Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Roxya
Ierakstīts
pirms 5 stundām, incognito999 teica:

Ну не знаю как насчёт широкой дырки, у меня точне в диаметре не 10см, Но от анала я закончил, правда от всего часа долбёжка и да ты прав, таких как она мало, если есть что-то в подобной ценовой категории с такими услугами был бы признателен если бы поделились)

ilgi reklameesi sevi?nu nav tavi nojaatie caurumi nevienam vajadziigi

ПОШЛАЯ 278123**
Ierakstīts

Normaala mauka,parunaat ar var,pisaas labi

Lietuvaa vinjai precinieks bija,bet chota neapreceejas,jo taisiijas sen to dariit.Ja gribat mauku preceet tad jums ir jabuut daudz naudai,lai jus speetu vinjai meneesi dot vismaz tik cik vinja nopelna ar mauciibu ,savadaak tur nekas nesanaaks un vinja atgrieziisies darbaa

Roxya
Ierakstīts
pirms 3 stundām, incognito999 teica:

Я новенький у вас на сайте, да и в стране в общем, бывал я здесь у нескольких фей, но о Рокси сказал бы высший класс, да внешность не модельная, Но фигура ни чего, минет отличный старается, встреча в гостинице в иманте, за ту стоимость редко такое найдешь, принимает и анал и стандарт и можно по очереди и туда и туда, очень энергичная, я люблю делать это жёстко и энергично, многи у кого был то жёстко не люблю, то с таким размером им больно, в общем берешь услугу Но многое нельзя, а Рокси не то что при нимает, она очень энергичная, только подмахивает, даже от анала получила оргазм судорожный, в общем секс с ней просто на высшем уровне. Я очень бы рекомендовал и думаю что посещу не ещё раз обязательно.

roxy beidz sevi reklameet

Natalija (28) 27120272
Ierakstīts
pirms 3 stundām, daredevil85 teica:

Sveiki biedri. Vai kādam ir kas sakāms par šo? Bilžu, vecuma atbilstība, ieinteresētība servisā? 🙂

Sazvanīt nevarēju nebij laika karāties klausulē. 

Screenshot_20260427_122142.jpg

Nekas nav sakaams,taam kuram rakstiits ka tikai zvani ,tur uzreiz ir skaidrs ka kautkadas shausmas,nav verts pats tereet laiku sazinaties,tapat arii ar taam kas nesuuta bildi!,nu 99% procetos shados sludinajumos ir ruksenes!1% varbuut ir kada laba, kas ljoti slepjaas,nav ikdienas darbs utt,bet uz tadu trapiities ir taspats kaa zilajaa dimantaa dzekpotu vinneet

Avrora (27) 26065786
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, odish38y teica:

22.45 vakar sanāca braukt pa Lienes ielu, viens ar bolt taxi bija piestājis pie perkamās. Traucēt, Tu gadījumā tas nebiji?😂 Lieku 7% ka Tu🚕🥒

nemuldi,es tur biezhi garam braucu un nevienas perkamas tur sen nav

pirms 3 stundām, odish38y teica:

Man viena sūkātāja mašīnā reiz stāstīja kā viņa gājusi uz darba interviju un tur priekšnieks esot licis saprast ka, lai dabūtu darbu, reizēm būs bosam jāatsūkā. Pajautāju kā tas viss beidzās. Uz to man viņa atbildēja - kas es kautkāda šalava, ka iešu kādam sūkāt? Īsti man pat nebija ko viņai atbildēt...🤔😅

Tadas arii ir dziivee satiktas kuras runaa pretruna ar sevi😂

dilara90 (35) 20055077
Ierakstīts

Bildes vinjas,kjermenis labi treneets un tas arii viss,sexa tur nav,tur locekli visu laiku,kjip baidas ka prezis nolidos,gribu lv visas sliktaas atsauksmes dzesusi,plikushi tik komentiem no tiem drochitajiem kas visas bildes komentee, ja kads domaa ka vinjam ies savadaak,tad aizver acis kad sapnjo😂

Nekas ipash,krutis lielaas arii neredzeeju kaa te viens rakstija,bet ka ar sveshiem nesukajot un nepishoties to man teica,baigi macija ka za devushkoi snachala nado uhazhivatj😄Es apklusu un nodomaaju,tu jebanulas,te dronjii pipeles visiem pec kartas  un man vel tev kazhoks ar shampanieti japerk.Ieteiktu neiet nevienam pie vinjas un driiz paradiisies sludinajums kas minetee un vaginu ar dod,jo visu laiku ss sludinaajas un pectam pargaaja uz puh jau,tas vien noziimee ka klientu trukums un taa ir arii ar parejam no ss,viss ir tik laika jautajums!Bet taa kjermenis labs vinjai + vel tadaa vecumaa,izpist gribetos vinju,tapeec neeiet pie vinja,pectam vinja iemetiis sludinajumus ar ar normaalu servisu un es aizieshu notesteet 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.