Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Vēl viens kuram nav pilns rublis. 

maxandy098@inbox.lv - pirms tikšanās (e-pastā) mēģināja piesiet mistisku krāpšanu, tad nespēj pazvanīt norunātajā laikā un vēl cenšas mani vainot visā. 🙄

Tik ļoti kāds sen nebija mani izvedis no pacietības, sabojāts vakardienas rīts un garastāvoklis visai dienai. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ļoha, tev pašam ar sevi grūti sadzīvot nav? Jau kuro gadu mal vienu un to pašu. Nomaini plati vienreiz...

 

Ja vīrietis ir adekvāts, jauks un visās citās ziņās foršs viņam nebūs problēmu atrast normālu meiteni Rīgā. Ja nesanāk tad jau jāsāk domāt, ka problēma ir vīrietī nevis apkārt esošjās sievietēs.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
gardie@inbox.lv, 27134088 - ļoti bezkaunīgs vīrietis. Pirmo reizi nespēja atbildēt laikā, apstiprināt par ierašanos. Okei gadās, devu vēl vienu iespēju, izklausījās sakarīgs čalis. Liek gaidīt 40minūtes ar divām ziņām, ka 10min kavēs un pēc tam, ka ir korķī un būs pēc 5-7minūtēm, beigās neierodas vispār. Pēdējās ziņas ignorēja. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

askolds3@inbox.lv - nu ļoti dīvains cilvēks, ieteiktu dāmām turēties pa gabalu. Februāra sākumā norunājām tikšanos uz kuru neieradās, ne paziņoja par neierašanos. Pēc tam sūtija glupas, vulgāras vēstules. Apzinoties kā ir izturējies, ko rakstījis mēģina neatlaidīgi norunāt tikšanos. 
 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

29933388 - Jauns armijnieks, 29.gadi. Ierodoties piedāvāju tēju ko arī pieņēma, pēc 25minūtēm piedāvāju, ka var ieiet dušā, palūdzu lai noliek naudu jau tagad(iepriekšējo reizi kad runājām e-pastā tikšanos mēģināja kaulēties). Sāka kaulēties, nepiekritu un pieklājīgi palūdzu doties prom, nedevās prom un sāku teikt uzstājīgā tonī lai netērē savu un manu laiku un dodas, tikšanās noteikumi jau iepriekš bija norunāti un viņš savu pusi nepildīja. Joprojām mēģināja kaulēties un nedevās prom, piegāju pie durvīm un teicu lai beidzot dodas prom, apģērbās un sāka grābstīties, fiziski mani aiztikt, nācās burtiski izstumt pa durvīm ārā. Pirmo reizi baidījos par savu drošību. Pēc tam sūtija kad joprojām ir lejā un var nākt augšā. Brrr...

e-pasta adrese - djbooz1990@gmail.com 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Minēju iemeslu kādēļ šeit ieliku attiecīgā cilvēka numuru, neuzskatu Viņa rīcību par adekvātu(tās nedēļas laikā kad sarakstījāmies Viņam bija pietiekami daudz laika lai ko šādu minētu) un lai citas meitenes netērē laiku. Dēļ tā, ka šādiem sānsoļiem lieto personīgo numuru nav manas neapdomības dēļ :)


Offtopikā iebraucot par atlīdzību - nevienu aiz matiem pie sevis nevelku, katrs pieaudzis vīrietis pats uz savu galvu var izvēlēties ko darīt, pie kā iet. Piedāvājumi ir daudz un dažādi, ja Tevi neapmierina skaties uz citu pusi, es Tev taču nebāžos virsū un dzīvot netraucēju.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Dažreiz var piedot jaunākiem cilvēkiem, bet nu šis jau bija sviests.

20491682 - norunājam tikšanos, kā noteikts stundu pirms tikšanās zvana un telefona sarunā vairāk izskan ''eee'' ''nu jaaa'' ''baigi dārgi'' ''varu maksāt pa daļām'', pieklājīgi atteicu un noliku klausuli. Pēc tam sūta kaudzi ar sms - jauns, nevainīgs, darīs visu un vēl mēģina kaulēties utt utjp.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Daži numuri ir zināmi, neizskatās, ka izdomāti numuri.

 

Bet kādēļ uzreiz jāliek forumā? Ieliec savā ''bleklistē'' un ignorē, nerēķinies vairāk, bet uzreiz apsaukāties parāda Tevi ne no tās labākās puses.

Cilvēkiem šad tad sanāk netikt, vienu divas reizes jau vēl ir piedodami. Protams nav jauki, ka tērē laiku, bet gadās. Vērts būtu likt tādus kuri sarunā vairākas reizes un vienkārši neatbrauc. (protams, ja roka ceļas pēc otrās uzmešanas reizes vēl runāt tikšanos)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.