Monika (31) 249246**
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 12. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 12. septembris - Iemesls nav norādīts
Šeit ir tikai viens variants kā varētu uzlabot situāciju,tievēt noteikti nedrīkst,jo tad būs vēl trakākas briesmas,taču ir iespējams pieņemties svarā, nomazgāt visu no sejas, aiziet pie kosmetologa,iesauloties,un būtu apalīte, taču priekš kam,ja tādu pašu arī ņem
Jā! Lai maukas uztaisa klientu balto sarakstu, ķip "baigi galantais" "smuks pimpis" "romantiķis" "meitenes ja šis zvana tad neatsakiet uzreiz celiet klausuli"
Smieklīgi,mums,kuras ir pazīstamas savā starpā,tādi saraksti ir,gan melnie,gan baltie,pie tam,jau sen😂
Nu tad stāsti, ko esi noklonējusi, epasts taču sludinājumam Tavs 😀
Ja nav garšas un smaržas, tas jau labi minetiem mašīnā, nejutīs dušā nemazgātā gala nenovērtējamo valdzinājumu, kā saka - Covid'u izārstē, bet to smaržu un garšu nemaz labāk nevajag 😂 (C) Dzeloni izvelciet, bet pampums lai paliek 🤣
Labs 😂🤦 e-pasts gandrīz tāds pats,bet vecais man ir dzēsts vairāk nekā gadu,😂🤭 garša pamazām parādās,bet nav tik traki,ka visi stāsta,🤭Neslimo 🤭👍
Taks taks ņepoņatno - kuru putniņu ta te var satikt. Oriģinālo, bet slimo un bez kvalitātes garantijām. Vai neoriģinālo, bet veselo un ar garantētu nekvalitāti?
Un 8:52 no rīta - "kurš putniņš agri ceļas, tas paspēj daudziem atsūkāt" 😂
Diezvai tas putniņš ir tas pats😂tieši oriģinālais putniņš ir slims 😂kautkas ar garšas kārpiņām,bet var mēģināt satikt,🤨Tikai Es par kvalitāti neatbildu!
Nu kā - ko!?!?! впаривает лабуду про гороскопы - tā tak tīrā krāpšana Bet vispār cilvēks ir atklājis organizētu C19 ierobežojumu pārkāpēju tīklu. Riskējot pats ar savu veselību.
Un pēc mūsu lojālajiem likumiem,atbildes abi,😂🤦vēl ģimene visu uzzinās,līdz darbam arī nonāks 😂
Piedod, bet katram pamuļķim skaidrot, kapec viņa nav nekas īpašs man nav laika. LV diemźēl meiteņu izvēle ir tik noźēlojama, ka cilveki sev top augšgalā liek tādas kā Katy vai Maitene 91. Ja mēs būtu kaut vai drusciņ vairāk attistiti prostitūcijas biznesā tad tādām kā Meitene 91 nespīdētu nekas vairāk kā sarkano lukturu iela Amsterdamā vai Soho Londonā kur pa pāris desmitiem Eur/£ vajag ātri izšauties (10-15min). Neviens sevi cienošs dźeks tādas ari necopētu klubā vai pie bāra letes, līdz ar to tā prostitutu slavināšana Lv ir tikai un vienigi tapec, ka izvēle pielīdzināma nullei.
Ļoti kludies es,par to,ko turīgi vīrieši tagad izvēlas 🤣Es pa klubiem nestaigaju,baros nesedu,neko nelietoju,ar sievietēm iepazīstas citas vietās,un tas man nebija bizness,bizness ir mans darbs,kurš iet no rokas,pāris liekas izglītības,hobiji utt, Jūs vīrieši,skataties visas grumbiņas,kas ir sievietei,taču džeki,ik pa laikam spogulli derētu jums ieskatīties,🤣
Visām var dziļo. Pieturi galviņu un stum rīklē. Paristisies un nekas nenotiks. Cik esmu bijis visas beigas ir taisijusas dziļo
Ha, ar tādiem parasti ir viegli tikt galā,viens mēģināja iestumt,lai gan teicu nē,viņš ar sakostu un kaskrapetu aizgāja pie sievas,mēģināja kautko draudēt,tādiem man bija šokeritis ,lai varētu uzcept olas,nu tā, pieturēt aizkrana,un iecepinat,tas nekas, jāpretojas,labi nofiksēts pacients ,nevar pretoties
Man ik pa laikam mocīja sirdsapziņa,ka Es neesmu izdarījusi visu,lai cilvēks aizietu pilnībā apmierināts,jo bieži vien cilvēki paši nezināja,ko grib,un ar vien biežāk sāka nepatikt,tas,ko daru,tapec,lai nepaliktu atmiņā ar sliktu servisu,sliktu attieksmi,un nedarītu s ev pāri,nolēmu,ka ir pārāk daudz tā visa,darbs man ir,izglītības un hobiji arī,un visu naudu nenopelnit,
Diez,kas jāpīpē lai ko tik stūlbu uzrakstīt varētu?
Cilvēks var tā uzrakstīt,ja viņš dabū to,ko viņš grib saņemt,katram ir kautkas īpašs ,kas patīk,un,ja atrodas sieviete,kurai izdodas piepildīt tavu fantāziju pilnībā,Tu taču būsi ļoti apmierināts,?
Ierakstīts
Охота суету навести 🤭