Sesdien ap puss 11 vakara zvaniju viņai, pec balss krievuška un diezgan laipna.
Prassu: vai nau par velu, un ka ar laikiem?
Atbild : ka esot aizņemta 2 stundas
Es : ja tu tagad aizņemta un runa pa telefonu, vai nebus ta ka es bušu pie tevis ciemos un processa tu runasi pa telefonu??
Viņa : (smejas) Nu nee.. stavu pie viesnicas.
Talak par sarunam lieta neaizgaja,nebija velešanas 1-os nakti meklet viesnicu, un 4-os vilkties uz majam.Bet luste ir aizvilkties pie viņas,lai tik nebutu abloms.
Ogo-go - zāčīt mīļo - ja esi pabijis pie tik daudz maukām, kāpēc nav neviena aprakstiņa par tēmu forumā, kurš ir saistīts ar šo lietu ?
Laikam tomēr palielīties tikai gribēji Bet ja nē, padalies ar kaut ko jaunu, gan jau dabūsu arī ko vērtīgu pretī..
Neuztver personīgi, bet Limitam ir taisnība, par meiču koļīšanu ir citu saiti diskusijām ... Te nav kaut kādu briesmīgu krokodīlveču saiets, kuri nodzērušies smird, kāju nagu dēļ jāvelk iešļūcenes vaļējiem pirniem, kūsas dēļ jāpēk 2 izmērus lielākas apenes u.t.t., kuri nevar dabūt meičas citādāk, kā par naudu
Lielākā daļa te ir precētu veči, kuri nevar atļauties staigāt pa rīgas klubiem koļīt meičas .. Tāpēc galvenokārt te ir šis forums
tasneesmues ludzu tikai bez kaislibam .Diemžel es ari atiecos pie tiem večem ko tu minei pedeja rindiņa.. Nedomaju ka mans jautajums izraisis dadu diskusiju.Vnk. aizsarg reakcija uz tada tipa "padjobkam".Kapec nerakstu atsauksmes- atzišos esmu diezgan passivs foruma dalibnieks(vairak lassu neka rakstu).pirmo soli gruti spert a ja nu usprasi, viss ko velies!!! un ludzuuu nesauc mani par "začiti miļo"kaut ka paliek neomuligi :unsure:Lielities es pat nedomaju, godigi sakot man pohuj tici vai ne. (neka personiga).
Ja pa temu, piekdienas vakara iesperos tada iestade ka Laperla skolas iela, no vieglas paglaudišanas un pilnigai piekrišanai(telotas) ko lai nepateiktu es neko nedabuju, izlemjot ka ekstaze nesitišos aizgaju prom. Ka reiz veras vaļa Esentional ( ka raditi viens pie otra blakam) ar domam " a moška" aiztinos uz turieni. Izdzerot kadu litru sulas (pie stures diemžel) pavadot dažas stundas novertejot to ka tadi ka es tur parak daudz aizgaju prom. Un tapec man radas tads jautajus par tiem klubiem,nu un kas tur slikts???
Un nevajag te divata brukt man virsu...Vajadzetu kadas atsauksmes pa temu a ja nu noder.
Euu Limit ne ka personiga,,, ZB jau , bija uzdots vienkarš jautajums bet tu te parei uz personibam un prassas: nahuja!!!.Maukas un tam lidzigas iestades pabuts diezgan, ta ka novertet nau problemu kas un ka. Uhh žel nevareju atrast vienas maukas(feika) sludinajumu Barona un Altilerijas stura,interesanti ka tu viņu novertetu. Piemeram es aiztinos no turienes pec pacmit min. vnk. palika pretigi un žel to "gaļas" gabalu.:angry:Ta ka beidz dirsties Limit ja ir ko teikt par temu tad saki, un pats vari tusset tani saita . Ka macija tetuks: deliņ nemiz pret veju!!!
Un ņehuj te abižinkas vrubāķ, ja kāds atbild ar ironiju
Manas atbildes uztver pozitivi , kurš tad nezin ka uz abižotiem "udeni vada".
Vienu dienu no ne ko darit biju piekapis essentionala , pilns ar maloļetkam, un stipro dzimumu parstavi 3reizes vairak ne ka meiču.Japazonde kads cits klubiņš, hvz tik kurš
Vnk. ox..tj ka smiekligi. Par naudu un uzreiz varianti ka jura, variants ir tads lai vismaz pedejo pars dienas laika nebutu nop....ta pacmit reizes. Pie maukam iet ta nav maksla. Un neiesi taču kadam džekam atsist viņu meiču.....
Tauta dalamies ar pieredzi. Kada Rigas nakts kluba (deju klubs) vieglak nočept kadu meiteni.Protams jabut pašam aktivam, bet varbut ir vietas kur viņas ir vairak pretimnakošas.
Ierakstīts
Sesdien ap puss 11 vakara zvaniju viņai, pec balss krievuška un diezgan laipna.
Prassu: vai nau par velu, un ka ar laikiem?
Atbild : ka esot aizņemta 2 stundas
Es : ja tu tagad aizņemta un runa pa telefonu, vai nebus ta ka es bušu pie tevis ciemos un processa tu runasi pa telefonu??
Viņa : (smejas) Nu nee.. stavu pie viesnicas.
Talak par sarunam lieta neaizgaja,nebija velešanas 1-os nakti meklet viesnicu, un 4-os vilkties uz majam.Bet luste ir aizvilkties pie viņas,lai tik nebutu abloms.