Tie kas par zobiem uztraucas, ir viņai zobi, visticamāk protēzes vai tilts, tā dēļ nedaudz šļupst. Vizuāli viss labi. Ķermenis perfekts, pat dažas 20 gadīgās varētu apskaust.
Kopumā 40 naudām ir labs. komunikabla un vienkārša.
"isti neiebraucu, esi drāzies ar 20-30 vecenēm bet ir kkādi kompleksi? Vecene arī pirmo reizi drāžoties uzreiz sapratīs kāds tev ir krāns-liels, mazs, labs, slikts (protams skaidra prata). Mauka tev pateiks ko doma vai ko tu gribi lai vinja doma. un tolks? 11 cm protams ir maz, bet taka mana ri ir paliela pieredze ar visa veida vecenem, tad lielakai dalai krana izmers ir pilnigi pie dirsas ja ir labs sekss un attiecibas. 80% vecenes mekle ilglaicigas attiecibas neskatoties ne uz ko. taka vinja bus prieciga,ka esi kopa un piedrazis kkadus krana izmerus (pie nosacijuma, ja tas neietekme kvalitati).
pats pedeja laika saksaros ar vecenem kas grib vienas vienigas attiecibas un man tas zb, jo es parasti nogruzos un ataa.
Diezgan ciskaina meitene un liekas jau kkur redzēta, bet kur?!
Самая страстная кошечка из всех, что Вы встречали!!!Обожаю секс!!!!Интим и страсть,взрывной коктейль чувственности и обаяния все внимание только Вам, гарантирую хорошее настроение!По желанию-могу также приехать к Вам в гости!!!Жду Вашего звонка!28*28*68*46.
mmm ir smukāka būtne prasa 30ls st bildes varu personigi nosutit jo..... vina nestrada bet ja paludz tad var sarunat figura perfekta jo nav dzemdejusi ,krutis skaistas cietas,pati meitene ir bi patik viss
un ka gan tev var kko paprasit,ja pat PM nosutit nevar?>
blin, zvanu uz to AKVA, bet man krievushka saka,ka maksa 25 Ls neskatoties uz to cik ilgi paliec. jopcik...saliti gan sanak. varbut ir vel kads pleiss kur tiesam var palikt paris h un par to ari samaksat?!
Normāla mature-ķermenis un seja samērā labi saglabājušies, bet vecums tomēr jūtams.
Dzīvoklim nav ne vainas-nekāds bomžatņiks nav, bet nekāds krutais arī nav. Jevroremonts gadus 10 atpakaļ ir taisīts.
Šī būtne var arī bez uzvalka visu izdarīt (nesapratu vai visu skaitijās arī pats sekss, bet tākā mani tas neinteresēja, es nejautāju) no kā es laipni atteicos.
Būtne ir pieklājīga, bet nepatika,ka uzspēlēti stenēja un vaidēja, kad tik tikko pieskāros pupiem...pārāk teatrāli.
Tā kopumā viss bija 5/10.Vairs neiešu,jo nebija nekā īpaša un biedē šī bezuzvalku būšana.
P.s.Masāžu neņēmu, jo skaidrs,ka nekā laba tur nebūtu, tāpēc labāk ietaupu nedaudz laika uz to.
Ierakstīts
Paldies.