Bildes vinjas,kjermenis labi treneets un tas arii viss,sexa tur nav,tur locekli visu laiku,kjip baidas ka prezis nolidos,gribu lv visas sliktaas atsauksmes dzesusi,plikushi tik komentiem no tiem drochitajiem kas visas bildes komentee, ja kads domaa ka vinjam ies savadaak,tad aizver acis kad sapnjo😂
Nekas ipash,krutis lielaas arii neredzeeju kaa te viens rakstija,bet ka ar sveshiem nesukajot un nepishoties to man teica,baigi macija ka za devushkoi snachala nado uhazhivatj😄Es apklusu un nodomaaju,tu jebanulas,te dronjii pipeles visiem pec kartas un man vel tev kazhoks ar shampanieti japerk.Ieteiktu neiet nevienam pie vinjas un driiz paradiisies sludinajums kas minetee un vaginu ar dod,jo visu laiku ss sludinaajas un pectam pargaaja uz puh jau,tas vien noziimee ka klientu trukums un taa ir arii ar parejam no ss,viss ir tik laika jautajums!Bet taa kjermenis labs vinjai + vel tadaa vecumaa,izpist gribetos vinju,tapeec neeiet pie vinja,pectam vinja iemetiis sludinajumus ar ar normaalu servisu un es aizieshu notesteet
Ierakstīts
Bildes vinjas,kjermenis labi treneets un tas arii viss,sexa tur nav,tur locekli visu laiku,kjip baidas ka prezis nolidos,gribu lv visas sliktaas atsauksmes dzesusi,plikushi tik komentiem no tiem drochitajiem kas visas bildes komentee, ja kads domaa ka vinjam ies savadaak,tad aizver acis kad sapnjo😂