KATY ❤️Kategoriju saraksts » Eskorts un masāža » Katy ❤️Ievietots: 16.09.2020 | Lasīts: 1524 | Sludinājuma ID: #4628516 |
Vārds: Katy ❤️
Vecums: 22
Telefona numurs: 28245425
E-pasts: kis***@gmail.com Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga
Ievietots: 2020.09.16 12:04:46
Sludinājuma ID: #4628516
VIP sludinājuma darbības termiņš: 2020.09.17 12:05:56
Pagarināt VIP statusu uz 24 stundām?
Kaķim nebija ne vainas, vienīgi toreiz kad biju tad bija tada dzimumzīme kas man baigi nosita apetīti.
Ja to nooperētu, tad gan būtu zaibisj. Ir kādam jaunāks info, kas tur kā?
Attieksme meitenei patika. Kā pie senas draudzenes..
Auseklis 520
2 minutes ago, Konfekshu_meistars said:Droši droši sāc tik pirkt bildes un video un kā jau tev iepriekš ieteica, noteikti ari parskaiti viņai kaut ko uz konta.
Es tā izdariju un tagad man ir bezmaksas seksa abonements uz gadu, kad sagribu, atliek tik piezvanit un viņa jau ir ceļā lēkāt uz mana daikta, ja iegribesi viņai ir ari dvīņu māsa ar milzigiem silikoniem, viss iekļauts cenā, tik iegadajies tās bildes un video un 2021.gads tev bus izdevies un piedzivojumu bagāts. Gluži kā bija rakstits tavā horoskopā 😉
Ahujetj! ![]()
![]()
![]()
Auseklis 520
Auseklis 520
Tu nonāci mega pretrunās šajos divos teikumos. Jo mēs tagad nezinam kāda viņa ir seksā.
Bet cerams Porzingods mums šo daļu atklās
Nekāda seksa nebija. Varbūt es ne tā izteicos, jo zin kā vēl jo projām šoka stāvoklis.
Gumiju uzvilkt piedāvāja, jo moš mutē ņemt gribēja, vai virsū kāpt, bet man tās domas vien nelabi palika.
Nevar zināt kāda viņa seksā, bet tas mani pat nemaz neinteresē.
Re kā....resnam, neglītam tantem 50+, mājā ar apdirstām palodzēm, vīrieši gatavi maksāt 50 eur, ja jau ir piedāvājums tātad... .Laikam pavisam švaķi ar seksiņu LV
vai arī klienti tai tantei dikti atbilstoši... .
Es domāju, ka viņai klienti ir atbilstoši, jo es uz seksu ar tādu toč neparakstītos. Domāju nomēģināt masāžu, ja jau piedāvāja, bet tā arī bija nekāda. ![]()

Ierakstīts
Nu jā. Nimfa nav samaksājusi par sludinājumu, tapēc Puhs nummuru noslēpis. Es tā kā netaisos sūtīt SMS un sludinājumu pagarināt.
Noteikti ka būs svaigāks sludinājums, tad screenshotu nomainīšu.
Ja tas mierina, tad virsrakstā Nr. ir ielikts un arī ietagots. Principā meklētājā ierakstot Nimfas sludinājuma Nr., šim postam būtu jāparādās.
Lai gan.. rīt no rīta es ielabošu Screenshotu un ielikšu telefona Nr. tā it kā viņš tur būtu bijis kopš sludinājuma dzimšanas.
Kaut kā uzreiz neiedomājos.