Lai nu kā, pilnīgi pajāt tavas domas, Zanīt! Ar manam olām viss kārtībā. Mans uzdevums izpildīts, vajadzīgās biedru ausis būs informētas par tavām "zivīm" un velti pie Tevis nebrauks, sprēgā Tu vai nē..
Šitā ir laba, Pieņem Imantā daudzstāvenē. Attieksme, izskats, feiss, sex baigi okay. Šamā pati ar gūst baudu no procesa. Guļamo un enigmu var pieciest. Reizēm piečāpoju no aizpagājušās vasaras
Meitene nav professionāle, gribu viņu saglabāt svaigu priekš sevis. Baidos, ka viņa mani vairs nepieņems, ja sapratīs, ka es viņas informāciju izpaužu. Cerams, ka saprotat mani - nekas personīgs!
Tavs stāsts un nedalīšanās ar gaļu, ļoti atgādināja senu aņuku..
Augums, ņemot vērā vidējo tirgus piedāvājumu, ir labs. Bet ja skatās kritiski, tad pupi ap 1. izmēru, uz vēdera var atrast rētas. Bet seja ir simpātiska. Tik ar solāriju drusku pārspīlē!
Precīzi,
Jā, solāriju vajadzētu uz pusi retāk
Kopumā labs variants šī brīža piedāvājums tirgū, par 30 naudām citur vēl arvien zirgus tirgo..
Personīgi man 2 mīnusi:
- Gultā tieši kā savulaik senčiem - rodas sajūta ka "pucējies" tēva gultā..
Ierakstīts
Izgājušonedēļ "kumelš" prasīja izskrietiesm, spiediens kā zemudenē
..
Tieši biju izlasijis atsauksmi un domāju pa ceļam uz mājam iečekot tā saukto "zelta *ežu"
Tālāk viss pēc plāna un gandrīz kā iepriekšējā atsauksmē.
Lokācija - Elijas iela (tajā galā kur ķieģelis), vecums - ēm es teiktu virs 40 ir stabili.
Dāma vairs nav skuķis, bet agregātus kopj un tehnisko iet
Dzīvoklis tīrs, dvielis tīrs un smaržīgs, duša ir un pat ūdens tek silts.
Pirms procesa gultu un spilvenu pārklāj ar jaunām drānām!!! ( Lūk, mācaties jaunās tirgus spēlētājas
!!!!)
Tālāk kā pēc grāmatas:
1)Vecā siržulauzēja Valda Meldera (Skonto) balss fonā
2)Diezgan sakarīga masāža ~20min
3)Instalēta gumija un mazs piesūceknis
4)Fināls "zelta akā" (jāsaka tur tiešām iekšā viss tāds neiejāts..
:D)
Iesaku "fine wine" cienītājiem un "ātro bet kvalitatīvo variantu meklētājiem".
Nebūs "18nacit bļeska" bet nebūs arī "tirsā darbs un materiāls"..
Izcenojums 40 eiropeiskās naudiņas, kas ir vairāk kā adekvāts pakalpojumam.