Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Светлана (23) 20342821
Ierakstīts

Es jau vasarā biju, nepatika. Ierēcu, ka joprojām neļauj aiztikt pupus, jau tad nevarēja. Dīvaini oda dzīvoklis, neko daudz par meiteni neatceros bet viens koments bija, ka meitene trenuškās,kas atbilda. Kopējais iespaids ne kā pie maukas bet kaut kādas nošļukušas mājsaimnieces atnākt, makeup nekāds. Viņai bija krūšturis un topiņš, ko negribēja novilkt pēc savas pupu operācijas. Bet uz tausti viss drēbes gabals slapjš un piesvīdis bija. Vismaz no meitenes neoda. Domāju, ka dušā iet tikai nemazgā savas drēbes un dzīvoklī netiek uzkopts. Iespējams vēl papildus kāds smirdīgāks tēviņš pirms manis iegriezies , tāpēc šāds negatīvs iespaids. Vobšem ar šiem septiņu līdz astoņu rožu variantiem tikai vilšanās pēdējā laikā. Izskatās esmu nokavējis momentu, kurā maukas pa cēlušās sev cenas, ja agrāk šajā cenu kategorijā bija ok varianti , tad tagad viens vienīgs trash. 

Pozitīvās lietas: bildes atbilst, nav fake utt.

Kopumā jau likās draudzīga un saprata, ka man ne pārāk patīk pie viņas ciemoties, piekrita atgriezt daļu naudas pēc neilga orālā. Nolēmu ātri doties prom bez nekā vairāk. 

Adrese bija Brīvības ielas sākums. Ilgākā periodā esmu tur ciemojies reizes 5. Tikai vienreiz trāpījās tur labs variants. Izvairos no šīs adreses defaultā. 

Marina (29) 26852549
Ierakstīts

Ari biju. Piekriitu jau rakstiitajam. Bildes ir uzlabotas bet taa visticamaak ir vinja. Tachu izskatiijaas gan un peec viegli nopiipeetaas balss izklausiijaas vecaaka par 29, bet ne vairak par 35 jebhsu ari kaa launas meeles melsh dienvidnieciskaa tipa sievietes aatraak noveco. Mazinja augumaa, kam patiik mazaas, saies. Labs aatrais 30 min variants par ok izmaksaam bet tomer negaidiit parsteigumus vai ipashu attieksmi. Konveijeris ir un paliek konveijeris, kaa tuvojas 30 min jau fiksi jaskrien, nakamais gaida! Ja vertetu price/value attiecibaa, ka dazhs labs foruma biedrs, varetu likt 1/0.7. Konveijeris bet diezgan labs konveijeris.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.