Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sabine (29g.) 28854771, Imanta, Iļģuciems
Ierakstīts
pirms 27 minūtēm, glamurla teica:

Da lai aizrijās ar to nenopelnīto naudu, kā mēs varam viņas sodīt neiet pie tādām, tapēc ir šāds forums, kas izlasīs neies, tapēc mēs dalamies ar pieredzi, lai kāda tā būtu.

Es domāju, ka viņai vienalga par šīm atsauksmēm, pie viņas tāpat kāds vienmēr ies, jo ne visi lasa šīs atsauksmes un piedāvājums Latvijā nav tik liels,tāpēc viņai vienmēr būs klienti 

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

Es vēlos padalīties ar savu pieredzi, man tā gadījās pirmo reizi dzīve. Situācija, kas normāli uzlika uz auss mani. Es sazvanījis šo nr. 27183890 vienojos ar viņu, viņa mani piekrita 80 Euro,  attachicon.gif1246607-seksualinaja-uhozenaja-molodaja-devushka-provedjot.jpg,attachicon.gif1246698-simpati4naja-devushka-s-rovedjot-vremja-s-muz4inoi.jpg, bildes īstas, pieņēma Merķeļa iela 6.  Viņi mani sagaidīja, mēs devāmies uz viņas vietu. Es atkal aptaujājos un vienojāmies par pakalpojumu, mēs palikām pie tiem 80 Euro. Es naudu iedevu, jo viss notiek uz priekšu. Es iegāju iekšā duša. Iznācu no dušas, mēs atkal apspriedām par pakalpojumu, tad ienāca vīrietis, man tas izbrīnīja, jo es pats durvis aiztaisīju. Vārdu pa vārdu es sapratu, ka esmu slazda. Vēlējos vienoties ar vīrieti, naudu viņi neatgriezīs, un arī nevēlējās vienoties par kādu pakalpojumu izmaiņām. Protams, saņemu draudus, par fizisku izrēķināšanos un bandu, kas mani sagaidīs ārā. Tā man mani eskortēja līdz ārdurvīm. Draudi, lai es aizmirstu šo nr.. Pats esmu sveiks un vesels, bet sabojāja garīgo un nesaņēmu pēc kā nācu, bet ieguvu pieredzi.  Gribēju uzzināt, ko Jūs darītu šai situācija? Vai Rīga tā notiek bieži? Kā man rīkoties nākotne? 

Pa muti tam džekam sadotu un ja lejā sagaidītu kā viņi teica banda, tad izsauktu policiju un ziņotu par grupveidu uzbrukumu. Tapēc trenēties vajag, lai tādas situācijas nenotiktu. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Vispār neredzu jēgu šai sadaļai, jo lielākā daļa zvana no kreisajiem numuriem, kurus var nomainīt tik pat viegli, kā te daudzas darbones maina savus numurus.. 
+ negribēt maksāt var dažādu iemeslu dēļ, iespējams sludinājumā darbone sasolījusi zelta kalnus, bet realitātē pavisam cita bilde.. 
Vispār manuprāt tās, kuras liek svešas bildes un pakalpojumu nesniedz normālā līmenī, nav nekādu naudu pelnījušas.. 

Ja tu veikalā nopērc tosteri un atverot iepakojumu konstatē, ka tur ir matu taisnotājs, tad tas ir tikai loģiski, ka gribēsi naudu atpakaļ.. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.