Atrast tanti 50+ kura ir jauniņā šajā nozarē varētu būt sarežģīts uzdevums. Principā ejot cauri sludinājumiem visām kurām ir norādīti gadi 40+ ir liela iespējamiba, ka viņām ir 50+
Pilnībā piekrītu. Tirgū ir kas ir. No jauna šajā segmentā var gaidīt tikai tās, kas jau ir, bet gadiem ritot uz priekšu pāriet šajā segmentā.
Vai tad bija tik grūti to jau no sākuma noformēt? Pēc tam paši brīnās, ka bardaks izveidojas.
Ielūgšu uz karstu atpūtiņu. Mani parametri 162/65/3 .
Mums abiem
drošība ir pirmajā vietā, tāpēc viss tikai ar gumiju.
Klasisks un orāls
seksiņš pusstundiņa 50 , bet stundiņa 80. Atrodos Rīgas
centrā.
28.19.9.9.25
Jebkurā gadījumā, ja tevi iepriecina Pozringoda atsauksmes, man ir prieks par jums abiem Man pašam gan tās nav īpaši saistošas, jo mani ne pārāk interesē dāmas tādā līmenī, kāds viņam patīk 🤷♂️
Raugi, pasaule ir tā iekārtota, ka zeme griežas, un gadi iet uz priekšu. Tev arī un jebkuram. Saskati pozitīvo. Piemēram, par šeit minēto darboni nebija nekādu atsauksmju, tagad pateicoties Pozringodam ir. Par daudzām darbonēm nav, kaut sludinās gadiem, un ir virs 30. Tā jau tālāk ir paša izvēle, interesēties vai ne.
Эротическая уборка, массаж, приготовление еды, прочие радости. Пиши, договоримся. Приеду в гости. Квартира, офисс. В пределах Риги П.с в гостиницы и машины не приезжаю:)
Porzingod, paldies par šo info. Nebija ienācis prātā, ka šī ir no tās pašas Margarittas shēmas. Kā to uzķēri? Vai atkal sāka adreses mainīt? Man pirms laiciņa telefonā teica kādu Maskavas ielas ~ 20 numuru, bet par laimi, nesanāca iekrist.
Vispār jau ZA apkaime ir ērta, gan no loģistikas, gan parkošanās viedokļa, varbūt tādēļ uz to arī spēlē.
Sludinājumsхороший массаж всего тела и не только.. (45 евро) не салон. рабочие дни: Пятница, воскресение и понедельник с двенадцати и до 19.00. около каменного моста. P.S. на смс и е-майл не отвечаю.. звоните!
SUPER
Lai pasūtītu SUPER statusu sludinājumam, nosūtiet SMS ar tekstu: INKE678823 uz numuru 1881 (LMT, TELE2). Pakalpojuma cena: 10.60 EUR Pakalpojuma cena Tele2 ZZ klientiem: 13.66 EUR.
Ierakstīts
Vai kaut ko var vairāk uzzināt? Ir kādi kontakti vai kas tamlīdzīgs? Bija ļoti laba, žēl, ka aiziet zudumā.