Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par Un Ap Stāvēšanu
Ierakstīts

Alkohols nepalīdz un arī negribās...tad vēlreiz izjautāšu vai kāds ir ņēmis tās tabletes no interneta targashiem ? 

Vai tas ir nezināmas izcelsmes tabletes? Vai tomēr atvestas no kādas zemes kur tās nemaksā kosmosu....

Viņas ta krustam šķērsām internetā reklamē  vai tiesham nav neviens ielādejis viņas

Par Un Ap Stāvēšanu
Ierakstīts

Piedod ja nav īstā sadaļa kur iekrāmēt šo jautājumu, bet šajā sadaļā vismaz daudzi ienāk...tāpēc lūdzu nesitiet un nelamājiet  mani ! :)

Par cik ir sagribējies sexa "maratonu" gribās iemest erekcijas tableti kādu un atcerieties kā tika darīts jaunība pāris reizes. Vai ir kāda info par censoņi kad viņas met pakaļ gan intim gan gribu  un arī citos portālos...Kas ir ar to Tablešu kvalitāti ir kāds viņas mēģinājis ? 

Esmu mēģinājis Levitru kad vēl varēja bez receptēm nopirkt un likās diezgan piedūrīgi tas viss vien jau tamdēļ ka nevar tik ātri nobeigt kas man ir paliela problēma ar pārāk ātro "noiešanu"

Galvenā lieta kas būtu aktuāli lai nevar ilgi nobeigt un lai labi stāv :) Varbūt ir kādam pieredze ar analogiem preparatiem  vai jeb kādam citām metodēm

Maukas Pardaugava
Ierakstīts

Biju pagājušo ned pie viņas ! Man patik...dzīvokli vienīgi pavēsi bija..bet parējais tip top..nākam reiz jāprasa varbūt var sokolādes acī ielikt :) 

Gribetos vienigi lai vāvere būtu labak(gludāk) izskūta, bet noteikti iesu vel ! kaut kas bija vina tads....

Nimfomane - 27446002
Ierakstīts

Dara viņa visu labi, bet Hlamīdijas arī dzīo viņas mute...Arī biju no tiem muļķime kam patika barot aizvaiga bez preza..nu lūk rezultats...Izgaju tiko tabletīšu kursu un ir Ok ! Man interese vēl tād lieta..labi teiksim tādai darbonei ir vēl tādas rīgā kas teiksim taisa minetu Šoreiz ar gumiju, bet taja pasha laika ar savam hlamīdijaino muti pec tam tev izlaiza visu šokolades aci..vai caur analo atveri saķert tas Hlamīdija ???? Lai beigās nesanāk tā ka jietina ari dirs maisiņā un tad jādod viņai tur visu laizīt :D:D:D

Varbūt var kads pakomentet 

Šokolādes Acs Bučotājas
Ierakstīts

Komentāri ir bet tolka nav...Nu dzeki neticu ka jums nepatik ka vecene jums putraimgangi izlaiza :D

Padalas tak ar kontaktiem !

TO Meiteni: jana un Dajana ir divas dažādas meitenes ! Jana ir tā kas strādā uz Matisa ielas pagaallma, bet Dajane Ona Ze WATENKA uz lokometīves ielas pie dienvidnieka ...

Šokolādes Acs Bučotājas
Ierakstīts

Kungi padalās ar damām kurām tīk izlaizīt šokolādes aci ?

NO savas puses varu pateikt dažas kas to dara

1) Visiem jau zinamā nimfomāne kas bāzējās pie Veikala Minsk

2) Dajana 26 03 94 15(ari diezgan laba prostatas masaza)

3) Kadreiz stradaja Tada ilzite Atrais minetinsh ta ari pa shokladi mileja padarboties

4) Jana 26 03 94 15

5) neatceros ka isti sauc bet atrodas pie nobrauktuves no kalnciema tilta (Pienem privatmaja)

20051037 Viktorija Tolko Vip I Tolko Vijezhajet
Ierakstīts

vot to es nesaprotu, kaads prieks kaut kaadas hlamiidijas noraut. Arii vinja njemot mutee zoliidam un forsham chalim var nezinaat ka vinjsh ir paarneesaataajs. Un neba nu vinja katru dienu vai pat peec katra klienta pie dakteriem skrien analiizes taisiit. Itiipashi cik nu man zinaams, tad uz hlamiidijaam atsevishkji njem analiizes nevis kopeejaa bildee ...

Vēl viens dakters :D:D:D Cilveks uzdeva jautājumu....a tu viņam par hlamīdijām iedzen :)

Dziļais Minets
Ierakstīts

Sveiciens,

Vai var kads padalities ar info kur riga var tikt pie laba dzila mineta velams bezg gumija un pie kundzes kas lauj nolaist mute ? Esmu bijis Imanta ir diezgan kvalitativs, bet gribas ari kadu citu pameginat

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.