Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Karina.m 255805**, 257095**
Ierakstīts

3 gadus atpakaļ izsaucu šo M. Nekas labs! Jau tad ar procesoru viss nebija labi. Runăja kaut kādu hujņu - cik grūta dzīve. Pasīva mauka - karoče. Nekādas izdomas tantei. Uzsvars uz - tantei, jo nav pirmā svaiguma dzīvnieks.Domāju - taspats kā baļķi pist. Domāju,,jo baļķi neesmu pisis, bet ar šito M baļkis liekas pat pieņemamāka opcija.

Keit 26072108
Ierakstīts

Был тоже у нее ,это старие фотки ,сейчас у нее хороший релаксирующий массаж .секса нету, помещение снимает- првильно делает, некоторые нехотят по квартирам бегать.вид у нее да другой поменяла стиль видимо,но мне массаж понравился.

Samoreklamoj zanimaesha?

Keit 26072108
Ierakstīts

Foto, kur redzams vēders nav viņas, viņai uz vēdera ir pretīga rēta, kā ieraudzīju, tā aizgāju. Pilnībā piekrītu VOS rakstītajam. Nav vērts tērēt laiku. Arī telpas ir frizētava uz A. Briāna ielas, Galīgi garām!

Draiskule, 27188061
Ierakstīts

Ja būtu tops par viss kaitinošāko šī portālā lietotāju, es balsotu par Domina65. Lai Dievs nogrābstās, bet kurš var izlasīt to viņas ikdienišķo eposu par beztēmu, žetons tam cilvēkam. Vai nu Tu esi neizdevušos filoloģijas fakultātes studente ( domāju, ka pirmskara Latvijā bija tāda fakultāte. :-D) , vai arī Tev vienkārši nav ko darīt. ? Tomēr, šaubos, ka tas ir iespējams, bet ja man sanāktu aizkavēties līdz tam vallriekstam, kas ir pielipis pie tavas pieresdaivas, smadzeņu vietā, beidz traumēta pārējos ar savām čuhņām. Citreiz ir forši paklusēt. . Domāju, ka daudzi man piekritīs.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.