Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maddy Moore (28) 20064320
Ierakstīts
2 hours ago, RenarRenar said:

Moders izdzēsis manu ierakstu, ka tomēr joki mazi, jo meitenei nav labi un ir aktīva lietotāja. Nezinu, kam domā ar to palīdzēt, bet ne jau pašai meitenei. Neesmu neko sajaucis vai sagrozījis. Ja šeit forumā nevar dot info, kuras duras, tad grūti uzturēt kaut kādu ticamību pēc šitādas cenzūras. Tie, kas pazīst viņu, mēģiniet palīdzēt, kā mākat.

Sāksim ar to ka dzēsti tiek tikai mani posti un to daru es pats. Jūsu posti dzēsti netiek, neviens! Noslēptie posti tiek saglabāti un pārskatīti kad jāpieņem lēmums ko ar jums darīt.

Esiet saprātīgi, domājiet līdzi tam ko rakstiet.

Meklēju kādreizēju studenti
Ierakstīts
1 hour ago, gogolio said:

Mirklis klusuma Igoram.

FB_IMG_1744207259189.thumb.jpg.b82aafcdae120af595c67543d6127b1f.jpg

3 hours ago, Real John Doe said:

Kungi un vispār arī dāmas, man ir tāds varbūt mazliet savāds lūgums. Pirms gadiem +/- pieciem, ja ne mazliet vairāk dažas reizes Rīgā sanāca satikt kādu jaunu meiteni. Atceros, ka viņa bija forša un randiņi jauki. Neatceros kā sauc, bet atceros, ka toreiz viņa laikam studēja Tehniskajā koledžā. Ja atmiņa neviļ, toreiz laikam viņa bija brunete. Toreiz slaida bija. Ļoti iespējams, ka dzīvoja kaut kur Pierīgā. Varbūt kāds zina par kuru lēdiju es runāju un ja viņa vēl ir tēmā, varbūt var (kaut vai privāti) atgādināt viņas kontaktus? Ja moderatoram šķitīs, ka šis topiks nepieklājīgi ielaužas dāmas privātumā, neļaunošos, ka tas tiks izdzēsts.

Vēlāk pārcelšu uz beztēmu

Kira/ЯНА(34 gadi) 29652687
Ierakstīts
16 minutes ago, riitastienisble said:

Pretīgais okupants. Moderator, drošības dienestiem ziņo par šo ierakstu, kur redzama kara noziegumu slavināšana. Ceru , ka šo morālo kropli riktīgi dienesti paņems priekšā.

Es ļoti uzmanīgi izlasīju bet nepamanīju kara noziegumu slavināšanu, iekopē to vietu!

Par pārējo - kopumā teksts ar domu ka autors lepojas ar to ka nav ukraiņu izcelsmes (iespējams ka tomēr ir vnk nezin) un nicina vai nu sievieti vai ukraiņus. Nu a ko var gaidīt no moskovita kurš klasiskā variantā salipināts no somugru genofonda un komunikācijai izmanto vecās bulgāru valodas kroplu versiju ar tjurkismiem. Moskovijā pa lielam tā ir parasta situācija ka cenšās kādu pazemot jo iedomājas ka uz tāda fona būs augstāk sociālajā ierarhijā.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
18 minutes ago, Blondy said:

Tas bija sarkasms vai jautājums , moderatora kungs ?😀 

Man šķiet auto ir tikai transporta līdzeklis , kas var tevi aizvest no A līdz B punkta , pielāgots tavam  dzīvesstilam, apstākļiem , kur tu dzivo, un nelauzt galvu  par apkopes izmaksām . Es apbrīnoju  tos, kuri  paņemt kredītus  , autolīzingu , lai zimetos sabiedrībā ar “ greznu” auto   , bet pats  normāli nevar savilkt galus un raud , cik viss ir dārgi😊

Pa lielam 100% piekrītu.

Es gan pievienotu ka tomēr ir kāds nepieciešamā garnējuma minimums kā piemēram kondicionieris un gan jau vēl kaut kas.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
5 minutes ago, Deina Lana said:

Blondy, nafig es to izlasiju,nu pati esmu vainīga kā internets telefonā. Tik saulaina ,smuka dienā, braukāju gar jūru ar e53,video tik tok filmēju periodiski šeit ieskatos- a te такое.Nu vsjo garīgais pa galam,kad visus tos "smukos,sportiskos,koptos" kas raksta pērkamajām,ka visi viņiem tā pat dod ,u vēl piemaksā.Nesprotu,ko viņi ar to cenšas panākt?

E53 tas tjipa tagad ir grezni?

MAIJA🦋🐝🐝, 21 gadi
Ierakstīts
16 minutes ago, Cubulis said:

Kāds ir bijis pie šīs ? 

Ja pareizi atceros viņai pirms 3 gadiem jau bija 21😅 Toreiz beigās nesanāca aizbraukt bet ja atmiņa neviļ jau pašā sākumā atieksme wp jau bija pēc dirsas.

Kādas atsauksmes?

Screenshot_20250309_230618_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250309_230626_Samsung Internet.jpg

Telefona nr. ieraksti tēmas nosaukumā

Roksana
Ierakstīts
4 hours ago, brux123 said:

Jauna ? 

Neredzu tēmu par viņu,  bet tikko no viņas ! 

Dzivoklis tīrs , pati sakopusies , jauka meitene , var daudz ko sarunāt ar viņu.

Pārbaudijuma pēc pajautaju vai par papildus naudu nevar sarunāt sexu beh gumijas uz ko stingri izteikts NĒ! 

Meitene laba , iesaku apmeklēt , atbilst savai cenai,  nav tieva un neteiksu ka būtu resna,  viss savas vietas ! 

Screenshot_20250228_120458_Chrome.jpg

Tēmas nosaukumā pieraksti vecumu iekavās un telefona Nr

.
Ierakstīts
1 hour ago, Christina19 said:

Это нормально? Я не отсюда, я не понял формат этого форума )

Тебя забанили на google?

Есть и другие переводчики, почитай правила (по соблюдению которых сайт от тебя уже при регистрации получил согласие) посмотри образец.

Короче говоря включи мозги.

.
Ierakstīts
51 minutes ago, janiss87 said:

Satikos ar šo jauno meiteni, laikam tikai nesen sāka strādāt Rīgā un vispār kopumā. Nācās gan pagaidīt pāris minūtes pie durvīm, bet beigās ielaida. 😃 Teica, ka patiešām 19 gadi. Iegāju dušā, un tad izdarījām savu lietu. BJ bija afigenna un varēja paņemt dziļi, varēja redzēt, ka izbauda. Paņēmu priekšā un beidzu mutē. Kāds cits ir viņu ņēmis? Kā jums?

https://www.gribu.lv/en/ads/massage-and-intimate/christina-8187831

24h noformēt tēmu atbilstoši noteikumiem. Paraugs ir. Laika atskaite sākas 13:34

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.