Šitā ir tā kura Braslas ielā pieņēma? 7gadus atpakļ tur biju , seja gan vairāk uz raganas pusi velk, bet augums bija labs, izdzēra pudeli vīna un es arī dabūju mukt!
Biju biju vakar!
Satikos viestnīcā, viestnīcas maina, netiekas tikai vienā, tā vismaz man teica!
150 E un darbini cik gribi 1h laikā!
Vēders pēc bērna ir nepatīkami liels, seja arī nekas īpašs! Strādā gan labi, aktīva, sūkā ar entuziasmu, beidzu 2x uz sejas !
Pirms nedelas biju ielidojis pie sis darbones! Mazliet kunga prata apzvaniju daudzas, bet si bija vieniga briva! Bildes patika, spiediens nenormals Cena 150 Eriki Stabu iela 91- sakuma nosauc stabu iela 84, kas atrodas pretim 91, iznak preti tiri normala pec sejas un ari drebes izskatas labi! Dzivoklis gan tads bedigs, dusa laba. Iedodu naudu , ieeju dusa un jau esmu gulta. Tad sakas pats trakakais , vina sak izgerbties un es pat viegla stimmee saprotu , ka ar vedera rajonu nepavisam nav labi, bijusi nesen stavokli vai ari sen un pa so laiku nav spejusi vinu savakt! Masaza nekada, parasta braucisana! Oralais vareja but stingraks, process - standarta urbiens! Par otro reizi nejautaju, jo nemaz negribeju, notinos diezgan atri! Krutis gan bija ka bilde, bet veders vai nu fotosops vai sen bildets, bet bildes ir vinas! Mana kluda, ka naudu iedevu sakuma, jo biju mazliet ar sasitu kompasu un spiedienu P.S vinai ir tetovejumi , kadi un cik neatceros!
Kopvertejums : Dzivoklis 2 vai 3 no 5 Oralais 2 no 5 Sekss 3 no 5 Atieksme - viss kartiba, standarta robota saruna Cena 1 no 5 Vai iesu atkal - nekad, vismaz par tādu ciparu, reala cena labi ja 50 eiro!
Ierakstīts
Tad kas ar šo pilsoni notiek? Ir vērts iet?