Hello, jā, biju labu laiciņu atpakaļ, tad vēl pus h bija 50 eināri, ja nemaldos. Taisīja erotisko masāžu ar eļļiņām, nebija slikti, tikai nomazgāt pagrūti, tad mutiskos ar vai bez gumijas. Interesanti, ka pie gultas pulkstenis un tiešām pusstundu arī taisīja, padarbojoties, atlaižot, utt, kamēr man pietika un es pieturēju aiz galvas un izšāvos mutē. No skata gan bildēs krietni labāka, nekā dzīvē, bet krūtis gan viņas 50+ apbrīnojami glītas. Par 50 eināriem varbūt vēlreiz iegrieztos uz slinko mutisko, bet tādā pat līmenī darbojas Amēlija vai kā viņu tur sauca, maza, jauna apaļa par 50 uz pus h. Dzīvoklis nevisai, duša arī, māja hruščovka kkāda laikam pārdaugavā, bet tas pofig.
...samuldēju, kaunā par 50 sauc sevi par Kristi un Ameliju. sorrii. ir tēma šeit.
:)jaunā nevis kaunā
Salīdzināt Angelu ar Amēliju nevietā. Angela neprot pat uz pusi tik labu minetu.
mhm, pilnīgi bariem pērkamās te instagramā pieejamas un visas viena par otru smukākas un labākas 😂
Pats tikai vienreiz esmu sarunājis vienu 18 gadīgu no instagram, pārējās vienkārši nav sasniedzamas parasti. Kur jūs visi tās ntās atrodat un reāli arī satiekat?
Porzingoods vareetu dot savu komentu, jo vinsh sheit bija njeemis opciju ar beigshanu iekshaa. Porzingood noraavi triperi vai paveicas vai arii tu biji tas kursh aplipinaaja sho madmazelu?
Kur tādu atsauksmi redzēji? Profils nav aktīvs jau ilgu laiku un par šo feju nekā tur nav
@RenarRenarVarbūt arī varu par to sejas jautājumu izpalīdzēt, būšu pateicīgs par PM
Seju atsūta, kad ar viņu sazinies. Meitene ar brillēm, ir ok pēc skata. Mehānikas ziņā atkal cits stāsts, kā jau redzi no atsauksmēm. Konveijera sajūta baigākā.
Ainārs saka ka vagīna pēc surstrominga smaržo, kā tad tur īsti ir??
Esmu bijis pirms dažiem mēnešiem, meitenei viss bija kārtībā, elsa labi un bija aktīva, par vizuālo, protams, gaumes jautājums, personīgi nav manā topā tajā cenu kategorijā.
bet ja tu analizes netaisi - attiecigi nekas var nebut diagnostets, tur taču nav rakstits, ka obligati javeic analizes.
Protams, ka nav. Tas Punfurs vienkārši ir Maijas pašreklāmas rīks, varbūt arī naivi jauc kaut ko ar vācu zemi, kur tiešām bordeļos ir analīzes uzrādīšanai, kad klienti prasa. Nav jau slikta prakse, bet LV, ja atklāti sludinājumos afišē, ka dod bez gumijas, tad tur laika jautājums, kad kāds arī atstās dāvanu, jo daudzas baktērijas paši veči nemaz neizjūt un nav simptomi, bet pēc tam fejām vāvere sulo, tāpēc fejām, kas Latvijā sludina, ka dod bez gumijas mērcēt, labāk prasīt analīzes no klienta, nevis otrādi 😂
Tagad vienkārši pašas strādā uz sevi un šī meitene vēl vakar bija ielikusi sludinājumu, tāpēc, ja kāds aizies, pajautājiet, gan jau atkal būs pietiekami pļāpīga, lai pastāstītu, kā tad notika suteneru nodošana 😂
Porzingoods saka ka ir opcijas ar beigšanu iekšā, pēc tadām izvirtībām nav brīnums ka pec tam surstromings tur sāk dzīvot😎
Par tādām lietām sen bija apspriests, ka ne jau visiem vienādi fejas dod, ir arī vienlīdzīgāki (vai arī daudz naudīgāki) klienti. 😂 Pagājušajā gadā biju vairākas reizes un tad tur neko aizdomīgu nenovēroju. Kā ir pēc atgriešanās gan jau kāds biedrs varēs ielikt atsauksmi.
Tas jau kaut kāds krimināls, desmit meičas vienā pagrabā 🤨
Cilvēks kaut ko putro. Tā ir viena no meitenēm, ko sākotnēji belama ieteica, tagad ir ar savu vietu, nav tur nekādas 10 meitenes pagrabā 😂Man kaut kad pati balss ziņas sūtīja, kur fonā drauga balss laikam, esot svingere, rādīja vēl bildes no bunker kluba. Par pārējo nav ne jausmas, ko tur raksta, esmu saticies, pagrabā tur vienkārši vairāki dzīvokļi, cik var saprast, bet tiekas pati savā dzīvoklī viena pati (vienīgi šonedēļ parādījās laikam piedāvājums kopā ar draudzeni, cik redzēju telegram tiešraidē). Par lokāciju sapratu, ka dod sākumā blakus māju kā vietu, kur atbraukt, jo daudzi vienkārši pa tukšo prasa adresi, bet reāli nebrauc, tāpēc arī prasa foto sūtīt, lai zinātu, ka cilvēks ieradies. Citām esmu līdzīgi redzējis. Par servisu runājot bildes īstas, prasa 80eiras par 30minūtēm, 120 par stundu, vienīgais tāds, kas varbūt paliek atmiņā, ka minetā ar mēles pīrsingu arī padarbojas 👌 Pats nākamreiz domāju ciemoties varbūt, kad būtu kopā uz trijnieku, tās lietas Rīgā nav tik daudz.
Principā ja esi domās par sievieti but tur ir Ļoha nu principā pofig galvenais lai novaksēts viss tīrs. Un tā doma ka tu pa lēto izvālēji sievieti paliek ar tevi.
Bet ja nu kads xtra biedrs aizies paraus aizkaru un atklāj ka tur točna ļoha un tu to izlasi pēc tam tad ir auzas 🤣 tad psihologa terapijas bus daudz dārgākas...
Jautājums cik % varbūtība ka tur ir Ļoha?
Ko jūs domājat par cenu? Es domāju ap 20 eur ir ok par 10 minūtes jo redzeju intim.lv vienu pa 50 eur 20 min tur vismaz atkrīt potenciālā morāla trauma
Tas nopietni vai tas pieņēmums kāds
Ja dupsi varetu redzēt pirms dod naudas un otrs caurums ari ir tad varētu mēģināt
Nopietni. Nekāds pieņēmums. Parasti džeks un sieviete kā ēsma.
Meklē cītigāk pēc tel. nr., bet varu pačukstēt priekšā ka @Porzingodšo dāmu vērtē ar 11 no 10!
Šitā ir tā pie Domino pizza, ja? Pats vēl biju, tur nu korekcija prasās, ka vērtējums toreiz bija tieši par izmaksām pēc principa, ka prasa 50, bet varētu prasīt arī 60eur 😂
Diezvai tur kas var mainīties. Man viņa škita nu ļooooti tehniska un ļooooti bezemocionāla. Sajūta tāda ka viņai ir pofigizms uz absolūti visu, jo pat cenu kautkā aizdomīgi viegli nokaulēju + izteicās ka viņai tas nav uz ilgu laiku, varbūt tāpēc tik maz tā entuziasma.
Kuš, kuš, nesaki šeit viņas suteneru priekšā, ka apspriedi ar meiteni cenas bez viņu zināšanas 😂
Eju regulāri kopš ir Klusajā ielā, vizuāli nebūs daudziem gaumē, jo lieki kg, netaisns smaids, pūš koksu, bet gultā darboties var labi ar viņu, man patīk cost/benefit. Tāda jaunāka Afrodita faktiski. 👍
Ierakstīts
Salīdzināt Angelu ar Amēliju nevietā. Angela neprot pat uz pusi tik labu minetu.