Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Taatad, kungi, uz tirdzinu iet jauna galja, 21 gads, slaida, simpaatiska, nav prostituuta... Kontaktus iedosu tikai vienam, ar, ko ieprieks jau esmu kontakteejis vai ir tiesaam aktiivs, adekvaats foruma juuzeris. Luudzu nerakstiit tiem, kam vismaz nav 100eur kabataa ;) siikaak pm. pats nevaru vinu satikt, jo iespeejams iestreegsu aarpus LV.

Zinu par ko runa iet , nu nu es neriskētu 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Meitenes ,ļūdzu parūpējaties par savu drošību. ŠODIEN manas 2 paziņas atrakstīja sms ,bijis klients izvarojis, piekāvis, atņēmis naudu ,mobīlos un ieslēdzis dzīvoklī ., Meitene izsauca ugunsdzēsējus ,lai varētu tikt ārā un arī policījai ziņojusi . BET slavenajai kristīnei no artilērījas ielas 60 iedots pa muti ,atņemti mobīlie un nauda ,bet policījai nezinoja 

ŠODIEn ,TĀDS PATS VARIATS NOTIKA  NR 20431578, piedodiet

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Teica veca ielene...

.Zinātu tavu nr  melnajā sarakstā uzreiz , nesaprotu tāda paraugpersona ,bet sēž šāda  saitā diez  ko tu te dari.?ABI ar  Xmenu2016 sesēžat un dročījat no sava uzrakstītā teksta? Xmens2016 neatbildēji uz jautājumu . Ja jau tev tik spoži un ok un pelni miljonus ,kāpēc nenoziedo Saivai  lai tev neriebtos vis šis ko žēl ?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Prasa arī pa telefonu šādas stūlbības [.Čau! Tu izskaties fantastiski! Mans sapnis..:)

Esmu 29 gadus jauns puisis. Pašlaik nēesmu LV.
Esmu diezgan neķītrs, šo to jau esmu 
pamēģinājis seksa dzīvē bet ir lietas kuras vēl 
gribas. Piemēram, ir man tāda fantāzija no gadiem 
16... runa iet par manu pamāti.. Tu būtu gatava 
realizēt kopā ar mani to?

voyeurhl@gmail.com]

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Pats klausījos viena viena izcila krimināltiesību profesora lekcijas, tas bija gan pasen, gadus 30 atpakaļ, bet tas profesors joprojām tiek citēts! Un ir vēl pat dzīvs! Maz ticams, ka internetā var atrast publikācijas tieši vārds vārdā.  

Slēgts dzīvoklis- un dzīvoklī nav te taburetes, ne tējkannas, ne galu galā tualetes poda tīrāmā vai dezodoranta, gaisa atsvaidzinātāja, tad jādomā kādās mizkastēs beibes pieņem klientus...galu galā izsit logu un sauc palīgā! Galu galā prieka meitas iegulda tādus līdzekļus arī manikīrā, kā te lasīts, tad ģīmi uzbrucējam saskrāpēt var, ja vien nebaidās nolauzt pielīmētos liekos nagus... :)

Man ir pielīmēti nagi iesitu knipi un nolauzu nagu.

vēl jau ir jautājums vai izvaroja, vai nesamaksāja. visticamāk nesamaksāja, zinot kā prostitūtām patīk visu pārspīlēt

Paldies  ,ka tomēr atradās dažas kameras un noķēra to mērgli ,izvarotāju jau pagājšo nedēļu.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

26847417 Prasa prostatas masāžu pateica, ka esot netālu un pēc 5 minūtēm būs tad pēkšņa sms krievu valoda  nevaru runāt pārzvaniet vēlāk, kautkādi zdvigi ar galvu džekam .25202125  ļoti nekulturāls ,kad pateicu ka neizbraucu nosauca tados vārdos  ,pat rakstīt neprot tik daudz gramatikas kļūdas varētu padomāt ,ka trīs klašu izglītība  vārdus nevar saprast ,to nozīmi.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.