Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Krista(36),29956992
Ierakstīts
On 8/20/2021 at 5:21 PM, Minhauzens said:

Biju, ķeksīša pēc.

Sākumā bija grūti atrast adresi,jo GPS māju atrada,bet ieeju atrast mājā bija pagrūti.

Sieviete ap 55 - 60,slaida, pupi nav sevišķi stingri,ir pamīksti,bet formu vēl tur,nav nokarājušies. 

Sākumā duša, tīrs dvielis no plaukta, gultā. Tur neliela nesaprašanās,jo šī gribēja savus 50 euro,bet pati atklāti piedāvāt 2 x negribēja. Kad visu noskaidrojam,un vienojāmies par 2 kokiem,uz tīra palaga,tad neliela zaldāta paglaudīšana, mētelis virsū,un mutē iekšā. Sākums ļoti sparīgs, itkā ar putekļusūcēju, gandrīz jau izšāvu,bet tad šī iemaisīja zobus procesā,un tas sāka nepatikt. Uzrāpās virsū,palēkāja,tad no aizmugures pabeidzu.

Drusku atpūta,un uz vēdera, neliela masāža pa muguru,kas pat nedaudz patika. Tad uz vēdera, piecēla, atkal gumija, atkal mutē, tad dažādas pozas,bet otrais šāviens nenāk tik viegli.

Atļāvu ar roku,jo palika pat drusku žēl,jo cik tad nu var vālēt,pats arī piekusu, arī laiks bija tālāk doties.doties. Būtu lielāka kompresija, sanāktu arī tāpat otrais šāviens.

Patika attieksme, higiēna, ļoti ērta lokācija,ja esi centrā.centrā. Tāpat patīkami,ka naudu neprasa uz priekšu. Vārdu sakot, tāda sajūta, ka biju nevis pie maukas,bet pie labās,senas mīļākās.

Minets 6,sekss 7, attieksme 9.

Vai iešu vēlreiz - Diezin vai. Kompresija pārāk švaka,un ir arī citi, labāki varianti. Galu galā, netālu ir arī Baiba. Ja nu galīgi būšu badā,un neviena cita necels,tad varbūt,bet tā, diezin vai.

Divas x ir 5 sarkani tomāti. :)

 

 

Kura Baiba?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.