Nu tad taa..Kaa jau teicu zinjoshu ....Beidzot sazvaniiju un satikos....Cena 60 Ls par 1 h...Piebraucu sarunaatajaa vietaa un saakaas hotel mekleeshana jo vinjai vietas nebija par ko arii mineeja tel. sarunaa...Viena viesniica pilna...braucaam uz citu...ko pats vareeju piedaavaat ir Mazaa Kalna (rajona) sauna vai pirts....Shii teica ka nevelas uz turieni jo laikam bija bijusi jau tur...Tad nu beigaas samekleeju (laikam Zoljikaa) "Baltaa maaja" Hotelis saucaas...+ cena 15 Ls....Neko sliktu nevaru teikt, bet par cik kaarumnieks esmu diezgan liels biju jau skukji redzeejis pirms apmeram 4 gadiem...un arii draazis vinju....Beigaas arii atcereejaamies...Silikona kruutis, kopta, zobi mirdzosho balti...kam patiik shitaas fiichas tas spees noveerteet...(tapeec arii cena lielaaka es domaaju)
Ieteikumi: Nu mazliet traucee ka vaaraas pa daudz bet ja mekleejat 20 gadiigu skukji tad shis nav tas variants...
Ierakstīts
Nu tad taa..Kaa jau teicu zinjoshu
....Beidzot sazvaniiju un satikos....Cena 60 Ls par 1 h...Piebraucu sarunaatajaa vietaa un saakaas hotel mekleeshana jo vinjai vietas nebija par ko arii mineeja tel. sarunaa...Viena viesniica pilna...braucaam uz citu...ko pats vareeju piedaavaat ir Mazaa Kalna (rajona) sauna vai pirts....Shii teica ka nevelas uz turieni jo laikam bija bijusi jau tur...Tad nu beigaas samekleeju (laikam Zoljikaa) "Baltaa maaja" Hotelis saucaas...+ cena 15 Ls....Neko sliktu nevaru teikt, bet par cik kaarumnieks esmu diezgan liels biju jau skukji redzeejis pirms apmeram 4 gadiem...un arii draazis vinju....Beigaas arii atcereejaamies...Silikona kruutis, kopta, zobi mirdzosho balti...kam patiik shitaas fiichas tas spees noveerteet...(tapeec arii cena lielaaka es domaaju)
Ieteikumi: Nu mazliet traucee ka vaaraas pa daudz bet ja mekleejat 20 gadiigu skukji tad shis nav tas variants...
Veerteejums: 8 no 10.
uz VIP pusi ir