Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nimfomane - 27446002
Ierakstīts

Pēdējā laikā, nozīmē, kad? Biju vasarā, man bija, ok. Ja Tu neesi kritis uz jaunām un kaulainām (ala modeles), un Tevi interesē tāda veida sex, būsi apmierināts,99,99%. Ja interesē vaginālais vai anālais, tad tad neesmu pārliecināts, ka spēsiet atrast kopīgu "piesitienu" šīm lietām. Ja man jautātu, vai iešu vēl, tad teiktu, ka jā.

malacis, šitas bija tā kā uzmanību novērsošais koments domāts pirms īstā komenta? Tu davaj jau radošāk vismaz kaut ko izštuko.

Т.29391138
Ierakstīts

Jums gan ergla acis. Es pat bedres neredzu uz cela kur nu baabu 10m no auto :)

tas saucās glaz namjotannij, mēs dažreiz, ka pabraukājam paķerot maliķus pa ezeriem, nomaskētu tīklu pamanam tikai pēc pazīmēm, ka tur varētu būt. Tas pats arī ar beibēm, viena otra arī tieši tāpat ir sazīmēta portālos, kur jau bez sejas un bez pseidonīmiem dzīvojās.

Atsauksmes Par Murku
Ierakstīts (rediģēts)

Da kā tad :D

Sexdraugiem nav vispār nekāda murka :D Tā ir šeit apspriestā Gatora favorīte :D

P.s. Kiker, es biju labākās domās par Tavu gaumi :D

meiteni, nu paga, ne tu zini kāpēc meklēju, ne arī kāpēc tas i vajadzīgs :): :):) pazuda visi kontakti, kamēr vazājos apkārt pa pasauli. A šitai cik es atceros bija tāda smuka jauna seja. Savādāk iebaucu Rīgā, netīšām iepazīstos ar vienu foršu beibi, ščolkāju forumus, skatos, joptvai viena no visdārgākajām prostiūtām Rīgā, vot i prisel bišķiņ no tāda ahujeja.

Rediģēja kikers
Atsauksmes Par Murku
Ierakstīts

sexdraugiem.com ir lietotaja murka izskatas daudz maz lidziga. tai seju var redzet šitai ne...

vari iemest bildi iekš PM? neesmu tur regojies.

meklēju šito meiteni, ir tikai bildes, info nav, vārdu neatceros Varbūt kāds var sazīmēt un atcerēties, ko līdzīgu?

Nav nekādas papildus infas, tikai to, ka strādāja pagājušogad Juglā.

post-9600-0-67129300-1351505225_thumb.jpg

ā nu vēl, ja svarīgas detaļas. Augums apmēram 160, nu krūtis jeļi dvuška.

Samanta, Sweeties, 29163392
Ierakstīts (rediģēts)

Bildes īstas, bet meiča vairs nestrādā, vai ne Kikker? :rolleyes:

tieši tā. Patiesībā nestrādā abas divas vairs, un tā ir 100% patiesa infa.

paspēju apciemot Samantu: apmēram 19/20 gadi, slaidu, skaistu augumu, tvirtām (2) krūtīm un dupsi... tas bija tiešām kas īpašs!!

bet diemžēl apciemot šo daiļavu izdevās tikai vienu reizi.... cik sapratu tad nedēļu nostrādāja un savu karjeru beidza..

žēl biju jau paspējis ielikt savā favorītu sarakstā :(

viņai radās problēmas ar veselību un pagājušajā nedēļā bija operācija, cik zinu tad ātrākais kad viņa varētu atgriezties ir min. pēc 2 mēn.

Rediģēja kikers
A.l.i.s.e 28839258
Ierakstīts

Kurzemes prospekts, tas pats kas agrāk Dzirciema iela, Rostokas iela utt. Meiča- pa 30ls ņemama. Tikai pupi mazi- jeb precīzāk sažuvuši :angry:

ko nu tu vari d***, kura vietā viņi sažuvusi, biju mēnesi atpakaļ, smuki pupiņi, un nekāda vaina, ja kaut kas ir sažuvis tad laikam tikai tu pats LOL, neesi drāzis veceni, tad nestāsti h***,

Džeina 27154418
Ierakstīts

Mļa izlasīju šito sludziku, un atmiņā man uzreiz uzpeldēja viena Džeina, kura atbilst šim uzrakstītajam 100%. Tomēr, kas notiek ar so beibi HVZ, ir kāds bijis?

Te apaliga un gribosa blondine (21. gads, augums 175 cm gara) ar lielam krutim (ap 6 izmeru) grib patstavigu seksu, un kura loti velas palikt stavokli! Velos, lai Tu butu apaligs (no 24 lidz 30. gadiem, augums virs 185 cm), ar auto! Esmu no Talsiem. Loti gaidisu SMS, MMS uz mana mob. telef. numuru 27154418 (Zelta Zivtina)!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.