Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 22 (20357198)
Ierakstīts
On 9/30/2023 at 12:36 AM, JānisBR said:

Sorry, bet darba laikā plānot fejas apmeklējumu nav pārāk prātīgi, ja vien nevari pateikt priekšniekam: man jāiziet uz pāris stundām, strādāšu vakarā!

Vispār jau ir cilvēki, kuriem ārpus darba laika ir sieva, bērni, pasākumi ar radiem, draugirem utt., utjpr. Pie meitenēm eju tikai un vienīgi darba laikā, stāžs - gadi 20+, pa visu šo laiku - šāda veida problēmas tikai ar atsevišķiem eksemplāriem, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi.

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts (rediģēts)

Katrīna (23), Katrīna (22), etc., 20316320"Kāds vēlas šodien satikties? Rakstīt tikai uz WhatsApp!!! Mans nr-20”316”320"

Bija gribu.lv, puh.lv. Nelikšu sludinājuma bildes, pietiks, lai var numuru atrast, lai cilvēki laiku netērē. Protams, vispirms jāsapērkās "viņas" video un bildes, un tad nu tikšanās par velti, kāda laime :)

Likšu še numurus no tās pašas sērijas (jāpērk bilde vai priekšapmaksa):

Zane (24) 20578520

Rediģēja Iemetējs
22361608 - vēl krāpnieki, priekšapmaksa.
Link to post
Anna 22 (20357198)
Ierakstīts

Ar galvu šamajai kaut kas nav kārtībā. Sarunāju, ka būšu pēc stundas, bija brīvs mirklis darbā. Bums - burtiski pēc 5 min priekšnieks klāt un piemet šanci. Tūlīt arī uzrakstu dāmai, ka sorry, pasākums noraujas. Kur vēl korektāk? Viss - esmu nobloķēts :) Mans sirdīgais verdikts - govslops :)

Link to post
Лучшие феи категории 50-80 евро
Ierakstīts

Es gan teiktu, ka pamatdoma bija, ka ne jau kādu pārsteidz, ka jāmaksā vairāk, bet, ka pakalpojums ir totāls sūds - maksā 50 vai 150 - nu, nav nekādas starpības (nē nu, es te nerunāju par atsvišķām Purvciema šausmām :) Tā kā pie pakaļas tie matemātiskie aprēķini. Principā 100% (pilnīgi un absolūti) visi varianti, kurus esmu ņēmis jaunajā plūsmā uz 1h - nožēloju, ka neņēmu 0.5. Vienkārši nav labu variantu.

Link to post
Лучшие феи категории 50-80 евро
Ierakstīts (rediģēts)

Es "для себя сделал вывод", ka vispār jau 50-80 ar tikai tādi paši sū... (atvainojos), kā 100-150 pieejami. Gadus trīs biju metis mieru šitām izklaidēm, tagad atkal atsāku - nu, jāsaka - kādreiz zāle bija zaļāka :) Vietējās praktiski nav vispār, imports - totāla tufta. Visas "райское наслаждение" - superkonveijers un vēl ar neapmierinātu ģīmi. Pie "Mazās Mašas" nekādi nesanāk laikus saskaņot - pēc komentiem sanāk, ka ir izņēmums :)

Principā, vēl neviens labs variants nav patrāpījies. Šodien arī siroju pa saitiem, jo doma ir aizstaigāt pēcpusdienā, pilnīgi jāliek pēdiņās - "izklaidēties".

Rediģēja Iemetējs
Link to post
Liza (23) 25239466
Ierakstīts

Patīk dažādība, atkarībā no noskaņas :) Gadus sešus atpakaļ ir būts arī pie savulaik slavenās Laimas (topiks ir pazudis, šamais

 ir parodija par bijušo) - nu, totāls pretējā gala pasākums. Pa vidu varianti - vispār neņemos uzskaitīt, savulaik reizi nedēļā vismaz pie meitenēm pieskrēju...

Link to post
Liza (23) 25239466
Ierakstīts

Тату модель в риге по приятному тарифу. Очень общительная. Кайфую от процесса и составлю хорошую компанию 🥰
Живу в центре. Фото 100% настоящие
Напиши в WhatsApp 371 25 239 466 жду котик ❤️

image.thumb.png.cd364673b5a3db29a42f8c7d310764c1.png

Dopi: "Поцелуи 20, Минет без презерватива 30, Куни 20, Окончание не тело 20, Совместный душ 20, Фут фетиш 20"

Meitene no Ukrainas, atrodas Brīvības ielas mazajos ciparos (blakus kvartāls no Rīgas Modēm), bildes viņas, figūra - pus solis līdz anoreksijai. Es teiktu - seja bildēs bišķi labāk izskatās, kā dzīvē. Preiskurants: 7/10 sarkanie.

Fiksais variants ieskriet un izšauties, ja patīk kaulu kambari (no "dopiem" mani nekas neinteresēja). Komunikācija WhatsApp (domājams - operators), meitene diezgan īgna, drusku negribīgi, bet tomēr mainīja pozas, kā teicu. Visādi GFE svītrojas automātiski, "Очень общительная. Кайфую от процесса и составлю хорошую компанию" - uztverams stipri skeptiski :) Bet tā - ko gaidīju, to saņēmu.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Ja par "divinullechetrichetri" runājam - teju tikko biju zvanījis, nu nezi - balss, kā n-gadīgai tantiņai (es jau tik pie jauniem skuķiem šeptējos) :) Tāda sajūta, ka nodzērusies vai nopīpējusies. Nu, protams, var jau būt, ka vienkārši apaukstējusies :), bet mani galīgi nepavilka tā toņkārta, tāda sajūta, ka totāli par gadiem fleitē.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

->j80

 

1) Nav reģistros, jo nav viņai savas vietas;

2) 100% apstiprinu;

3) Arīdzan ir kā teikts. Jap, lietoto numuru skaits milzīgs, varētu vēl kaudzi pielikt, bet šajā forumā man 'paste' nestrādā, tad slinkums rakstīt; Teju - kā jauna nedēļa, tā jauns numurs :)

4) Purvciema Emma - kādreiz pa centru tusēja, krietnu laiciņu gan jau "osela" Purvciemā. A žēl :) Nav man pa ceļam tas rajons. Vairākas reizes esmu bijis, neteiksim, ka širmi norauj, bet anālajam seksim price/performance bij OK. Man šā gada janvāris figurē, kā pēdējo reizi manīts sludinājums.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.