Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vip Meitenes
Ierakstīts

Visiem sveiciens!

Ilgi jau lasu forumu, bet tomer loti maz piedavajumu virs 50LS.

Vai ir reali atrast realo "Girlfriend experience" Latvjaa?

Vienkarsi, ka es jau sapratu no komentariem- tas viss nak no piredzes.

Loti negribas seksoties ar 10 krokodiliem, kamer savaksu informaciju par supermeitenem.

Kungi, kur ir piedavajums tiem, kas ir gatavi maksat naudu par 100% rezultatu? :))

Ar nepacietibu gaidu atbildes. :))

Iesakiet Labu
Ierakstīts

Tas ir jums pietiek-, atiecīga statusa cilvēkiem arī vajadzīga komunikācija, un izskats, otršķirīgs ir sekss

Atrodiet uz nakti pa 150 inileģentu, koptu ar ļoti labām svešvalodu zināšānām un uzvešanās kultūru. Ir dažadu līmeņu cilvēki ar dažādām prasībām, kas jum sliekās nesaprotami un dīvaini citiem ir normāli. Un tie citi aiz šausmām noskurinās, par 97% sieviešu kuru pakalpojumi ir redzami sludinājumos, vai apspriesti šeit. Nevajag salīdzināt divas absolūti dažādas lietas ;)

Man ar komunikāciju viss ok tikai vajadzīgajā līmenī sieviešu vienkārsi nav-2 nedēļas meklēju, kamēr atradu -un arī man liekas viens no labakajiem piedāvajumiem, kas vispār ir pieejams mūsu valstī..

Cilvēki kas maksā 400 latus par nakti nepelna mēnesī ne 500, ne 5000, Pa lielam tā viņiem ir sīknauda.

Došu 100 latus tam kurš piespēlēs man meitenes, par 100 latiem naktī- Kas atbilst augšminētajām prasībām-nopietni ;) skaidrā naudā uz rokas samaksāšu bez jokiem, vajag 4 meitenes, kādam ir iespēja dabūt 400 latus-uz priekšu :rolleyes:

Pedāvājums spēkā līdz 5 augustam, nedēļa, kā te dažs labs teica..

Prasības, foto, maza intervija, un pāris minūsu ilga telefona saruna ar katru no meitenēm. Jebkāda neatbilstība foto utt jau pie tikšanās ir viss,-brauc mājā

Piedāvājumi laikam birs man kā no gaisa-rindā stāvēs

Zorotito, ak malacis. Zem galda no smikliem.

+100500 katram vardam.

Es pats pelnu ne vairak par 5000, bet tuvu tam, tomer esmu gatavs reizi 1-2 menesos izlikt 400 latus par VIP pakalpojumu, ne tikai biznesa partnieriem piedavat pakalpojumu.

Sarunaties menesi ar zakiem boomtime.lv nav laika un velmes.

Man ir vajadzigas 2 meitenes. Es pievenijos piedavajumam.

Tagad tas skan ta- 600 lati par kontaktiem.

4 meitenes- 600 lati.

Nu gan, es jau domaju vajad biznesu vert valaa, skatos pieprasijums ir nenormals. :)

Iesakiet Labu
Ierakstīts

Cik man ir zināms, uz vietējiem pircējiem orentēta premium pakalpojumu segmenta Rīgā nav.

Ir aģentūras un ir individuāles, kuras strādā tikai ar ex LV klientiem un prasa 150+ par stundu, bet cik kvalitatīvs serviss tiek piedāvāts nav zināms, jo sava LV akcenta dēļ pie viņām netieku, ROFL

Sludinājumi iekš intimmeitene.lv par cenu virs 60,- ir razvods, palabojiet, ja kļūdos : D

Jā, ir Rīgā daži labi varianti par tikai 40-60,-, bet kurš aiz laba prāta gribētu ar tādiem dalīties? Laba varianta atrašana maksā nervus un naudu, kā arī aizņem laiku, ja kas........

Nu, kas par tiru, ja palika puisi, kas ir gatavi maksat naudu, bet pakalpojuma nav.

Esmu dzirdejis legendas par meitenem 100+ Latvijaa, tipa amatierus ar kuram nejuties ka ar prostitutem..

Iesakiet Labu
Ierakstīts

Sveiki,

Līdz šim nekad neesmu pircis, bet nu gribētu pamēģināt.

Iesakiet kādu labu, ne vecāku par 30, slaidu, simpātisku līdz 60-70 LVL

Kada 10 mintes atpakal ari uzdevu jautajumu par super meitenem.

Velos atrast savam shefam idealo meiteni.

Budzets- lidz 150-200 latiem.

Vai Rigaa ir tadas meitenes?

Paldies!

А Есть В Риге Вип?
Ierakstīts

Товарищи, прошерстил много топиков, но определиться не смог.

У меня скоро приезжает заграничние начальство.

Есть ли у нас в Риге девушки, ну прям идеальные.

Ну, не знаю, 18 лет, только начала работать, со вторым размером.

Как понимаете, вопрос денег у начальства не стоит, а мне в грязь упасть ну никак нельзя. :)

Заранее спасибо.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.