Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Vēl viens kuram nav pilns rublis. 

maxandy098@inbox.lv - pirms tikšanās (e-pastā) mēģināja piesiet mistisku krāpšanu, tad nespēj pazvanīt norunātajā laikā un vēl cenšas mani vainot visā. 🙄

Tik ļoti kāds sen nebija mani izvedis no pacietības, sabojāts vakardienas rīts un garastāvoklis visai dienai. 

Sex trijatā
Ierakstīts
19 hours ago, Ooolga33 said:

😁😁 

Mēģinājusi esmu rakstīt, zvanīt. Pat nr iegādājos citu un mēģināju kā vīrietis sākumā vienoties par samaksu kā pieminu "draudzenes" klātbūtni tā - visu labu.

Paldies. Mēģināšu.

Nu nav tā smuki! Uzsākt jebkāda veida attiecības, pat ja tas ir vienam vakaram uzdodoties par citu cilvēku... 
Neko šādu no savas puses neesmu piedāvājusi, bet man ir kaitinājis kad ielieku sludinājumu un raksta pāri, minu sludinājumā un/vai pirmajā vēstulē, ka pāri neinteresē. 
Šajā sfērā nākas saskarties ar daudz fantazētājiem, raustītājiem un šis ir viens no populārākajiem “red flags”,  nevajag to uztvert personīgi, meitenēm arī nepatīk tērēt savu laiku. 

Ieteiktu izveidot tinderī profilu un arī tā uzrakstīt, ka meklējat trešo(tur obligāti nav jāliek sejas bildes), tāpat arī var darīt ar populārākajiem intīma rakstura portāliem. Gan jau atradīsiet kādu foršu dāmu 🙂.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ļoha, tev pašam ar sevi grūti sadzīvot nav? Jau kuro gadu mal vienu un to pašu. Nomaini plati vienreiz...

Ja vīrietis ir adekvāts, jauks un visās citās ziņās foršs viņam nebūs problēmu atrast normālu meiteni Rīgā. Ja nesanāk tad jau jāsāk domāt, ka problēma ir vīrietī nevis apkārt esošjās sievietēs.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
gardie@inbox.lv, 27134088 - ļoti bezkaunīgs vīrietis. Pirmo reizi nespēja atbildēt laikā, apstiprināt par ierašanos. Okei gadās, devu vēl vienu iespēju, izklausījās sakarīgs čalis. Liek gaidīt 40minūtes ar divām ziņām, ka 10min kavēs un pēc tam, ka ir korķī un būs pēc 5-7minūtēm, beigās neierodas vispār. Pēdējās ziņas ignorēja. 

Diennakts Meitenes
Ierakstīts

Pāris reizes esmu mēģinājusi tikties vēlāk vakarā, ap 22-23. Ar tām pāris reizēm arī pietieka lai domu par to atmestu pilnībā, lielāka vilšanās nekā patīkama tikšanās. Piekrītīšu ļoti augsts neadekvāto vīriešu procents, riskēt negribas. Drošība pirmajā vietā, pēc tam seko viss pārējais  :) .

Joprojām sludinājuma teksta lielāko daļu kopē no maniem sludinājumiem, lūdzu, nejauciet mūs! Čakarēt cilvēkus man nav nepieciešams, priekšapmaksu nekad neesmu prasījusi.

Jauns konta nr. arī parādījies -  valerija jekobsone

LV23HABA0551038886127

Nevaru pievienot print screen. Sludinājuma teksts

Šodien pēdējā brīvdiena :)

Tikšos ar koptu vīrieti nesteidzīgai atpūtai bez tālākām saistībām. Tu - 
simpātisks, kopts, materiāli stabils.
Es - sievišķīga, kopts augums, simpātiska, bez liekā svara.
Normāls foto tikai visu paātrinās, iztiksim bez locekļu bildēm.
Tie kuri grib tikties pēc nedēļas un mēneša - šis nebūs jums, tiekos šodien 
vai tuvākajās dienās.
Kamēr sludinājums ir, tikmēr aktīvs.
Jauku vakaru:)

Cutie (24) - prettycuutie@inbox.lv 

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

askolds3@inbox.lv - nu ļoti dīvains cilvēks, ieteiktu dāmām turēties pa gabalu. Februāra sākumā norunājām tikšanos uz kuru neieradās, ne paziņoja par neierašanos. Pēc tam sūtija glupas, vulgāras vēstules. Apzinoties kā ir izturējies, ko rakstījis mēģina neatlaidīgi norunāt tikšanos. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.