Jus esat stulbi vai pilnigi stulbi kas pie tadas iet vai vispar apsver iet? Pirmkārt totals krokodils otrkart ta summa? Es domāju ja 60gadi 80kg bāba ieliks masāžu 100eur tāpat kāds pie viņas ies
mans etalons ir juglas masiere par 80e super kvalitativa masāža normali izskatās nu salīdzinot ar šo kroksi totāla princese. Un cena x2 mazak. Jums te visi mājās???
variants 2 masiere veldres ielā 70e
Variants 3 nebus tik smuka bet nav briesmone lubanas iela pie dienvidu tilta 2h par 60e un happy end.
kas vel ir ķengarags 70e bole mene pec izskata masāža average ja baigi vajag tas ir variants. Bet nu pie tada krokodila 150 e atstāt???
Ejiet skatieties ss kam vajag kontaktus visi sludinājumi tagad tur ir
Masāža nožēlojami slikta es biju pirms kada laika. Vispar pilniga huiņa bakstas un slauka lieku eļļu ta ka skolniece kas 1 youtube video par Masāžu paskatījusies.
Paņēma telpas pa 10eur un bizness rokā. Galvenais taču ir nodročīt vai ne
Ierakstīts
Nu tad te varianti sita ir smuka bet masāža vāja var pa 45 bez happy end
Šitā ok izskatās ok nu ne slikti ne labi bet noteikti labāk par krokodilu pa 120 vai 150
Protama top variants tagad
1. māk masēt
2. Izskatās ok nu būtu ideali mazak gadu bet nu ka ir ta ir nav jau ar 50
3. Attieksme super
Ko vēl vairāk
Izskatās labi dzive masāža videja ir ar atsauksmes par viņu
Anyway ja butu jāizvēlas uz ko erotisku es pie tādas ietu un ja vajag labu masāžu tikai tad te ir variants pa 25 eur
Maksāt krokodilam par parastu masāžu 70eur stulbums kvadrātā šitā normāla jauka sieviete un laba ok masāža
Tik nezvanat viņai par happy end es te ieliku tiri salīdzināt 70eur parasta masāža bez hj un 25 eur bez hj