Da nu nafig šito. Protams par gaumi nestrīdās, bet pēc sejas noteikti bija briesmīgākā pērkamā ko esmu ņēmis. Plus viņai arī tāda neveselīgi dzeltena āda mož kāds hepatīts ir..
Varbūt vēl kādam biedram bez Oļeg onkuļa ir atsauksmes par šo dāmu? Vienkārši es tāds pesimists neticās ka kāds var būt tik labs un dalīties publiski ar vērtīgu dāmīti.
Cik nu laba.. bet ja nolauzti n-tie gadi šitajā biznesā gan jau patstāvīgu klientu bāzīte ir izveidojusies Teikusi jau ir ka jaunos klientus vairs neņemšot.. Par google gan sarēcos saprastu meklētu Tevi kādā klientu melnajā sarakstā a te uzreiz Google joptvai
īsumā - šito milfeni tiku darbinājis jau kādus 9 gadus atpakaļ kā laiks skrien..un toreiz jau sludiķos bija 35 gadi tā ka vecums 100% neatbilst tur ir nevis 33 bet vismaz 43 ja ne vairāk a pārējais vroģi bi atbilst krūtis lielas, vibrators ir, augums es pat teiktu ir labāks kā kādreiz slaidāks seja protams novecojusi.. Dzīvoklis gadjušņiks. Bet ja patīk lieli pupi tad vari mēģināt. šitais no lētajiem variantiem - 25 eur.
Sākšu ar pozitīvo - bildes ir īstas tā ka nekas briesmīgāks tur Tevi nesagaidīs Attieksme pa lielam ir ok pulkstenī tiešām neskatās. Negatīvais: viņa itin bieži maina savus numurus un pseidonīmus neliels ieskats vēsturē šeit: http://www.xtra.lv/topic/4892-26787881-gvineta-26-intimlv/ (atsauksmes nav diez ko iepriecinošas)..
Jautajums vai ir kāds bijis pie šis kundzes ? Ir meginats ko norunat nekad nav sanacis....tagad cik zinu starte zem cita numura ! Man itka vienreiz atsutija bildes baigi simpatiska izskatijas tapec ludzu padalaties ar info
Biju pie viņas ieskrējis uz ātro variantu izšaut riekstus, bet principā nebija slikti, ja patīk slaidas ar mazām, vidējām krūtīm, attieksme arī bija OK, lai veicas.
Stop. Lūdzu vairāk info par Maliku. Mani ieintereseja. Kāds pārējais process? Paldies noLimits par Leledes attaisnojumu jo Lelde man bez gumijas kategoriski atteicās un manus 19 cm norija kā nebijušus.
Pa dziļo minetu nepateikšu, bet mutē ļauj beigt šī http://www.sexriga.lv/en/direct/3264/malika-22342341 jāatzīst gan pats nepamēģināju neuzskatu to par kaut ko īpašu. viņa gan teicās ka skatās atkarībā no klienta ja patīk tad atļauj ja nē tad neatļauj, un vēl arī viņa nerij nost bet pēc tam izspļauj ārā
Manuprāt viņa strādā tikai uz izbraukumiem tā kā vari aicināt ciemos, bildes atbilst. Pati viņa tīri neko krievietīte - pagara ap 1.8m plus vēl uz špiļkām bija, krūtis arī lielas.
Ierakstīts
Da nu nafig šito. Protams par gaumi nestrīdās, bet pēc sejas noteikti bija briesmīgākā pērkamā ko esmu ņēmis. Plus viņai arī tāda neveselīgi dzeltena āda mož kāds hepatīts ir..