esmu bijis imho neko sliktu nevar teikt bet nu 40zivis ar taa kaa pa daudz ir bijusi labaaki varianti pa 40 naudinaam. Biju kaut kad apriilii taa ka meitene jau ar staazu
bija jau topiks par vinu tik nevaru atrast kopumaa nekaa laba tur nav bilde atbilst gan, bet taa meitene nekaada smukaa nav bet nav ar nekaads krokodils, attieksme ar taada nu izdari savu daraamo un tinies .... Straadaa jau kaadi 2 gadi agraak bija dzirnavu ielas saakumaa.
Muļķības tas ir. Te jau minēja Sintiju kā reālu piemēru, kā tad viņai kaulainā vēl pakaļ nav? Kaut kā jums nav ienācis prātā, ka nevienai meitenei arī nebūs pie durvīm rindas 24/7. Tad nu atliek laiks gan atpūsties, gan izgulēties.. Ok, štruntīgāk ir nedēļas nogalēs, tad zvanītāju/ciemosnācēju ir daudz, bet to var mierīgi nokompensēt pirmdienās/otrdienās, kad tauta ir mazāk aktīva...
varbuut ir kaadi izneemumi bet normaala meitene parasti neliek ka straadaa 00-24, 00-24 99% ir bordelis
taa ir slavenaa lelde ilgus gadus biznessa cik esu lasiijis dazi ne paaraak labi izteicaas tobis attieksme taada ne visai kaa jau profesionaalei kas ilgi tajaa sfeeraa darbojas
jap tas tiesa bildes feikaas bet meitenei augums ir loti liidziigs un peec taadaam bildeem nepateikt vai istas vai feikas ja neesi iesk tineye saliidzinaajis es to saitu zinu bet kad vinai zvaniiju biju netaalu centraa un zinaaju pofig ja buus krokodils prieksaa vai resna cuuka no big deal tiisos prom
Biju pie vinas meitene smuka liktu 7/10 augums ar smuks laipna attieksme utt bet nu var just pie kaa esi atnaacis galu galaa ...... Seksa tas pats nekaa slikta nevaru teikt bet nebija arii nekaa taada kas attaisnotu LVL 60 ciparu.... Masaaza ar liidz labai masaazai tur ne smakas.....
Karoče ir bijusi daudz labaaki varianti pa 40LVL arii.... Ja kaadam naudas kaa spaļu un tie 60LVL neko daudz neizsaka paarmainas peec var aiziet pielauju ka var ko nokauleet arii bet es prinicipa pec nekad nekauleejos jo man domaat kas tas var kaut kaadaa veidaa attieksmi mainiit
Par bildeem a hren vinu zin bet nu nav nekaada pamata domaat ka feikas....
Nope, nav teikts, vienkārši ir vairākas reizes, kuru pieredze bija ļoti negatīva - precīzāk izsakoties 4 reizes gāju uz dažādam adresēm Purčikā (sludinājuma arī bija 00-24 cipari) un trāpīju uz ļoti neglītam meitenēm, pat neaizkavējos – skrēju prom.
Nu 00-24 cipars jau ir galvenais ka noraada ka bilde feiks un darbojas kaads jobens bordelis ko ta domaajiet ir kaada meitene kas speejiiga straadaat 24H dienaa lol runaa ka 10 dienas bez miega un kaulainaa jau tev ir pakaļ
Pie vinas esu bijis daudz reizu viena no labaakajaam meiteneem bet peedeejaa laikaa vairs tik labi nav bijis kaa 1. o reiz bet taapat vina ir viena no labakajaam. Ar loti pozitiivu attieksmi sekssiiga maza auguma. Price vinai katreiz ir atskiriigs ir bijis pa 30LVL/H, vienreiz uz Ziemassveetkiem dabuuju 2X pa 20LVL peedeejaa laikaa grib LVL 40. Gruuti sazvaniit patstaaviigi ar to nenodarbojas. Peedejoreiz sarunaaju tiksanos aizbraucu bet telefonu neceela.. taa luuk.
Ir kāds bijis ? Ko piedāvā, cik grib, kur atrodas ?
Jana izskataas taa ka visa gribeesana paariet jau vinu redzot taada sejas izteiksme it kaa ko tu ble te atvilcies viens jaaklis atkal. Pie lindas esu bijis vairaakas reizes bet peedeeja reizee sapratu ka taa arii ir pedeeejaa reize kad esu pie vinas attieksme bija galiigi garaam Bet augums smuks vinai.
Bļa, ievelc pa zobiem un tinies !!!! Krokodīli / feki tikai tikai tā ir pārmācāmi !!!
da nee ja veel meiča pišama bet ar fake bildem tad izpis un beigaas kad jaamaksaa pasaki sorry ar tevi neko nebijam runaajusi izvelc izprinteeto lapu ar fake bildi un saki es jau ar to meiteni runaaju ar tevi nee tu gribeeji pisties es ar what's the problem? What money???
Vot nav sanācis uzrauties tā, bet jautājums - ko jūs darat kad ir sarunāta tikšanās un ierodoties secini ka tomēr nevari?
pasakat, tu esi briesmīga vai man pārgāja vēlēšanās un maucat prom uzreiz?
Paarsvaraa neko nesaku ja atver durvis paskatos ka nepatiik un neko neteikdams maucu prom
Ir bijis arii taa ka nu nevar saprast palikt vai nee tad kad esu jau dziivoklii saprotu ka nee tad pasaku oi zini aizmirsu masiinu aizsleegt tuuliit buusu atpakal un atpakal vairs nenaaku a tad ir bijis ka vinereiz zvaniija un prasiija kur paliku pateicu ka dzinos pakal kaadam pidaram kurs meeginaaja autinu appzidiit
Ierakstīts
esmu bijis imho neko sliktu nevar teikt bet nu 40zivis ar taa kaa pa daudz ir bijusi labaaki varianti pa 40 naudinaam. Biju kaut kad apriilii taa ka meitene jau ar staazu