Tiešām šedevrs:) Es pat paskatījos, ka Rīgā studējošo skaits ir aptuveni 70tk, tātad meitenes ap 40tk, brunetes pieņemsim 13tk, jaukas un pise..gas, kādi 3tk, nav tik daudz lai neatpazītu:) Ja vēl pieņem, ka staigāja ar tehniskās koledžas blūzīti, tad noteikti kāds no šī miljonu foruma viņu ir saticis, protams ja nav aizgājusi ar Covid 19 vēl pirms doties pie Igora:)
Šī ir tā, kurai čalis stāv kāpņu telpā, kamēr Tu viņu darbini:) Tagad piedāvā tikai minetu, kas ir diezgan bēdīgs, jo galīgi nemāk. Saziņa caur Telegram. Vienai reizei interesanti, bet pati neieinteresēta, un saprotams, ja čalis kāpnēs gaida.
Nu skaidrs ka tirgū parādās kas jauns, nenodrāzts tas ātri jānodrāž:) Saprotu viņu, ka nevar pieņemt dienā visus gribētājus, tapēc nestresojiet, ja negribat konvejeri, tad šis ir ļoti labs variants. Tādas pie mums ir uz vienas rokas pirktiem saskaitāmas.
Cilvēki mīļie, ja prasa avansu, jāpērk bildes, jāpārskaita ceļam, jāuzsauc VIP vai jāmaksā lai uzzinātu telefona numuru utt, aizmirstam uzreiz, uzmetiens. Un jo mazāka summa, jo skaidrāks uzmetiens, kaut ar ta pat 100% uzmetiens. Es parasti uzrakstu, ka piekrītu, tikai apgrieztā secībā:) No sākuma krēsli pēc tam nauda. Nu neesam muļķi, jo ja būs aitas būs cirpēji, ja neviens nemaksās, tad ir iespēja ka šie biznesmeņi pazudīs.
Tā jau bieži gadās, tu vairākas stundas pa internetu meklējies, it kā pēc bildēm ok, aizpisies uz otru Rīgas galu a tur begemotiņš priekšā. Nu reizēm no izmisuma nākas aizvērt acis, iedomāties kaut ko garšīgu un atvieglot galviņu. Pēdējais tāds aplauziens bija Teikā, Brīvības ielā. Tā kā varu saprast cīņu biedrus. Bet nu tas atstāj paliekošas sekas uz psihi. Smakas gan nepanesu, ja sāk voncīt, tad viss, nauda vējā...
Šī jau arī paradījās manā izvēlnē, paldies par atsauksmi!
Vot tas ir vienkārši pizdec! Ar kāju pa dirsu un nekādu naudu taxim. Morālo kompensāciju par izniekoto laiku un naudu. Saprastu par 50Eur atbrauc sivēnmāte, bet ne jau 150EUR. Līdzjūtības!
Man atsūtīja adresi Finiera 11, Bolderāja, bet neaizbraucu, jo likās ka nekas normāls tur nevar būt pa 30EUR. Fonā suns vaukšķēja un foto ar neko labu nesolīja.
Ierakstīts (rediģēts)
Tiešām šedevrs:) Es pat paskatījos, ka Rīgā studējošo skaits ir aptuveni 70tk, tātad meitenes ap 40tk, brunetes pieņemsim 13tk, jaukas un pise..gas, kādi 3tk, nav tik daudz lai neatpazītu:) Ja vēl pieņem, ka staigāja ar tehniskās koledžas blūzīti, tad noteikti kāds no šī miljonu foruma viņu ir saticis, protams ja nav aizgājusi ar Covid 19 vēl pirms doties pie Igora:)
Rediģēja aldis.tLink to post