Problēma sen zināma. Arī es kādu laiku atpakał intensīvi meklēju portālos sievieti , kura būtu gatava iesaistīties mūsu mīlas priekos!
Diemžēl pieredze ir negatīva!!!! Portālos seksam.lv gribu.lv pun.lv aiz šādu sludinājumu nikiem kā parasti sēż kulakàsitēji , kuri jau pie otràs sarakstes prasa sūtīt fotogrāfijas . Atsūta jau arī pretī it kā savējås , bet parasti caur Google search atrodu zagtās no interneta!
Piedāvājot reālu satikšanos un kafijas padzeršanu - parasti šie dročītāji pazūd ar galiem! Pēc brīža gan parādoties portālos ar cities nikiem un atsāk bilžu kolekcionēšanu.
Domāju ka reāli ir dabūt no pērkamās pasaules
P.S to neesam izmatojuši , jo beigās uz visu pazūda apetíte
Gadi dara savu! Piełauju ka 10, gadi iepriekš bija ok, tagad riepa,cellulitis, puncītis! Paglaudija muguru, tad fiksi otrādi un mutē iekšā! Viss prezī! Dziłais normāls, bet jāprasa lai dara! Klasika bez anāla! Sprauga pietiekoši stingra un padarbinot palika slapja!
biju pieskrējis...... Tagad Vecrīga Meistaru 4. Parakstījos uz 4-rocīgo.
Rezumē: Strādā divas - Viena jauna krievuška ar labu figūru un samērā centīga , Visu izpilda stringos un dara ar interesi.Nav iebildumu ja tiek aptaustīta,bet biksītes nost nevelk! Otra apvītusi latviešu pusmature , kura nokavēja vismaz 10.min sākumu! Latviete kā jau profesionāle uzreiz cenšās nolikt visu pa plauktiniem- te aiztikt nedrīgst,šitā es nedarīšu,griezies apkārt u.t.t. No solītā lezbišova pilnīgs fufelis, krievuška centās kaut kādu intrigu saveidot, bet atsaucības no LV darbones nekādas ((.Rezultātā salūts notika,bet neteikšu kā biju super apmierināts. To arī acīs pateicu- pārāk profesionāla attieksme, kura nav virzīta uz klienta labsajūtu!,, Zaudējums 80 ēbreji( vienu var dabūt pa 50) , bet nav tā vērts! Neiesaku, bet tas jau katra paša izvēlē,
Biju! Neiesaku, masāža nekāda(10 min pabraucija pa muguru ar ludusaukstām rokām) tad fiksi apgrieza riņķī un ņēmās sūkāt, mehāniski un nogurdinoši! Pēc 5.min man apnika un tad es viņu pagriezu otrādi,lai padarbinātu no mugurpuses! Vāvere izstaipīta, kompresiju dabūt nevarēju.Purkšķī neieliku, bet likās ka tas ir iespējams. Kopumā pa lēto- 30eur,un erī pa ātro- 30.min:o)))
Biju aizbraucis. Ķengarags , aiz Maximas iekšā sētā.
Zvanot un runājot balss likās jocīga ( toļi sapīpējusies, toļi ierāvusi) , bet paturot prātā iespēju jebkurā brīdī atteikties no pakalpojuma nolēmu riskēt.
Durvis atvēra uz 30. gadu sliekšņa stāvoša feja. Augums OK, slaida bez liekajiem kg. Seja neteikšu ka smukule , bet kaut kas mani paķēra , skatiens tāds maucisks.
Duša, gulta ( mazs dīvāniņš) , masāža (nekāda, nav vērts laiku kavēt) , fiksi uz muguras , minets ( gumijā) , un diezgan ātri uzsēdās uz stobra. Biju uzvilcies , tāpēc ātri beidzu , duša un uz darbu prom.
Kopā 45. min
Cena 25.ls
Bildes - fake , bet mazliet līdzība ir.
Minets - 5/10
Masāža - 1/10
Sex- 6/10
Dzīvoklis, duša - 6/10
Vairāk neiešu, citiem iesaku ja ātri jāizsauj riekstus.
Pēc sūdīgā piedzīvojuma ar Evu ( 28982525) sadomāju pazvanīt un pieskriet pie šis !
Diezgan viegli sazvanīju un norunājām strelku. Tālāk neatkārtošos , jo viss kā rakstija iepriekš Gators atbilst patiesībai!
Feja ir ok, darbināma visos caurumos, atsaucīga, var pat fist sarunāt.
Vairāk par lietām, kas nepatika.
Durvis atvēra paveca žīdene (laikam saimniece) kas vispirms piedāvāja sevi ( ak dievs..... Lai viņu paņemtu ir nenormāli daudz jāizdzer). Teicu , ka gribu to ko rakstija Gators , šī teica ka mazliet jāuzgaida.
Tad arī sapratu, ka blakusistabā pašlaik notiek COITUS ar mani iteresējošo personu. ( piečekoju vēl vienas vīriešu kurpes)
Kamēr istabā šamējo gaidīju tika piedāvāts iedzert virtuvē tēju. Piekritu, un padzēries atgriezos istabā , kur mani sagaidīja vecis ar pusnolaistām biksēm, domāju piz..... c ( vļip očkarik) . Mulsuma brīdi pārtrauca žīdene, kas atvainodamies teica , ka man ceļš bija domāts uz citu istabiņu, šī jau esot viņas teritorija! Paldies Dievam nodomāju un devos uz tikšanos ar Ilonu.
Tālāk viss kā rakstija Gators............
Kad stundu bijām darbojušies un 2x nobeigumu centos sasniegt darbinot Ilonu " lauztā bērza formā" tobiš rakom. Pēkšņi paverās istabiņas durvis un žīdene saka , ka laiks beidzies !!!!!! Tā vienkārši ienāk un saka!!!! Es viņai - šitā krampi var dabūt un sasieties uz ilgu laiku !!!! Viņa man - nekas ieliksim piena vannā un atlaidīs )
Visi trīs iesmējām , ātri pabeidzu un paldies pa kūkām.
REZUMĒ - Ilona ir laba ! Vai vēl iešu - laikam nē , jo žīdene ir nelaba !
Un arī nepatīk man uz citu veču kurpēm blenzt..........
Был у неё пару раз, фото реальное, находится около торгового порта, на улице Eksporta вроде бы. Квартира очень хорошая, живёт одна, брала 40 лат за 1 час. С кем попало - не занимается, сперва смотрела как я раздеваюсь, объяснила это тем, что для неё очень важен человек который следит за собой, когда я прошёл все тесты на вопросы и ответы, то повела меня в спальню, где оставила меня одного на 1-2 минуты. Когда пришла, посадила меня на диван, на против меня было большое зеркало, она разделась и сделал хороший миньет, потом уже и далее...
Грудь у неё реальная, 4й размер. Она не очень позволяет её трогать, говорит что не любит.
Короче говоря, советую всем, кто любит большегрудых блондинок с хорошей задницей.
Uzreiz jāsaka , kā vienmēr - dzīvē izskatījās sliktāk nekā bildēs (gadi tomēr dara savu , lai gan bildes varētu būt 100% viņas , tikai fočētas labu laiku atpakaļ)
Strādā individuāli , dzīvoklis tīrs ,kārtīgs .Attieksme ļoti pozitīva , jo var gan parunāt , pasmieties uz uz pulksteni arī neskatās.
Sākām ar masāžu (diezgan pastingra , bet zilumi nepaliek) , diezgan ātri apvēlos uz muguras un baudiju minetu (viens no pēdējā laika labākajiem,jo tiešām , ja geišas ar gadiem paliek savītušākas , tad viennozīmīgi tas tiek kompensēts ar prasmi un tehniku). Patika , ka pati arī uzvelkās, nestāv klusu. Katrā gadījumā pirmo reizi tā arī beidzu mutē (prezī). Pēc 10. min atpūtas dāmīte atkal ķērās pie uzsūkšanas un visai ātri biju gatavs 2. šāvienam .
Par cik neesmu nekāds jaunēklis , varēju nodarbi paturpināt ~ 40.min. Labākais ir tas , ka tiešām viņa uzvelkās un spēja pat 2X beigt.
Vislabāk patika darbināt no mugurpuses , tad arī izšāvu visu maisiņa saturu.
Kopsavilkums : Cena 30 LS. Bet man patika , noteikti apmeklēšu vēl kādu reizi.
P.S. Runā krieviski , saprot latviski . Gadi ~30-35. Miesa nav pirmā svaiguma , bet ir OK.
Ierakstīts
Sveiki!
Problēma sen zināma. Arī es kādu laiku atpakał intensīvi meklēju portālos sievieti , kura būtu gatava iesaistīties mūsu mīlas priekos!
Diemžēl pieredze ir negatīva!!!! Portālos seksam.lv gribu.lv pun.lv aiz šādu sludinājumu nikiem kā parasti sēż kulakàsitēji , kuri jau pie otràs sarakstes prasa sūtīt fotogrāfijas . Atsūta jau arī pretī it kā savējås , bet parasti caur Google search atrodu zagtās no interneta!
Piedāvājot reālu satikšanos un kafijas padzeršanu - parasti šie dročītāji pazūd ar galiem! Pēc brīža gan parādoties portālos ar cities nikiem un atsāk bilžu kolekcionēšanu.
Domāju ka reāli ir dabūt no pērkamās pasaules
P.S to neesam izmatojuši , jo beigās uz visu pazūda apetíte