Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 14. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 14. maijs - Iemesls nav norādīts
pirms 32 minūtēm, Lada Deina teica:
Зачем русскоговорящему в этом говно сайте жалиться. Это удел латышей убогоньких. Хотя батрачья кровь-не рак простаты, живут же как то.... Строчат, кто сколько на сколько см сосал, под каким углом ебал и ка нав тас наудас вееерта. Ты то нхет тут втёрся?
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, skvirtoman teica:
А ну значит негативные отзывы вообще нельзя писать иначе сочтут за пиздёжь, хотел бы ее засрать необоснованно написал бы что нибудь другое. А тут всеголишь написал что договорились через пол часа но она свои обещания не выполнила, потратил время бенз, и был раздосадован. Видать пиздили тебя русские что ты такой обиженный нацик. Крч желаю тебе на ней женится на мауке, понял что ты неровно дышишь 😆 Какой ты даун...
Var rakstīt negatīvu un vajag ja tas tas ir pa tēmu.
Maukas noteikti ka saprot kurš ir adekvāts un kurš ir idiots.
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
pirms 1 stundas, skvirtoman teica:
Сам ты идыньш, до ника доебался я хуею...
Думай как хочешь, нафиг мне пиздеть... В следующий раз записывать разговоры чтоли, чтобы претензий не было.
Збс форум, пишешь отзывы как хорошие так и как есть - не очень, ещё блять вылезают какие-то вагинопоклонники определённой мляди и начинают её защищать. Алё, чё с тобой не так?
Debils krievs tu esi. Es neaizstavu nevienu, bet saku ka tu dirš. Spriežot pēc tava rakstītā maukas noteikti saprot ka esi idiots un tāpēc neviena negrib ar tādu huilu tikties.
Varbūt Tev patiktu papriecāties ar mani , mana vīra klātbūtnē. Vīrs ir man paklausīgs un darīs visu ko mēs ar Tevi viņam liksim. Palīdzēs sagatavot mani draiskulībām ar Tev i, papletīs manas kājas, ar savu roku ievadīs Tavu locekli manī, pados prezervatīvus un klausīs visām mūsu pavēlēm . Tevi vēlamies koptu pieklājīgu un nodrošinātu. Esam Rīgā
Lielas kaunuma lūpas
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts
pirms 13 minūtēm, Girts77 teica:
Jāpaskatās . Es runāju par vienu veci, kas liek sludikus, tjipa grib redzet kā viņa sievu citi drāž. Patiesība ir tāda, ka tā nav viņa sieva, no malas viņš atrod kādu muļķiti , kas parakstās, veči atbrauc , skuķi drāž, pats skatās un dračī. Koroče - es šī tā uzrāvos, atbraucu kā uz grupņiku, skatos , skuķis sabijusies , jūtu, ka nav kaut kas kārtībā, atteicos.
Lielas kaunuma lūpas
Ierakstīts
On 2020.06.30. at 17:49, lielaslupas teica:
Ne baigi regulāri bet ir dienas kad interesenti var iegriezties ciemos..
Pilnīgs čau! Gadiem jau ar savu veci reklamētas. Bija laiks kad vāca večus Brīvības 196 uz grupniku, bet bieži atlikās jo nevarēja muļķis savākt uz konkrēto laiku.
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
pirms 21 minūtes, Inspektors Caps teica:
Emmm....
Ooo, tas Baibas sludinājums? Nr. cits. Sapratu, un pazvaniju jau. Malace, tad uz vienu nr. pa 50 uz otru ātrais pa 30 un uz stundu viņa teica ka pa 60.
On 2021.02.1. at 22:22, Porzingod teica:
Atskats par tikšanos vakar pēc puhsludinājuma (izrādījās, ka tā, kas agrāk sludinājās kā Eva Love )
ok 👌 35€ Приглашу в гости.
Visu informāciju deva whatsapp sarakstē. Takse trīs.pieci. Vizuāli pusmūža sieviete, korpulenta ābolveida miesas būve, krūtis lielas. Attieksme lietišķa un pieklājīga, runāja nedaudz arī angliski, it kā esot no Polijas. Vieta Vagonu ielas prieku mājā. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pie sagaidīšanas un pirms procesa vēl uz rokām un gaisā pretepidemioloģiski smidzināja dezinfekcijas līdzekli. Prasīja noģērbties istabā. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas uz gultas. Tālāk virsū gumija un centīgs mutiskais. Pēc tam no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja daļēji samāksloti, bet vēl patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 20min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija tikai zināšanai, jo interesē vingrākas.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.
29784898 intimi.lv
Ierakstīts
On 2021.04.1. at 14:35, veciic teica:
Priekš tā vecuma un naudas nav ne vainas. Dara visu ko liek, bet tā konveijera dzīšana uz priekšu besī baigi. Katrā pozā cenšas darīt visu, lai tik tu ātrāk beigtu. Otrreiz neiešu.
A ka savadāk? Viņas pelna naudu un vienigais merķis ir lai klients ātrak beidz. Jokains esi
29784898 intimi.lv
Ierakstīts
On 2020.09.24. at 21:00, Veejsh teica:
Tad jau sanāk, ka tajā viesnīcā ir vairāki taureņi...
Cik zinu tur ir Baiba un tā ar tām tukšajām krūtīm kura kādas 3 dienas nedēļā pieņem. Gadi kādi 50 ar brilitem, gaiši pagari mati. Sludinas intim un rada tik savas kājas. Laikam kauns normālas bildes ielikt. Nav ka Baibai kur var redzēt visu un saprast pie ka brauc.
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
On 2021.03.24. at 02:39, Inspektors Caps teica:
Tirgus "segmentācija" viņai visu mūžu bijusi ar dažādu cenu sludinājumiem.
Bet citas pārmaiņas atkal pamanīju, jaunajās bildēs atkak ir bez kušča, kaut pirms tam apgalvoja, ka daudziem patīk kuščis, xtrā balsojumā viennozīmīgi uzvarēja liselli, Baiba pielāgojās tirgus pieprasījumam 😄
Ja, ja tev taisniba. Kuskis ir noskuts. Vakar biju pie vinas. Tik cik nopratu tad audzes atkal, jo ir jau trijstūri Ezītis. Cik esmu ievērojis vina patstāvīgi maina tās frizūras. Tad plika, tad tristuris, tad stripina.
29784898 intimi.lv
Ierakstīts
On 2020.09.27. at 10:14, feins teica:
Beidzot sazvaniju un biju pie vinas. Vieta zinama un pienem tajos pasos apartamentos kur Baiba. Nevaru teikt ka esmu sajusma, bet riekstus var izsaut. Cena prieks vinas ir ok. Jaa pupi tuksi un pati tada lumiga, tad jau labak mazie kaiminienes pupi bet ar saturu un uzbriedusiem galiņiem.
Aizvakar no rita bija baigais spiediens un nolēmu velreiz aizbraukt tās Atpūtas 29784898. pa 3 papīrīšiem
Tā kā nebija ko darīt ierados adresē pirms viņas un mašina gaidiju.Kad ieraudziju viņu nakam mazliet nošokejos un kaut ka par gribulis pārgaja. Nu riktīga duņa balta pufaikā un filča zabakos. Nodomāju nu ne ne, šito es vairs negribu. Pat bildi uztaisīju no šoka.
Iepriekšējā reizē kad biju tad neizskatījas tik nesmuka, bet nu tad redzēju viņu citā izskatā.
Atmetu domu par vinu un sazvaniju kaimiņieni kura ēc 30 min pieņēma. Tā vismaz smuka
Anālais Sekss
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Inspektors Caps teica:
Ir īstais "Dima", vīnš taču topiku xtrā arī bija uzcepis ar savu stāstu kā dirsā vālējis ar piespiešanu, bija te meitenes un ne tikai pamatīgi sašūmējušās.
Baiba gan pati iekomentēja, ka tā ir tikai slima fantāzija, ka nekas tāds nav bijis.
Jau tad šito ākstu vajadzēja banot..
Klau gudriniek, nevajag dirst ja nezini neko.
Es tam idiņam vestuli uzrakstīju un mes sarakstījamies. Ja interesē kontas debil atpildēja varu tev pārsūtīt privāti.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts
Stulbeni, es neaizstāvu nevienu. Tu esi slims kretīns
Tad raksti latviski nevis krieviski. Atceries kādā valsti tu atrodies. Te noteikti nav pufaiku zeme