Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Blondā
Ierakstīts
15 hours ago, Konrads said:

Pag, nopietni? Kaut kad rakstīja, ka var tikai noteiktā laikā, kamēr draugs darbā... 

Nē, ja viņa tā rakstīja, tad jātic😁 Viņa arī teiks, ka bērnam jāiet pakaļ, lai ātrāk beigtu viņu darbināt🤣 Šis bērnišķīgais naivums...

Link to post
Blondā
Ierakstīts

Šī ir tā, kurai čalis stāv kāpņu telpā, kamēr Tu viņu darbini:) Tagad piedāvā tikai minetu, kas ir diezgan bēdīgs, jo galīgi nemāk. Saziņa caur Telegram. Vienai reizei interesanti, bet pati neieinteresēta, un saprotams, ja čalis kāpnēs gaida.

Link to post
Skarleta 22
Ierakstīts

Nu skaidrs ka tirgū parādās kas jauns, nenodrāzts tas ātri jānodrāž:) Saprotu viņu, ka nevar pieņemt dienā visus gribētājus, tapēc nestresojiet, ja negribat konvejeri, tad šis ir ļoti labs variants. Tādas pie mums ir uz vienas rokas pirktiem saskaitāmas.

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts

Cilvēki mīļie, ja prasa avansu, jāpērk bildes, jāpārskaita ceļam, jāuzsauc VIP vai jāmaksā lai uzzinātu telefona numuru utt, aizmirstam uzreiz, uzmetiens. Un jo mazāka summa, jo skaidrāks uzmetiens, kaut ar ta pat 100% uzmetiens. Es parasti uzrakstu, ka piekrītu, tikai apgrieztā secībā:)  No sākuma krēsli pēc tam nauda. Nu neesam muļķi, jo ja būs aitas būs cirpēji, ja neviens nemaksās, tad ir iespēja ka šie biznesmeņi pazudīs.

Link to post
Monika (27) 24821499
Ierakstīts

Tā jau bieži gadās, tu vairākas stundas pa internetu meklējies, it kā pēc bildēm ok, aizpisies uz otru Rīgas galu a tur begemotiņš priekšā. Nu reizēm no izmisuma nākas aizvērt acis, iedomāties kaut ko garšīgu un atvieglot galviņu. Pēdējais tāds aplauziens bija Teikā, Brīvības ielā. Tā kā varu saprast cīņu biedrus. Bet nu tas atstāj paliekošas sekas uz psihi. Smakas gan nepanesu, ja sāk voncīt, tad viss, nauda vējā...

Šī jau arī paradījās manā izvēlnē, paldies par atsauksmi!

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.