Nu vēl jau ir variants, ka Locco ir trešā Morenes personība šajā topikā :lol:
Jā,jā, jā!!!Morena alias Josephine alias Locco ir viens un tas pats perversais šuasmonis- es. Esmu atmaskota un grēcīgā sirds nu mierīga .Bija interesanti padraiskoties, tagad turpināšu draiskoties sarakstēs, cerot,ka blacklistē netikšu, savukārt, līdz .........TAM procesam tikšu.Ja būtu, ar ko saderēt, tad varētu mēģināt vēl saderēt,vai un kā reaģēs Morene un Locco- klusēs, vai atbalstīs šo nežēlīgi patieso atklāsmi.Tagad nokaunos un pazūdu pagrīdē pie privātsarakstēm.
Vot kalambūrs ! IOskar, uzmanies ar to dzimšanas dienu: Versijas 1.Josephine tomēr IR Morene.2.Kāda žurnāliste vai blogere meklē vielu sensacionālai rakstu sērijai "Mīlas priesterienes un viņu klientu portrets: fas i profiļ"
Interesants domu gājiens, man patīk,bet Tu kļūdies.
Morena?Ļoti kolorīts personāžs šajā vietnē, ko visi zin, bet nav redzējis neviens?. Diemžēl vai par laimi, bet es tā neesmu. Tomēr Tu mani nedaudz sarūgtināji un dzēsi arī daļu entuziasma, jo nebiju iedomājusies,ka mans īsais vēstījums izklausījās tik baisi,lai uz mani kristu aizdomu ēna par virtuālās personības dramatisku dubultošanos ar konkrēto būtni.
Nepamēģināšu- neuzzināšu.Vismaz nav dzirdēts, ka šī nodarbe izraisot atkarību. Un vai tad tas ir tik slikti?Šķiet,ka tie vīrieši,kuri šai portālā nelāgi izsakās par prostitūtām arī pret sievietēm parastajām nejūt neko sevišķi pozitīvu . Un nešķiet,ka adekvātajiem šī foruma biedriem prostitūtas izraisītu pretīgumu, ja vien nav runa par "Fublām", savukārt tās ir kādas nu ir neatkarīgi no pērkamības..Bet dažas pērkamās meitenes/sievietes atstāj ļoti pozitīvu iespaidu (spriežot no ierakstiem forumā,piem., Kaķis, Zvirbulis.....
Ierakstīts
Jā,jā, jā!!!Morena alias Josephine alias Locco ir viens un tas pats perversais šuasmonis- es. Esmu atmaskota un grēcīgā sirds nu mierīga
.Bija interesanti padraiskoties, tagad turpināšu draiskoties sarakstēs, cerot,ka blacklistē netikšu, savukārt, līdz .........TAM procesam tikšu.Ja būtu, ar ko saderēt, tad varētu mēģināt vēl saderēt,vai un kā reaģēs Morene un Locco- klusēs, vai atbalstīs šo nežēlīgi patieso atklāsmi.Tagad nokaunos un pazūdu pagrīdē pie privātsarakstēm.