Nu "ģerevņa" bija no manas puses pārspīlēts salīdzinājums.. Tā galvenā jēga manis raxtītajam ir tas, ka nevienmēr tas labākais ir par tiem 50, 70, 100, 150 naudām par stundu.. Esmu bijis pie arī pie dārgā gala, bet 70% gadījumu esmu bijis smagi aplauzies pie tām 100latniecēm.Ir bijis tā, kad jau pa telefonu runājot, tu jau jūties viņai parādā par to, ka viņa vispār pacēla tev telefonu.. un kad ierodies guļ kā beigta zivs... laigan augums kā no žurnāla.. A te riktīgi aizraujoš process bija un par ĻOTI adekvātu dāvaniņu...
Tiko padarbināju šo būtni. Sākumā satiekot durvīs nodomāju, ka nu sviests, kārtējā ģerevņa un aplauziens.. Bet pārmijot dažus vārdus sapratu, ka varbūt nemaz tik traki nav, laigan neilgi pirms tam vēl šaubijos vai ir vērts.. Nu štrunts ar tevi nodomāju, eju iekšā.. Dzīvoklis nu nav nekas dižs, ne eiroremonts nedz arī sovdeps..bet nu vai es kāds mākleris vai vērtētājs, nācu tak pēc kā cita. Ok.. Piedāvāja ieiet dušā, iedeva dzieli (par laimi tīrs un smaržīgs), pati vēl bija apģērbta biezā džemperī, zābakos garos un pagaros svārkos, tāpēc mazgājoties prātoju kā viņa izskatās bez visa tā apģērba... Biju gatavs jau pašam trakākajam, krūtis (laigan 3 izm) līdz zemei, celulīts un visas šausmas.. Iznākot ārā no dušas biju kārtējo reiz pārsteigs, ka nemaz tik traki nav, ir pat diezgan ok.. Krūtis pārliecinošs 3 izmērs, ideāla formā saglabājušās.. sagaidija vienos stringos..Nu ok, tālāk prātoju-nu kas gan būs tālāk, droši vien būs kā vairumā gadījumu, fiksi izdrāz un tiknies, vai arī gulēs kā mirusi un drāz tik.. Bet arī te es maldijos.. viss sākās ar tīri baudāmu masāžu un tālākais scenārijs kā jau parasti.. Smalki pārejos no masāžas uz orālo (ar gumiju un tikai), arī par to biju priecīgs, ka meitene darbojas tiešām baudāmi.. Tālāk seko jautājums vai gribu kā īpaši, saku ka nē gribu vienkārši gulēt-baudīt.. Tad nu ši kāp virsu jāteniski, beidzot kā jau kārumnieks būdams varēju aptaustīt simpātiskās krūtis, uzšaut pa tvirto dupsi un ieskatīties acīs.. tā nu mēs darbojāmies, darbojāmies, skatos šī arī sāk uzvilkties.. Beigu beigās drāziens sanāca pārsteidzoši ugunīgs, meitene formā, laigan ir nedaudz liekais svars, bet viss tik stingrs - krūtis, dibens.. būtu par gramu simpātiskāka toč būtu Latvijas Jenifera Lopesa.. Isāku vārdu sakot drāzās pārliecinoši un ar degsmi. Tas ko dabūju pretī pa 30 naudām bija to vērts TIEŠĀM.. Nezinu vai patiks tiem kuri krituši uz kārnām un pavisam smalkām būtnēm, bet par cik man tīk tādas normālas, kur var arī ieķerties no aizmugures ņemot priekšā, un nebaidoties pret kauliem saskrāpēties un dabūt zilumus, tad nu iesaku vismaz pamēģināt..
PS: Sorry rakstiju ātri jo maz laika, tāpēc par kļūdām necepieties...
Kā jūs te parasti vērtējat.. (pēc manas pieredzes kura ir diezgan liela) :
Ierakstīts
Nezinu. Pamēģini un tad pasaki vai var..Man pietika ar vienu reizi...