Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Samanta, 29989975
Ierakstīts

Nu puisīt, izskatās, ka neesi nekad silikonu redzējis! Šeit ir kārtīgs natural flaberis! Gadi visticamāk ir 40 ar astīti. Bet attieksme ir teicama, gadījos brīdī, kad prasījās atlaisties un baudīt - tas šeit notiek ideāli! Slinkuma brīžos laikam ieš vēl!

Par attieksmi un masāžas kvalitāti nestrīdos. Masāža tāda, ka tiešām citur tādu reti kur dabūsi - tā, ka pat seksu neprasās. Vienkārši man patīk citi tipāži. Bet par to silikionu vēl varētu strīdēties - krūtis pārāk singras un to var sajust uz tausti...

Diana +371 28206740
Ierakstīts

Minētā Diāna (28206740) joprojām strādā. http://www.sexriga.lv/lv/reviews/zoom/30902/diana-28206740

Bildes ir īstas. Viņa derēs tiem, kam patīk neliela auguma un tievas sievietes. Man patika arī tas, ka nav silikons, tiesa - krūtis nav pārāk lielas, bet toties viss ir dabisks. Ir ļoti enerģiska un runīga, un arī rūpīga. Cenšās būt mīlīga. Ļauj skarties klāt visur un visādi. Man patika. Sazvanīt arī nebija grūti: zvans un stundas laikā varēju norunāt tikšanos. Pati bija atradusi viesnīcu/hosteli, kura izmaksas jau ir cenā. Cena 35 par stundu. Masāžā nav speciāliste, ko arī pasaka. Un ar viņu tas pat nav galvenais.

Samanta, 29989975
Ierakstīts

Strādā Mežciemā, Eizenšteina ielā. Bildes un dzīvoklis ir īstais. Ļoti laipna. Tēju iedod. Tiesa, silikons un pati nav no kalsnajām, lai gan masāža ir tik laba, ka to visu aizmirsti. Bet atceries, kad ķeries klāt. Gadi arī varētu būt jau pie 40.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.