Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Saimniece
Ierakstīts

Ja tā ir viņa, tad esmu laimīgs, ka virtuālajā pasaulē arī viss palika starp mums. Viņa tā arī vairs man neuzrakstīja, jo atbildēju,ka nejutos vainīgs utt :))))))  lai nu kā, varbūt kāds izlasīs šo visu un pārliecināsies, ka nav pat jēgas rakstīt, kur nu vēl reāli kaut ko darīt. Viss, domāju, ka te nav ko piebilst. Ja nu vienīgi kādam atkal cita veida piedāvājumi, ka teikt dažādībai - cik dažreiz jocīgi cilvēki ir starp mums :)!

Saimniece
Ierakstīts

OK, turpinu, bet uzreiz saku, ka nekas vēl nav beidzies :)) Rakstu, jo neko tādu par viņu te nelasīju, tāpēc vēlos padalīties!! Vispār turpmāk dalīšos, jo sen jau te esmu, bet neko daudz neesmu rakstījis. Laikam esmu viens un piedzīvojumi var sākties! Vēl jo vairāk, drīzumā dodos uz pilsētu, kur ir World`s Biggest Adults Playground! Mazums nāksies tur ieskriet :)) - noteikti padalīšos. Atvēršu te tēmu ( ja admins neizbanos :)) , jo būšu tur kādu mēnesi, piedzīvojumi noteikti būs :) 

Bet nu par Kundzi:

Rakstu visu pēc kārtas , lai var saprast:

1. Uzrakstīju epastu, ka man tas viss ir interesanti un viņa man atbildēja, ka ļoti priecīga. nekādas zeķubikses ne kopīgas čurāšanas :)) viss pa zolīdo!

2. Teicu, ka esmu gatavs tikties uz kafiju kaut rītvakar ( Sestdien) utt. Viņa prasīja par laikiem un pieklājīgi visu atbildēja un likās ka mums sanāks neaizmirstama kafijas dzeršana.

3. Tad pēkšņi viņa uzrakstīja : "šovakar izskatās man ir citi plāni, bet rīt varētu aiziet vēlajās brokastīs  https://www.dining.lv/ atrodi, kur rīt ir vietas, saskaņo ar mani  un rezervē uz 11 vai 12 

mani var sazvanīt pa telefonu 22494511"
4. Es godīgi atbildēju, ka Svētdien no rīta man sports un braucu prom no Rīgas un būšu atpakaļ tikai otrdien.
5. Šodien jau saņēmu draudu epastu : "  Sveiks,   7 . datumā tu raksti, ka  citēju "esmu gatavs tikties uz kafiju, un tad jau visu sarunāsim."
 šodien ir 12 datums un no tevis nav  ne ziņas ne solītās kafijas,  svētdien tev viss pārējais apkārt bija svarīgāks, lai gan es gribēju tikties  Vai tev neškiet, ka tas ir bezkaunīgi ???
vakar bija otrdiena   un nekādas ziņās par solīto atgriešanos  tā kā svētdien nebija iespēja tev tikties pārskaiti kompensāciju par nevarēšanu un es gribu just, ka tu  nožēlo, ka tev bija citas daŗīšanas 
Kristīne Krūmiņa LV15HABA0551038413202 AS Swedbank

Man Jums visiem ir jautajums? Vai es esmu bezkaunīgs un cik man viņai samaksāt, lai viņa nebūtu tik dusmīga un nenodarītu ļoti pāri nakošajam upurim, kurš gadīsies viņas ceļā ?  :)))))))

Pagaidām viss !
Saimniece
Ierakstīts

Sveiki Tauta :)

Man arī neliels stāsts par šo īpatnējo kundzi !

Izlasīju viņas reklāmu par Zviedriju , uzrakstīju jauku vēstulīti un saņēmu jauku atbildi. XTRA izlasīju komentus, bet nolēmu turpināt, jo neticēju, ka kaut kas tāds tik slikts ar to visu var notikt un neesmu jau arī no bailīgajiem. Es pat nepaspēju satikties, taču fināls izrādījās pat man pārsteidzošs :))) Tālāk rakstīt ??

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.