Tramīga dāmīte. Atlika viņai WhatsAppā uzdot pāris jautājumus par to, cik ilgi plāno būt Rīgā un kur atrodas kā nobloķēja un saruna beidzās. Šī noteikti nav nekāda dižā runātāja. Jāpielieto taktika: zvanām un uzreiz sakām, ka gribam viņu ņemt priekšā.
Cik man bijis darīšanas līdz šim, tad parasti pirms tikšanās laicīgi sarunā ko darīs, cik ilgi darīs un cik tas maksās. Tad visu izdara un tikšanās beigās vienkārši atdot to naudu. Līdz šim neviena nav prasījusi naudu pirms tam. Man arī patīk te iepriekš rakstītais, ka tikšanās sākumā kaut kur redzamā vietā noliec aploksni/naudu un tad tikšanās beigās bez liekiem jautājumiem otra puse savāc un visi dodas mājās.
Nu kādam brašulim būtu jāiet jānotestē. Man neceļas krāns >100 eiro maksāt par šādu izmēģinājumu. Labāk, lai tā nauda paliek iekšējā tirgū pie pārbaudītām dāmām
Vismaz divas beibes no tās lapas darbojas Vagonu 22. Viņu citi numuri iepriekš figurējuši ar Lietuvas telefona prefiksu. Kaut kādas aktīvas importa censones.
Sanāca apmeklēt Taju un jāsaka, ka tā izvērtās par diezgan pozitīvu pieredzi. Meitene Rīgā ir līdz kādam 9. februārim, tātad, vēl var uzspēt pieskriet pie viņas. Īrē dzīvokli Barona ielā netālu no krišnu ēdnīcas. Jāiet vārtrūmē un tad jācenšas neapjukt pie tā durvju kvantuma (skatāmies uzreiz ap stūri pa kreisi metāla durvis). Kāpņu telpa uzdzen strjomu, bet dzīvoklis jau ir tīri OK. Kas mani uzreiz pārsteidza, Taja dzīvajā izskatās krietni labāk nekā tajās bildēs, kas te figurē apkārt. Slaidāka un vispār kaut kāda seksīgāka. Kas labi, nebija jāskrien prom.
Nākamais, kas pārsteidza - viņa ir vai nu lieliska aktrise, vai arī ir patiešām sajūsmā par Rīgu un vīriešiem, kas te viņu apmeklē. Priecājās, ka pie mums nav agresīvu mello, kas Krievijā var sastrādāt lielus sūdus. No sākuma duša, tikmēr viņa sagatavo kafiju un var mazliet pačalot. Izrādās, ka viņai te ir druška Lilu (kaut kur Avotu ielā pieņem) un šonedēļ atbrauca vēl kaut kāda riža draudzene. Jāskatās kas jauns parādās sludinājumos, tā būs viņa. Darbu sāk ap kādiem 10-12 un tad darbojas līdz 19, kad pēc viņas teiktā, sekss Rīgā beidzas. Maskavā pišas visu nakti. Virtuvē smēķē viņa un var uzsmēķēt arī pats.
OK, laiks ķerties pie lietas. Augums nav kā jaunai meitenei, bet tiem ap 35 gadiem ir labs. Krūtis ir uzlabotas, bet patīkamas. Darbojas aktīvi un principā grib, lai arī viņu izlaiza. Es biju arī krievu saitos komentāros salasījies, ka pēc izlaizīšanas viņa parādā nepaliks. Vēl raksta, ka viņa taisa ļoti labas masāžas. Šoreiz nebija laika ne vienam, ne otram - nevaru komentēt kā ir praksē. Pamēģiniet paši. Radās sajūta, ka pie attiecīgas paša iniciatīvas, Taja varētu izvērsties par fantastisku seksa partneri. Sekss viņai patīk. Cik sapratu, dod arī dupsī, bet to uz vietas izlemj. Uz laiku neskatās un pavisam reāli vienas stundas vietā ar viņu pavadīt arī vairāk par to papildus nemaksājot.
Kopumā ļoti pozitīva pieredze un šādas fejas uz Latviju varētu braukt arī biežāk. Nav žēl viņai atdot tos 150 eiro, jo pretī tiek saņemts lielisks serviss. Nu vai arī tāda aktierspēle, kas pārspēj vietējo teātru aktieru darbu. Pilnīgi vēl jāmēģina paspēt pieskriet pie viņas līdz aizbrauc.
Paldies par ieteikumiem. Izpētīju visus piedāvātos variantus, uzprasīju mazajam draugam, ko viņš par tiem saka un saņēmu pilnīgu neieinteresētību. Atgriežamies pie Elisas/Viktorijas/Adeles/Lisas paskata variantu izskatīšanas.
Izrādās, ka ne es vienīgais tāds par diskrētumu bažīgais. Divi mēģinājumi uzrunāt dārgākas eskortmeitenes beidzas ar noraidījumu sakot, ka ar vietējiem netiekas konfidencialitātes dēļ. Jārok vēl.
Par paša radīto pēdu jaukšanu un dzēšanu tā kā viss skaidrs, bet neskaidrs ir par otru iesaistīto pusi. Nevar taču būt tā, ka visi kaut cik atpazīstami cilvēki ir uzticīgi ģimenes cilvēki. Mani gan māc bažas, ka arī izvēloties dārgāku un it kā kvalitatīvāku izklaides pakalpojumu sniedzēju būtiski mainās attieksme un drošība šādā ziņā. Pārāk mazs mums tas dīķis.
Ierakstīts
Tramīga dāmīte. Atlika viņai WhatsAppā uzdot pāris jautājumus par to, cik ilgi plāno būt Rīgā un kur atrodas kā nobloķēja un saruna beidzās. Šī noteikti nav nekāda dižā runātāja. Jāpielieto taktika: zvanām un uzreiz sakām, ka gribam viņu ņemt priekšā.