Izlasīju visus atrodamos tēmas autora postus, uzpīpēju, uztaisīju sev vakara uzkodas, vēlreiz uzpīpēju, vēlreiz izlasīju visus atrodamos tēmas autora postus - neredzu no viņa šeit pievienoto vērtību.
Tātad tā - es tagad palasīšu visu ko esi rakstījis forumā un tad izdarīšu secinājumu vai ir kāda jēga no tevis vai nav. Ja tu tikmēr paspēsi salabot savu postu un noformēt tēmu atbilstoši noteikumiem (paraugs ir) tad paliksi.
Un noformēt tēmu ir tieši noformēt tēmu nevis mēģināt izdzēst uzrakstīto.
"Входит во время :
60 min 140€
30 min 80€
Секс + минет в защите ,массаж,куни,поцелуи ,69
30 min 1 раз окончание.
60 min 2 раза окончание.
————
€€€-ДОПЫ-€€€
————
МБР +30€
Окончание на тело +10€
Окончание в ротик +30€
Футфетиш (в мою сторону ) +10€
Анилингус - Риминг (в мою сторону ) +10€
Золотой дождь +20€ (услугу заказывать за 2 часа до приезда)
Ролевые игры ) +30€
Госпожа +50€
Игрушки (Страпон , вибратор,плетка) +50€ ( страпон твой)"
На форуме темы не нашел. Сама скидывает доп фото, девушка та же самая и одежда та же. Просто другие ракурсы и тд
Klausies tu sutener apklust d..a tāds. Tas ir veltīts yundra.
13 hours ago, alternatiive said:
only reaction.
23 hours ago, alternatiive said:
jūs veči nomierināties needat meiteni "dzīvu" laukā kā saka. Tāpēc es pasen vairs neizmantoju nevienas eskortnieces pakalpojumus kura sludinās jo ir šāda situācija Latvijā. Un negrasos to darīt arī turpmāk.
Doktora Džekila un mistera Haida dīvainais stāsts ?
Ko tad Jūs, Moderatora kungs, plānojat darīt tuvākajos mēnešos? Esat nolēmis biežāk piestaigāt pie meičām? Varbūt beidzot šeit sagaidīsim atsauksmes ar 100% ticamīɓas faktoru
Manā izpratnē amats paģēr cik nu iespējams neietekmēt jūsu diskusijas un būt neitrālam - tā lai mans viedoklis neradītu kādam priekšrocības vai nesodāmības sajūtu. Pie tā arī cenšos turēties.
Петух (которого все ебут, как жирную Амелию) и телячья голова (в которой нет мозгов) - это ты. И, если будешь дохуя пиздеть, то больше не сможешь здесь ничего рассказывать.
Moders izdzēsis manu ierakstu, ka tomēr joki mazi, jo meitenei nav labi un ir aktīva lietotāja. Nezinu, kam domā ar to palīdzēt, bet ne jau pašai meitenei. Neesmu neko sajaucis vai sagrozījis. Ja šeit forumā nevar dot info, kuras duras, tad grūti uzturēt kaut kādu ticamību pēc šitādas cenzūras. Tie, kas pazīst viņu, mēģiniet palīdzēt, kā mākat.
Sāksim ar to ka dzēsti tiek tikai mani posti un to daru es pats. Jūsu posti dzēsti netiek, neviens! Noslēptie posti tiek saglabāti un pārskatīti kad jāpieņem lēmums ko ar jums darīt.
Kungi un vispār arī dāmas, man ir tāds varbūt mazliet savāds lūgums. Pirms gadiem +/- pieciem, ja ne mazliet vairāk dažas reizes Rīgā sanāca satikt kādu jaunu meiteni. Atceros, ka viņa bija forša un randiņi jauki. Neatceros kā sauc, bet atceros, ka toreiz viņa laikam studēja Tehniskajā koledžā. Ja atmiņa neviļ, toreiz laikam viņa bija brunete. Toreiz slaida bija. Ļoti iespējams, ka dzīvoja kaut kur Pierīgā. Varbūt kāds zina par kuru lēdiju es runāju un ja viņa vēl ir tēmā, varbūt var (kaut vai privāti) atgādināt viņas kontaktus? Ja moderatoram šķitīs, ka šis topiks nepieklājīgi ielaužas dāmas privātumā, neļaunošos, ka tas tiks izdzēsts.
Ierakstīts
Es nepūlos būt moderns - palieku pie tabakas, veca vīna, sapelējuša siera un citām nemodernām lietām