KATY ❤️Kategoriju saraksts » Eskorts un masāža » Katy ❤️Ievietots: 16.09.2020 | Lasīts: 1524 | Sludinājuma ID: #4628516 |
Vārds: Katy ❤️
Vecums: 22
Telefona numurs: 28245425
E-pasts: kis***@gmail.com Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga
Ievietots: 2020.09.16 12:04:46
Sludinājuma ID: #4628516
VIP sludinājuma darbības termiņš: 2020.09.17 12:05:56
Pagarināt VIP statusu uz 24 stundām?
Kaķim nebija ne vainas, vienīgi toreiz kad biju tad bija tada dzimumzīme kas man baigi nosita apetīti.
Ja to nooperētu, tad gan būtu zaibisj. Ir kādam jaunāks info, kas tur kā?
Attieksme meitenei patika. Kā pie senas draudzenes..
Auseklis 456
2 minutes ago, Konfekshu_meistars said:Droši droši sāc tik pirkt bildes un video un kā jau tev iepriekš ieteica, noteikti ari parskaiti viņai kaut ko uz konta.
Es tā izdariju un tagad man ir bezmaksas seksa abonements uz gadu, kad sagribu, atliek tik piezvanit un viņa jau ir ceļā lēkāt uz mana daikta, ja iegribesi viņai ir ari dvīņu māsa ar milzigiem silikoniem, viss iekļauts cenā, tik iegadajies tās bildes un video un 2021.gads tev bus izdevies un piedzivojumu bagāts. Gluži kā bija rakstits tavā horoskopā 😉
Ahujetj! ![]()
![]()
![]()
Auseklis 456
Auseklis 456
Tu nonāci mega pretrunās šajos divos teikumos. Jo mēs tagad nezinam kāda viņa ir seksā.
Bet cerams Porzingods mums šo daļu atklās
Nekāda seksa nebija. Varbūt es ne tā izteicos, jo zin kā vēl jo projām šoka stāvoklis.
Gumiju uzvilkt piedāvāja, jo moš mutē ņemt gribēja, vai virsū kāpt, bet man tās domas vien nelabi palika.
Nevar zināt kāda viņa seksā, bet tas mani pat nemaz neinteresē.
Re kā....resnam, neglītam tantem 50+, mājā ar apdirstām palodzēm, vīrieši gatavi maksāt 50 eur, ja jau ir piedāvājums tātad... .Laikam pavisam švaķi ar seksiņu LV
vai arī klienti tai tantei dikti atbilstoši... .
Es domāju, ka viņai klienti ir atbilstoši, jo es uz seksu ar tādu toč neparakstītos. Domāju nomēģināt masāžu, ja jau piedāvāja, bet tā arī bija nekāda. ![]()
Auseklis 456
Bljee, nu kur man prāts bija.
Vēl joprojām nevaru atjēgties..
:D ![]()
Mēģināju sazvanīt kādu mazu ukraiņu meiteni, bet par cik nekas nesanāca, kaut kā uzzvanīju šai, jo bilde ahujennā, bet
prātiņš pārbaudīt nebija. Nu vārdu sakot sarunājām satikties. Adrese Iļģuciemā, Motora iela 3.
Pirms tam prasīju cenas, šī saka 40-60 atkarībā no tā ko gribās, jo tagad maz zvanot klienti, tjipa lētāk.
Ķieģeļu māja, trešais stāvs. Kāpņu telpā uz balkoniem guļ kaķi, un uz palodzēm ir uzsmērēta pastēte. Sākumā domāju, ka kāds nodirsies uz palodzes. Nu moš arī tā, jo nepagaršoju. ![]()
Durvis atvēra maza, resna tantīte. Nevaru teikt ka apaļīga, jo patiešām resna. Kadi vismaz 50, es domāju, ka vairāk.
Domāju moš mukt prom, bet tad domāju, ka kā tad es atskaiti uzrakstīšu.
Uzreiz saka, ka nauda jādod. Saku nu cik? 40? Šī Ok un ar badīgu aci manā makā skatās.
Duša.. Tas ir atsevišķš stāsts. Tjipa kabīne ar saplosītiem aizskariem, kuriem ir tikai augša līdz pusei. Respektīvi pusaizskari,
apakšējā daļa nav. Es attiecīgi pielēju grīdu un devos uz masāžu, jo es teicu ka gribu tikai masāžu tapēc, ka es moš galīgā pālī parakstītos uz kaut ko vairāk.
Sāka kaut ko masēt.. pēc pāris minūtēm saka griezies riņķī. Es saku njehuja. Masē vēl dibenu. Šī novaidējās un turpināja masēt. Protams viņai grūti, jo veca un resna. Es nebūt negribu būt tāds kas nonievā vecus cilvēkus, bet nu ibio, ja tu piedāvā pakalpojumu par 40 eur, kuri man arī ir jānopelna, tad es gribu pakalpojumu un ja nav, nu tad jopcik ar ārā. ![]()
Apgriezos, šī prasa vai gumiju vilkt, es saku nekāda seksa. Nu nevarētu es ne par ko. Fiksi ļāvu mani dabeigt un kamēr vēl viņa vārījās par šodienas dzīvi es izskrēju cauri dušai un nax prom.
Šī ir mana top trijniekā pie kurām nekad nevajag braukt.
Kombinācija dzīvoklis+masiere+masāža ir galīgā dirsā.
Nākamreiz ir jābrauc ar domu, ka tīri kā kurpes izvēlētos. Ja nepatīk, tad jātin makšķeres.
Šī bija patiešām briesmīgs variants.
Auseklis 456
Esmu bijis pāris reizes. Viss Ok izņemot divas lietas.
1. Par cik tā ir viesnīca, tad pārāk neceriet uz tīriem palagiem uz kuriem pirms jums neviens nebūs gulējis.
Tas pats ar dvieļiem. HVZ cik krāni tiek apslaucīti vienā un tanī pašā dvielī kas karājas vanasistabā.
2. Ir liela iespēja satikt klientu pirms jums un klientu pēc jums, jo pieprasījums ir ahujetj.
Tīrais konvejers. Nepaspēj pa durvīm iziet, kad nākošais jau mīņājas koridorī aiz durvīm.
Auseklis 456
Es apbrīnoju tos kas nebaidās savu galu dot mutē bez gumijas..

Ierakstīts
Būšu pie kompja, ielikšu, bet vai no tā ir jēga ja Nr. pēdējie cipari ir **?