Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alisa 33
Ierakstīts

īsumā -
šito milfeni tiku darbinājis jau kādus 9 gadus atpakaļ kā laiks skrien..un toreiz jau sludiķos bija 35 gadi tā ka vecums 100% neatbilst tur ir nevis 33 bet vismaz 43 ja ne vairāk :D 
a pārējais vroģi bi atbilst krūtis lielas, vibrators ir, augums es pat teiktu ir labāks kā kādreiz slaidāks seja protams novecojusi..
Dzīvoklis gadjušņiks.
Bet ja patīk lieli pupi tad vari mēģināt. šitais no lētajiem variantiem - 25 eur.

Meite Lea, 20303490
Ierakstīts

Neizdodas sazvanīt. mož vari ielikt arī citas viņas bildes. Izskatās vienai līdzīgai.

http://www.gribu.lv/...&key=1272448390

Jautajums vai ir kāds bijis pie šis kundzes ? Ir meginats ko norunat nekad nav sanacis....tagad cik zinu starte zem cita numura ! Man itka vienreiz atsutija bildes baigi simpatiska izskatijas tapec ludzu padalaties ar info

Dziļais Minets
Ierakstīts

Biju pie viņas ieskrējis uz ātro variantu izšaut riekstus, bet principā nebija slikti, ja patīk slaidas ar mazām, vidējām krūtīm, attieksme arī bija OK, lai veicas.

Stop. Lūdzu vairāk info par Maliku. Mani ieintereseja. Kāds pārējais process? Paldies noLimits par Leledes attaisnojumu jo Lelde man bez gumijas kategoriski atteicās un manus 19 cm norija kā nebijušus.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.