Dzeki jus dojaiem ar galvu neviena nav verta 150 evro , maksimum70 evro normals cipars vis...
Pilnīgi piekrītu. Tādi "biezie". kas gatavi maksāt 100+ vienkārši čakarē kopējo pieprasījuma/piedāvajuma līkni un meitenes saprot, ka cenas var skrūvēt cik grib- vienmēr būs lohi, kas maksā.
Nu tā, mazā galva ņēma virsroku un nolēmu apmeklēt konrēto eksemplāru. Atrodas Artilērijas ielā, dzīvē apaļāka nekā varētu likties pēc bildēm, varētu būt visi 70-75kilo.
Nauda uz priekšu, sex 50 eur, ja gribi orālo daļu, tad maksā papildus (WTF!)
Sestdien pēcpusdienā sazvanīju, sarunājām, ka pēc stundas būšu. Aizbraucu galā, zvanu- neceļ trubu. Pēc 5 min zvanu vēlreiz- arī neceļ. Pēc trešā vai ceturtā zvana man zajebala un braucu majās.
Nākošā dienā zvanu šamējai- par brīnumu atbild. Prasu- "šodien ap 5 varam?"
"Vispār varam, tikai davai nedaudz vēlak"
"Cik nedaudz? 17:15 derēs?"
"Jā"
"OK. Nebūs tā kā vakar, kad aizbraucu un tu vairs necel trubu?"
"Vai tad vakar tā bija?"
"Jā, sarunajām, bet tu piečakarēji"
"Oi, ļoti atvainojos. Šoreiz tas neatkārtosies"
Labi, attiecīgajā laikā esmu klāt (atrodas Spilves ielā- nav nekāds tuvais rajons), zvanu- hui tev! Atkal neceļ. Pie trešā zvana nometa klausuli, zvanot 4-to reizi vispār telefons izslēgts. Nu neko, nolamājos un braucu prom.
Esmu bijis 2x. Pirmo reizi Rostokas iekā, otro gadījās Ģertrūdes ielā. Tagad strādā laikam turpat. Meiča pamaza auguma, smuki pupi, seja na ļjubiteļja. Oral ar gumiju, sex, masāža. Kopumā ir ok. Prasa 30 zivis. Bildes īstas.
Ierakstīts
100 par 15 minūtēm? Galīgi ahujela, par tādām summām principa pēc nevajag iet, pat ja viņai vāvere no tīra zelta...