Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28485558
Ierakstīts

Vai, vai! Nebiju bijis ilgāku laiku pie šīs dāmas, es domāju, vairāk kā gadu. Bet esmu nepatīkami pārsteigts, pa šo laiku vagīna ir izļurkāta traģiski, es pat nesaprotu kā tā var būt, izjūtas ir tādas it kā būtu iebāzis trīslitru burkā, nu naturāli. Vai tad tur nav iespējams neko trenēt? Man bija kauns jautāt, un šo jautājumu necilāju. Esmu vīlies...

28485558
Ierakstīts

Manuprāt bildes ir īstas un fočējusies ir viena no viņām..., augumi visām ir forši, ņemot vēl vērā vecumu (toč pēc 40), augumi ir ok, krūtis visām palielas, mati spilgti melni, ir viss OK izņemot attieksmi, lai katru pa īstam iepazītu un atšifrētu jāpiestaigā ir biežāk, bet sālīti jau sanāk...

Bet vai tik kas nav mainījies, ka vārds nomainīts..., moš kāds zina, es kko dzirdēju, ka Sporta ielas kantoris paputējis. Vienkārši jāzvana un jāprasa - cik jūs strādājat uz šito tel. nr. ...

28485558
Ierakstīts

Esmu bijis reizes trīs. Pasākums notika Sporta ielā, tik tad viņas darbojās zem vārda Guna, katrā reizē gan bija cita Guna, telefona nr. gan nemainīgs.

Stipri bija jūtams konveijers un attieksme ne visai, apmēram tā - davai, davai naudu, nu davai, davai...,nu viss, nu davai čau,

Velta 22346006
Ierakstīts

Sveiki! Nu biju aizlaidis pie šīs dāmas, jo pašam patīk milzu krūtis ko arī saņēmu, manuprāt tāāādas vēl nebija gadījies pačamdīt...

Protams liekie kg tur arī bija, bet ja interesē megapupi, tad īstā vieta..., dzīvoklis normāls, duša, dvielis normāli...

Personīgi man nepatika, bet tas ir stipri subjektīvi, viņas balss tembrs un ezotērikas tēma, kuras klātbūtne visu laiku bija jūtama. Pasākums izmaksāja Ls 25,- (klasika), par pārējo neinteresējos...

KOPASVILKUMS - milzu pupi ir OK, pārējais tā ir kā ir...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.