Piedod ja nav īstā sadaļa kur iekrāmēt šo jautājumu, bet šajā sadaļā vismaz daudzi ienāk...tāpēc lūdzu nesitiet un nelamājiet mani !
Par cik ir sagribējies sexa "maratonu" gribās iemest erekcijas tableti kādu un atcerieties kā tika darīts jaunība pāris reizes. Vai ir kāda info par censoņi kad viņas met pakaļ gan intim gan gribu un arī citos portālos...Kas ir ar to Tablešu kvalitāti ir kāds viņas mēģinājis ?
Esmu mēģinājis Levitru kad vēl varēja bez receptēm nopirkt un likās diezgan piedūrīgi tas viss vien jau tamdēļ ka nevar tik ātri nobeigt kas man ir paliela problēma ar pārāk ātro "noiešanu"
Galvenā lieta kas būtu aktuāli lai nevar ilgi nobeigt un lai labi stāv Varbūt ir kādam pieredze ar analogiem preparatiem vai jeb kādam citām metodēm
Dara viņa visu labi, bet Hlamīdijas arī dzīo viņas mute...Arī biju no tiem muļķime kam patika barot aizvaiga bez preza..nu lūk rezultats...Izgaju tiko tabletīšu kursu un ir Ok ! Man interese vēl tād lieta..labi teiksim tādai darbonei ir vēl tādas rīgā kas teiksim taisa minetu Šoreiz ar gumiju, bet taja pasha laika ar savam hlamīdijaino muti pec tam tev izlaiza visu šokolades aci..vai caur analo atveri saķert tas Hlamīdija ???? Lai beigās nesanāk tā ka jietina ari dirs maisiņā un tad jādod viņai tur visu laizīt :D:D
Nu Labi adekvata vai ne tas cits jautajums, bet vai ir kāds viņu darbinajis un var pateikt kādu labu vai sliktu atsauksmi...Vienkārsi saprotu ka tas nav viņas pamat darbs..ar šo viņa piepelnās!
Vai ir kads bijis ciemos pie šīs draiskules ? Reklamejas gribu elve...Bildes suta uz epastu tikai....Prasa 50 Naudiņas nu jau jauna tipa par 2-3 stundām...Vai ir verts braukt ?
Nu es uztaiiju topiku ar konkretu jautajumu! Tas ka kadam tas ir vai nav pienemmams ir jau cits jautajums ! Man patik un ir sievietes kas to dara un punkts !
Komentāri ir bet tolka nav...Nu dzeki neticu ka jums nepatik ka vecene jums putraimgangi izlaiza
Padalas tak ar kontaktiem !
TO Meiteni: jana un Dajana ir divas dažādas meitenes ! Jana ir tā kas strādā uz Matisa ielas pagaallma, bet Dajane Ona Ze WATENKA uz lokometīves ielas pie dienvidnieka ...
Jautajums vai ir kāds bijis pie šis kundzes ? Ir meginats ko norunat nekad nav sanacis....tagad cik zinu starte zem cita numura ! Man itka vienreiz atsutija bildes baigi simpatiska izskatijas tapec ludzu padalaties ar info
vot to es nesaprotu, kaads prieks kaut kaadas hlamiidijas noraut. Arii vinja njemot mutee zoliidam un forsham chalim var nezinaat ka vinjsh ir paarneesaataajs. Un neba nu vinja katru dienu vai pat peec katra klienta pie dakteriem skrien analiizes taisiit. Itiipashi cik nu man zinaams, tad uz hlamiidijaam atsevishkji njem analiizes nevis kopeejaa bildee ...
Vēl viens dakters :D:D Cilveks uzdeva jautājumu....a tu viņam par hlamīdijām iedzen
Vienreiz ari biju pie shitas, bet ta ir parodija no dzila mineta ! Vina mosh nem dzilak ka citas, bet tas nav dzilais un attieksme ari nekada ! Pa 25 Atsukaja 2 reizes bez gumijas pierunaju, bet mute nelava beigt !
Mute oešaut var daudzām interesē dziļais minets, Ja runa iet par imantas meitenem ko teicu tad vajag caur gribu.lv meklet mekleteja rakstam vajadzigos atslegas vardus
Vai var kads padalities ar info kur riga var tikt pie laba dzila mineta velams bezg gumija un pie kundzes kas lauj nolaist mute ? Esmu bijis Imanta ir diezgan kvalitativs, bet gribas ari kadu citu pameginat
Ierakstīts
Prasa 60 Euro pa Stundu..Lauj Shaut 2x ...kadas atsauksmes ?
Mēģināju Pielikt bildi bet met šādu tekstu ara kapēc tā???? Tajā brīdī kad mēģinu piemes bildes linku
You are not allowed to use that image extension on this community.
http://www.gribu.lv/getfile.gribu?key=1455278138&bn=gribu_eskortpakalpojumi