Interesanti - cik daudzus vieglprātīgos šis darbonis/ darbone jau ir paguvis apčakarēt uz priekšapmaksu? 🤔🤔🤔
Skaitīt naudu Līgai Liepiņai uz kontu LT143160028071932939 nebūs baigi gudrā doma… 😁
Turpinājums gauži paredzams - bloks Telegramā un čau! 👋
Un kuru tieši noteikumu punktu es pārkāpu? Vai to, ka nezinu visus sludinājumus no galvas? Es toč' te nesēžu un caurām dienām uz bildēm nedročiju. Ja ir ko teikt - pasaku, ja ir ko vaicāt - pameklēju pēc zināmā un vaicāju. Sludinājumu pēc numura neatradu, tāpēc cepu jaunu topiku.
Atvainojos, ja aizskāru kāda trauslās jūtas!!!
Konstruktīvi - krutie dir..., atvainojos - kritizētāji tad būtu patērējuši 5sek laika un piekopējuši jauno tel nr pie vecā sludinājuma! Labuma būtu 1000x vairāk par šito pirkstu plēšanu un spamošanu... imho....
Kāds var padalīties pieredzē ar Karīnu (20310394)? Kāds cipars? Un vai bez masāžas var ko vairāk?
Sveiki esmu milja jauka slaida laprat tiesi jus es aicinu uz labu masazinju pilniba visam kermenim...lidz patikamam beigam ja nepieciesams veicu Ari prostatu viss privati nav salons atrodos centra IR kur novietot jusu automasinu brauciet nebusiet vilies loti gaidisu
Ierakstīts
Skaitīt naudu Līgai Liepiņai uz kontu LT143160028071932939 nebūs baigi gudrā doma… 😁
Turpinājums gauži paredzams - bloks Telegramā un čau! 👋