Meitene nav professionāle, gribu viņu saglabāt svaigu priekš sevis. Baidos, ka viņa mani vairs nepieņems, ja sapratīs, ka es viņas informāciju izpaužu. Cerams, ka saprotat mani - nekas personīgs!
Nepagāja ne pusotrs gads kopš tēmas uzsākšanas un es, beidzot, vakar tiku pie savas čigānietes. Teikšu godīgi - labākais sekss un labākā attieksme manā mūžā. Maziņa, melniņa ar kuplu melniem matiem un simpātisku seju. Seksa laikā nevairās pieskārienu, pati satver manu roku savā plaukstā, pavedinoši smaida un skatās tieši acīs, atšķirībā no latviešu zeltenēm, kuras aizver acis un galvu griež sānis (ne visas protams, bet.....). Pati aktīvi darbojās jātnieces pozā, joprojām skatoties acīs. Jutos kā pie senas draudzenes nevis maukas. Lai kā man arī nepatiktu čigāni kā tauta, bet viņu sievietēm piemīt kaut kāds mistisks piselīgums.
Es ahujel, kad uz Asara ielas ieraudzīju smalciņu meiteni ar puncīti, kas neapstājoties bezmērķīgi kātoja pa tradicionālajām mauku ieliņām Avota ielas apkaimē. Sākumā nepievērsu viņai uzmanību, jo izskatījas viņa kopta, tīrās drēbēs, pat simpātiska (podumaješ grūtniece vienkārši pastaigājās). Man pieleca, kad es viņu sastapu pēc vairākām stundām klīstot pa to pašu maršrutu.
Ir kāds bijis pie šīs draiskules? Kādas atsauksmes?
Ir būts! Ja tev ir alternatīva, tad pie šitās neej! Šī tantiņa (un nevis dāma) ir vējā izmesta nauda. Nodarbojās ar biznesu naudas dēļ, procesa laikā nepārtraukti mākslīgi un monotoni vaid un sten. Daudz sūdzās par savu un savas meitas grūto dzīvi, stāsta par iepriekšējiem klientiem. Ir pasista uz jogu, hinduismu un tamlīdzīgiem sūdiem + mēģina arī ievilināt tevi tajās muļķībās. PEŽA viņai ir izbagarēta tiktāl, ka nejūti vai pimpis ir iekšā vai ārā. Vienīgais prieks man bija viņu no visa spēka drāzt pakaļā, tad beidzot viņai sākās patiesi vaidi (no sāpēm), kas mani ļoti uzbudināja. Beigās noklāju viņas ģīmi ar olbaltumvielām. Ir info, ka viņa ļauj sev iemīzt mutē, bet pašam nebija drosmes pajautāt. Ja uznāks vēlme vēlreiz pie viņas aiziet, tad tikai, lai ņemtu viņu dirsā.
Biju pie šitās Baseina ielā. Ārprāc - laikam psiholoģiska trauma uz ilgāku laiku .
Fejai gadi tā uz 30. pieņēma sētas mājiņas 1.stāvā. Vispirms jau atmosfēra , kas tur valda ir dīvaina . Tu aiz plānām durvīm ģērbies nost un dzirdi , kā otrajā stāvā meitenes ķiķina un aprunā nupat aizgājušo klientu. Eju uz dušu - tur vēl tvaiks no iepriekšējā klienta , kurš pamatīgi piekodies , tāpēc viss smirdēja pēc šņabja. Nākot no dušas dabīgi ka saskrējos ar kārtējo klientu no 2. stāva , kurš steidza skalot galu.
Sākām ar minetu - mehāniska sūkāšana , bez jebkādas iedvesmas (sajūta tāda , ka gumijas lellei uz zoba liktu ), pēc ~10 min. biju gatavs paņemt vēzītī , bet gulta tā čīkstēja , ka visa vēlme pazuda. Atri vienojos , ka neturpināsim (izstāstīju , ka tik izbadējies neesmu un tomērt ir vajadzīgi kaut minimāli komforta apstākļi). Gods , kam gods - meitene to saprata un pat uz atstātajiem latiem nepretendēja.
DŽEKI - NEEJIET UZ BASEINA IELU.
Šitā ir 9. mēnesī stāvoklī - vēl var paspēt. Bet nu drausmīgs krokodīls! Nu, bet ja gribās pamēģināt ar grūtnieci..... http://bumper.lv/det...page=1&id=14291
Bet ir risks kaut ko saķert (tas fakts vien, ka ir stāvoklī izsaka daudz) + ja vēl ūdeņi noiet akta laikā
Es pie šitās vienreiz biju. Riktīga mauka - var drāzt kā un kur gribi. Izdrāzu viņu riktīgi gan priekšā, gan pakaļā. Attieksme gan viņai ir lietišķa. Āāāā un vēl, kad seksa laikā viņai zvana - viņa paceļ!
Ierakstīts
Pirms trim gadiem biju - nekas labs tur nebija.