Interesanti, cik debīlam jābūt, lai savu krānu šeit bāztu bez preža. Man ir aizdomas, ka šie draudziņi, šos video kaut kur notirgo tālāk... Pats esmu redzējis 2 video no šiem, kur vienā no video, vienam pensionāram īsti nestāvēja un viņu filmēja ar visu seju.... Tā, kā sludinājuma piebilde, ka pafilmēs bez sejas ir diezgan apšaubāma. Bet gan jau šeit dzīvo tādi dzīvnieki, kuri drīz uzjautās - vai sūkā labi? kurš pēdējā laikā ir bijis? vai laba kompresija? 😂
Imanta kadu laiku Rimiti uz kases stradaja. Man tadu bail butu nemt patik apalas? Brauc, teste, liec atsauksmi. Diez vai kads no sejieniesiem vinu ir testejis, kaut gan....
Neviens, neko negaida. Veca darbone, agrāk bija ok, kā tagad ir, nevaru pateikt, pa vasaru redzēju uz ielas, izskats 4/10,gafi dara savu. Pats droši vien pie viņas vairs nekad neiešu.
Paldies par atsauksmi protams, bet redzu, ka esi ļoti ekstrēms čalis. Jau apmeklējis vismaz divas dāmas, pie kurām manuprāt pat zvanīt nav vērts,kur nu vēl darbināt viņas.
Man te ienāca ķecerīga ideja, varbūt viņu nedaudz pārmācīt :DDD Sarunāt randiņu, piesolot zeķubikses u.c. lietas, un tad likt lai gaida. Vēl labāk 100 reizes atvainojoties, dabūt viņu kafenē iekšā un lai uztaisa pasūtījumu Protams pats būtu kaut kur netālu un to šovu novērotu :DDD
good idea domāju pārmācīt šo tanti vajadzētu jau sen.
Не за 50,но такие нравятся иногда - настроение такое.
Так как она вообще? Что хорошего? Плохого?
на вкус и цвет понимаю,но именно по процессу как?
Ничего хорошего про нее не скажешь. Бабуля лет 60, реально огромная, занимаеться лабудой - магия, изотерика, итд. пизда как 3 литровая банка есть допы, в виде - поссать на нее... стоимость 35 рублей.
Ir nesen redzeeta uz ielas. Aada baala, rokas visas sarkanas, ar iepliisusu aadu, kaajas zilumos. Kaut kas nav labi ar zobiem. Kopeejais iespaids - ar kaut ko slimo.
Kaadu laiku izskatiiju domu, par taas saucamaas, tievaas meitenes apciemosanas, tomeer roka nepaceelaas to dariit... paliku pie cita, labaaka, paarbaudiita varianta
Ierakstīts
Interesanti, cik debīlam jābūt, lai savu krānu šeit bāztu bez preža. Man ir aizdomas, ka šie draudziņi, šos video kaut kur notirgo tālāk... Pats esmu redzējis 2 video no šiem, kur vienā no video, vienam pensionāram īsti nestāvēja un viņu filmēja ar visu seju.... Tā, kā sludinājuma piebilde, ka pafilmēs bez sejas ir diezgan apšaubāma. Bet gan jau šeit dzīvo tādi dzīvnieki, kuri drīz uzjautās - vai sūkā labi? kurš pēdējā laikā ir bijis? vai laba kompresija? 😂