davis9800 16 Ierakstīts 23. septembris Autors 20288806 parsta masāža šausmas Ierakstīts 23. septembris On 9/21/2025 at 1:57 AM, LeoFeo said: Sveiks, Davi. Kuras masieres iesaki sobrid (ka forsus variantus) no savas pieredzes? Pie alfas masiere juglas ir te topiks Veldres iela ari Ss.lv vajag but Viss parejais fufelis Link to post
davis9800 16 Ierakstīts 15. septembris 20288806 parsta masāža šausmas Ierakstīts 15. septembris Tipa reklālame sevi ka ko ekskluzivu skaista lelle ķipa. Pirmkārt uzpusta caca tur no skaistules nekā nav. 1. Nokavē neatzvana par cik man taja rajonā bija cita ģēla tad prom nebraucu Atnak pec 20 min tupa atsuta kodu ne atvainojas neka. Masē pustumsā nu ok tas tā. Iedod slapju dvieli. Labi pofig nesmirdeja negribejas trobeli celt. Sak maset nebija loti slikti bet nekads wov. Videji. Vina agrak pa 160hj taisija . Istaba auksta ieslēdz silditaju kas duc skaļi Vai tad naudas nav klusam radiatoram eļļas??? Tad izsledz. Paliek auksti prasu atkal lai sledz. Tad reizes 3 bakstījās pa telefonu . Tupa partrauc masāžu bakstas pa telefonu. Kronis visam kad apgriežos tad apsedz ar slapju dvieli tas ar kuru es dušā biju. Es saku kas tas izrādās es vainigs ka ar to dvieli es tak dušā biju tas tak mans. Tad man reali zb un maucu prom nesamaksājis. Doma ka uzkacatas lūpās tad vares dīrat par briesmīgu servisu no visiem. Nav pie tādas verts iet ir daudz variantu krietni labak un ar smukas. Tapec cenu nolaida pa 80 tas vispar kosmoss Link to post
davis9800 16 Ierakstīts 11. septembris 26457956 массаж Ierakstīts 11. septembris Masāža nožēlojami slikta es biju pirms kada laika. Vispar pilniga huiņa bakstas un slauka lieku eļļu ta ka skolniece kas 1 youtube video par Masāžu paskatījusies. Paņēma telpas pa 10eur un bizness rokā. Galvenais taču ir nodročīt vai ne Link to post
davis9800 16 Ierakstīts 11. septembris 26457956 массаж Ierakstīts 11. septembris Kapec 50 plus 20 vina prasīja atsevišķi vai happy end grib? Vai vienkārši 70 un viss Link to post
Ierakstīts
Pie alfas masiere juglas ir te topiks
Veldres iela ari
Ss.lv vajag but
Viss parejais fufelis