir putniņiem… man nokrīt…

Saku iedod citu kondomu, sāksim vēlreiz… atbildē, NĒ, kondomi ir ļoti DĀRGI…

Vienlaicīgi viņa kāpj virsū mēģina caur to gumiju mīkstu sevī ievadīt, bet nu manā gadījumā ir skaidrs, ka šeit īpaši nav ko vairs meklēt, jo kaut kā es nevaru tādos apstākļos maukt. BET vispār viņa kaut cik centās, bet nebija variantu ar to tekstu un smiešanās pavadījumu.

Es biju, protams, iepīcis, bet nu saku, ka varētu nomazgāties un slāt mājās. No hard feelings. Negribīgi aizveda mani uz nolaistu vannas istabu un iedeva… kabatas lakatiņa izmēra dvieli. Ne es kaut ko pie izlietnes tur ņemos, viņa sāk teikt, lai griežu ūdeni nost. DĀRGI.

Un tad es pateicu: TIK DAUDZ PELNI, NESAPROTU, KĀPĒC JĀDZĪVO TĀDĀ NABADZĪBĀ?

Tad sākas aurošana, pieslēdzās suns, domāju, kā lai uzvelku apavus, jo izskatījās, ka tūlīt man iesitīs.

Uz atvadām kāpņu telpā kliedza: TU PIDERAS ESI? TU PIDERAS ESI? Un vēl kaut kādus draudus, ka mani atradīs.

Rezumē. Ja tas viss netraucē, interesants variants, bet pārcenots. Ja patīk, var arī precēt. Taupīga un vāra kaulus, un daudz smaida.

Jebal 🤣🤣 man citu vardu nav ko pateikt ! 

Kaa jau ieprieks esmu teicis, ja ir jaunums saja topica - obligati ienaku izlasit, nosmejos kartigi vizualizejot to visu ainu 👍🤣

Paslēpa Moderator, 2021. gada 26. augusts - Iemesls nav norādīts

Ble katru reizi kad shitaja topika paradas kads jaunums, es vienmer atveru izlasit, tiri lai panirgtu 🤣 bet vot es nesaprotu kaa joprojam var uzrasties interesenti iet pie shitaa ar dzeguzi galvaa slimaa radijuma, pec 4 lapam ar nevienu pozitivu atsauksmi? 🙈🤣  blin nu kaa? 🤦‍♂️ 

Eva (24) 29701033
Ierakstīts

Bildes ir vinas, tacu dzive vina savadak izskatas, un krutis pec berna tadas novitusas diezgan. Biju pagajusaja vasara, toreiz prasija 80 par vienu savienu, uzskatu, ka par dargu prieks tada vizuala, otrreiz neietu, ir labaki varianti.

Elina 248671**
Ierakstīts
53 minutes ago, Camry1212 said:

Bet šitā tacu ir tā pati Lana ar silikoniem?? Ja tā tad konveijers nenormālākais, es kad gāju ārā, tā nakamais agresīvi pie durvīm zvanījās. Viņa taču pat neapmazgājās kā nākamais jau sprauž iekšā😁

Vot man arii vislaik likaas, ka tikai taa nav taa pati chavella 🤣 un pec manieres mierigi varetu but 👆🤣 vienigi, ka vienlaicigi staveja gan sis sludinajums, gan lanai, un ar dazadiem nr, tapec nolemu parbaudit. Nu ja tur sagaiditu taa nelaime gala, tad uzreiz begtu cik talu var! 🤣

Elina 248671**
Ierakstīts
4 hours ago, lielaslupas said:

Par to razvodu un čakarēšanu kāpēc tas tā, tā jau tāda izveidojusies sistēma, ir pilns ar tādiem fruktiem kas nezināmu motīvu vadīti zvana meitenēm, visu norunā pat jau uz konkrētu laiku un ar to arī viss beidzās ,attiecīgi meitenēm neatliek nekas cits kā darboties līdzīgi rezervējot vienu laiku priekš vairākiem un tad jau kurš pirmais tam paveicās,diemžēl nav nekādas cieņas ne no vienas puses un ir tā kā ir 

Nu nevaresu piekrist, domaju, ka tas drizak ir konkrets kontingents gan viena, gan otra puse, kam ir pofig uz citu cilveku, bet nu sis personas ar savu attieksmi nekur talu netiks, jo atri vien iemantos vietu otras nometnes melnajos sarakstos.

Ar so konkreto eksemplaru, vel pirms braksanas parprasiju, vai viss tochna ok (jo pec taa kaa lasa un atbild uz zinam, jau likas, ka tamlidzigi varetu but),vai mani laiki neparklasies ar citiem un varesu visu stundu but. Atbilde bija ja, brauc. Atbraucot uz vietas protams neviens necel tel, un atsuta pec pus h zinu, ka sorry bija aiznemta redz.

Meitenes kuras nav no leta gala, un kuram sava reputacija un tels ir svariga, parasti taa nedara, vismaz mana pieredze taa nav bijis, ja saruna konkretu laiku, tad nav jaloze kaa bingo tiksi vai nee. 🤷‍♂️

Elina 248671**
Ierakstīts
33 minutes ago, Martins Majors said:

sludinājumā rakstīts, ka "Izbraucu tikai !!!" ?

Nu tad tas ir jaunums, pirms tam pienema pie sevis un adreses vislaik mainija. 2x vienojamies par tiksanos, 2x izcakarets laiks. Gribeju jau tad ierakstit atsauksmi, lai visi zin un neielaizas, bet bija slinkums taisit postu ieverojot visus noteikumus un prasibas 🤣🤣

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.