Sveiki viriesi, 22nule nule, 4septiņi 55 klasiskais seks un oralais ar prezervativu, 69 ka ari visas pozas, kunilings, atrodos centra. Man ir forsi apartamenti kur varam satikties Tiksanas par naudinu
Tā kā bildes izskatījas Ok un forumā par šo neko neatradu, tad nolēmu pamēģināt. Pirmais sarkanais karogs jau parādījās, kad nosauca adresi - Zvaigžņu ielā. Nu labi, nodomāju, ka gan jau nav tik traki. Bija tikai nostāsti par to rajonu dzirdēti, bet nekas konkrēts.
Atnācu laicīgi, bet 5 min pirms norunātā laika atsūtīja, ka jāpagaida vēl 20 min. Un kad tas bija pagājis, tad gribēja, lai gaidu vēl 10 min. Nu ok. beidzot tiku iekšā. dzīvoklis 1. stāvā aiz metāla durvīm, kur pavērās neliels gaitenītis ar vēl 3 durvīm, katrām savā krāsā. Jāsaka, ka tajā brīdī jau sajūta bija kā lētā maukumājā. Iegāju pa īstajām un tur gaidīja dāma. Dzīvoklis tumšs ar mitruma smaku. Patiesībā ne dzīvoklis, bet tikai istaba, gulta un neliela dušastelpa. Dāmas izskats zem katras kritikas, sagurusi seja, noteikti ne 18. drīzāk uz 30. Tas izskats plus sasmakušais gaiss dzīvoklī galīgi visu vēlmi nosita - apgriezos un gāju prom. Paldies, bet nē.
Pie kam Whatsup sarakstē tika prasīts 150 par stundu. Manā skatījumā vairāk kā 40 nevarētu dot, bet es arī par 40 būtu atteicies. Labāk padročīsu mājās vienatnē.
Izbrīna tik tas, ka nebija forumā nekādas info par šo dāmu, ne pēc vārda, ne telefona nr. 220047**
Vētējumi:
- tikai negatīvi.
Lai šitajā liktu iekšā vajag tiešām bizu ādu.
Izlasīju visus atrodamos tēmas autora postus, uzpīpēju, uztaisīju sev vakara uzkodas, vēlreiz uzpīpēju, vēlreiz izlasīju visus atrodamos tēmas autora postus - neredzu no viņa šeit pievienoto vērtību.
Tātad tā - es tagad palasīšu visu ko esi rakstījis forumā un tad izdarīšu secinājumu vai ir kāda jēga no tevis vai nav. Ja tu tikmēr paspēsi salabot savu postu un noformēt tēmu atbilstoši noteikumiem (paraugs ir) tad paliksi.
Un noformēt tēmu ir tieši noformēt tēmu nevis mēģināt izdzēst uzrakstīto.
"Входит во время :
60 min 140€
30 min 80€
Секс + минет в защите ,массаж,куни,поцелуи ,69
30 min 1 раз окончание.
60 min 2 раза окончание.
————
€€€-ДОПЫ-€€€
————
МБР +30€
Окончание на тело +10€
Окончание в ротик +30€
Футфетиш (в мою сторону ) +10€
Анилингус - Риминг (в мою сторону ) +10€
Золотой дождь +20€ (услугу заказывать за 2 часа до приезда)
Ролевые игры ) +30€
Госпожа +50€
Игрушки (Страпон , вибратор,плетка) +50€ ( страпон твой)"
На форуме темы не нашел. Сама скидывает доп фото, девушка та же самая и одежда та же. Просто другие ракурсы и тд
Klausies tu sutener apklust d..a tāds. Tas ir veltīts yundra.
13 hours ago, alternatiive said:
only reaction.
23 hours ago, alternatiive said:
jūs veči nomierināties needat meiteni "dzīvu" laukā kā saka. Tāpēc es pasen vairs neizmantoju nevienas eskortnieces pakalpojumus kura sludinās jo ir šāda situācija Latvijā. Un negrasos to darīt arī turpmāk.
Doktora Džekila un mistera Haida dīvainais stāsts ?
Ko tad Jūs, Moderatora kungs, plānojat darīt tuvākajos mēnešos? Esat nolēmis biežāk piestaigāt pie meičām? Varbūt beidzot šeit sagaidīsim atsauksmes ar 100% ticamīɓas faktoru
Manā izpratnē amats paģēr cik nu iespējams neietekmēt jūsu diskusijas un būt neitrālam - tā lai mans viedoklis neradītu kādam priekšrocības vai nesodāmības sajūtu. Pie tā arī cenšos turēties.
Петух (которого все ебут, как жирную Амелию) и телячья голова (в которой нет мозгов) - это ты. И, если будешь дохуя пиздеть, то больше не сможешь здесь ничего рассказывать.
Ierakstīts
Please explain!
Kaut kā "bremzēju" pēdējā laikā