Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Minets Mašīnā
Ierakstīts

Sveiki onlainā esošajiem -

esmu izlēmis sodien mazliet "izbraukt" ielās :) un tas ko gribas ir vienkārša vecene, kas par 10-15 latiem atsūkās mašīnā. Ir jau gatavas versijas, bet ja kādam nāk prātā kas izmēgināšanas vērts - iesakiet. Priecāšos arī par privātajām vēstulem, ja negribas baigi izbazūnet kontaktus pa pasauli

izskatam un vecumam, ka paši saprotiet, nav nozīmes

R

Lena 39 T:22363545
Ierakstīts

esmu bijis arī pie Ļenas, arī Imantā - pie vidusskolas, iepretim Zentes ielai viņai dzīvoklis; vecums sakrīt, par bildēm nemāku teikt vai īstas - jo šīs ir mazas. Katrā ziņā "mana" Ļena nelika vilties, 100% automātisms, taču forši godīga 3šā izmēra pupi un spēcīgs minets. no mīnusiem - pusē gadījumu ir iereibusi, man personīgi tas netraucē ja vien pati sieviete ir forša un attieksme ir ok

Nimfomane - 27446002
Ierakstīts

vinas vards neatblst patiesibai, jo nimfomanes ir seksa atkarigas, nevis laizisanas un sukasanas, vot veci, kad grib lai vinu kartigi izmile neiesaku

Un no orala vien var dabut pilnu buketi :D un ja vina slimam panems mute un pec tam uzreiz kadam citam bez, tad ari tas var slikti beigties :D

un tagad taks katra piekta ir kaut ko slima un ne visas iet regulari katru menesi parbaudities :D ka tas ir pec likumiem :D

manuprāt, ja viņa vaginālo un anālo seksu dara ar prezi, un mutē beigt neļauj - nekādas "buķetes" tur nedraud, normāla prakse.

vot dabūt "pilnu buķeti" var laizot pežu, aicinu kungus būt uzmanīgiem :D

tas, protams, ir tikai mans viedoklis

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.