Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts
3 hours ago, Ummis said:

LIelais latviešu valodas gramatikas pazinēj moderātora kungs. Es izlaboju savu tekstu kur mazliet bij kļūdas saliku komatus. Ja ir laiks pārlasiet uzmanīgi. Ja izlasījāt un neuztvērāt manu elementāro muļķa valodu tad mēs vai nu dzīvojam citās ""sfērās"" vai arī nepatika tas ko rakstiju. Es dzīvoju brīvā valstī un es varu izteikties un esmu tiesīgs pateikt kas man derdzas un kas šajā sakarā tiešām nerullē sava ziņā par ko man nebūtu ""jājusmo"" attiecība par prostitūciju latvijā. Pēc būtības par to nebūtu jājusmo it kā vispār, ka tāda pastāv. Vai ne tad?

Es jau vienreiz teicu šādu frāzi - savu viedokli vajag izteikt, kad to prasa (iespējams teicu to tev vai citam foruma dalībniekam). Dzīvojot ar loģiku "dzīvojam brīvā valstī, varu teikt kur, kad un ko gribu", tu:

1. Padari sevi par apsmieklu

2. Nezini, tad lietu, ka arī brīvā valsti nav atļauts teikt visu, kas ienāk prātā - ja gribi šo pārbaudīt, uzraksti fb, ka spridzināsi Saeimu, kādu skolu, vai slimnīcu. Pat elementāri pēc likuma tev nav tiesību aizvainot policijas darbiniekus (cik zinu policisti vienkārši bieži piever acis uz šādām lietām).

3. Tavs viedoklis ir vērts, tik cik tas nes labumu citiem t.i. tavs viedoklis, ka prostitūcija Latvijā ir slikta un tevi neapmierina, tāpēc tu vairs to neizmantosi ir nekā vērts. Foruma dalībniekiem nekādu interesantu pārdomu vielu tavs viedoklis neraisa un gulēsim mēs tikpat cieši un saldi kā iepriekš.

Link to post
Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 28. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 28. februāris - Iemesls nav norādīts
Just now, andris3 said:

a neesi gadijumaa apreceejis pats kaadu darboni ka apvainojies ? mosk kadreiz sievinu tavejo padrazu jaunibas laikos

 

Apvainoties uz muļķīti? Nav manā stilā. Kādā tavā jaunībā? Vakar? Pēc tava komunikāciajs stila tev ir kādi 20 gadi, ne vairāk :D Aizej labāk paspelē Dotu/CS un padirsies tur čatā ar sava intelekta vienaudžiem.

Link to post
Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 28. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 28. februāris - Iemesls nav norādīts
35 minutes ago, andris3 said:

man galiigi nepis. vari iet viņas bučot un apreceet un es hz ko vel… pohuj man

 

Neraudi, pekausīt :) Būs labi un kādreiz arī tev paveiksies tikt pie seksa ar sievieti nevis kuci, pat ja tas būs par naudu :) 

Link to post
Maza auguma <160cm petite
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 28. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 28. februāris - Iemesls nav norādīts
6 hours ago, andris3 said:

pievienojos.. arii taadu kuci mekleeju kameer lv

Ja paskatīsies spogulī, es domāju, ka tu tur ieraudzīsi vienu kuci noteikti :D 

Link to post
Skarleta 22
Ierakstīts
3 minutes ago, Misterx said:

Augstāk šķiet ir viss redzams pa lielam gan par pašu meiteni gan par saziņu, ja jau viņa ar tevīm nevēlas možs atslābsti..

Aizej pie oftamaloga un pārbaudi redzi :D Tur pilnīgi cits cilvēks uzrakstīja, ka viņa viņu nobloķēja. Pirms kaut ko dirst par atslābšanu pievērs uzmanību, kas ko raksta un kam tu raksti.

Link to post
Skarleta 22
Ierakstīts
8 minutes ago, gshock said:

"ka ar svešu meiteni seksu uzreiz nevēlos, tikai pabaudīt augumu, iepazīties, sākumā."

atbilde uz tavu nesaprašanu kāpēc. Meitene skaidri un gaiši piedāvā seksu pret atlīdzību, visticamāk viņu neinteresē pasēdēšana, papļāšana u.t.t.

Link to post
Kaķenīte
Ierakstīts
5 minutes ago, Ummis said:

ka nekā mans mērķis tāds nebij kā tu tur raksti. es nekur netiku teicis ka gribēju lai tikai aizlej acis. 

Tavs mērķis bija tikt pie seksa par viskija pudeli :D To, ka reāli to var saukt par afekta stāvokļa izmantošanu, pie tā tu izskatās, ka nepiedomāji :D  Tavā galvā tu to nesaskati kā kaut ko sliktu, jo viņa taču pati dzēra nevis ar varu lēji, bet reāli tu apzināti gāji ar alkoholu domādams, ka ar tā palīdzību viss notiks.

Link to post
Kaķenīte
Ierakstīts
Just now, Ummis said:

manā gadījumā ar to asicoāciju nav sakara. es nesu spējīgs nevienu izvarot.   

To tu prokuroram/tiesnesim stāstīsi, ka neesi spējīgs :D Man suzskats un vēlreiz uzsvēršu, mans uzskats - normāls vīrietis var iedzer t ar sievieti, kādu glāzīti, bet ne jau kā tu te raksti, lai tik sieviete aizlej acis, a tu kafiju padzersi :D  Tā nav veselīga domāšana, paprasi sievietēm kā viņām tas no malas izskatās :D 

Link to post
Kaķenīte
Ierakstīts
3 minutes ago, Blondy said:

Es atkal piedomāju  par tam sievietēm, kas parakstās uz tādiem pasākumiem 😂 Ummis dzer kafiju, bet  sieviete lok iekšā visu pudeli viskiju 😂😂😂

Bija man viens negatīvs "randiņš", kur dāma teica, ka nedaudz šampi iedzērusi - atbraucu, bet tur nes kā no alas mucas un pati knapi kājās stāv :D Mans instruments ne tas, ka piecelties negribēja, viņš sarāvās no tā ko redzēja :D Pateicos par ielūgumu un ātri devos prom :D 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
17 minutes ago, Blondy said:

smags pants, jo sevišķi persona , kas  to piedāvā, zin cik manai meitai gadi. 

Lai kā gribētos, bet tur neko īsti nevar "piesiet". Vai numurs ir reālais? Pat ja ir, viņš var pateikt, ka sajauca numurus (izgrozīties šādi tipi noteikti, ka māk, diemžēl). Tu saki, ka viņš zin, viņs pateiks, ka nezināja... Nu īsāk sakot, tur reāli grūi kaut ko būtu piesiet. Tikai tad, ja viņš par kaut ko tādu jau ir "saukts pie dziesmas".

Link to post
Katya (24 gadi) 20347800
Ierakstīts

Nezinu kā lielajam vairumam, bet ja sludinājumā redzu "piedāvāju bildes, video bla bla bla" un cita veida tekstus par virtuālajiem pakalpojumiem - automātiski persona tiek uzskatīta par feiku, uzmetēju un nekā tur nebūs. Tāpat kā ir tās, kas prasa kaut kādas tās naudas kartes ko online var nopirkt :) Esiet modri, ja kaut kas ož pēc appisiena tad visticamāk tā arī ir :D 

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts
On 9/8/2023 at 12:15 PM, Godman said:

Она опять объявилась. Сейчас типо студентка. Живёт в болдерай. В профиле фото фэйк. Скинула свой Инстаграм. https://instagram.com/karinella96?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Объявленте уже снять с puh. Если появится, пост обновлю.

 

IMG_1206.png

Заебёшься обновлять, они эти обьявления чуть ли не каждый час удаляет и постит) Номера тоже часто меняет. Единственное что помогает это то что она плюс минус один текст пишет.

Link to post
On 4/6/2023 at 12:44 PM, Blacklist said:

UZMANĪBU, KRĀPNIEKI, ZAGĻI ! ! ! 🥵  297876**

Jā visi reiz kļūdamies, līdz ar to nav ko teikt komentēt, vismaz padalīšos un pastāstīšu. Forumu lietoju bieži, bet lai izstāstīt par šo izveidoju atsevišķo konu. 

Sludinājums, meitene piedāvā satikties viesnīcā. Uzsvēru! Viss tā pat kā man bija jau desmitiem reizēm veiksmīgi. 

Tikšanas uz līdz 2ām stundām 200 EUR. 

Piekrītu, gaidu viesnīcā atbrauc, sāk pļāpāt viss ok. tad sarunājām paņemt papildus "šmigu", viņa atstaj "mantas" un ar naudu izskrien nopirkt. 

Proti mantas ir lēts fufels un lejā pretī jau gaidā kāds ar mājienam ka tūlīt numurā būs menti. 

Kāpēc izlaidu ar naudu no numura varat smieties ilgi un daudz, bet fakts ka tāds ka šo rakstu priekš jums, lai brīdināt. jo iemesls kādā veidā viņa izies ārā noteikti katru reizi būs savādāks, noteikti var vnk paņemt un aizbēgt, vai kamēr jūs tualetē, vai beigās uz numuru atnāks viņas "vīrs"....., vai..... Viņa tur nebrauca drāzties! Fakts ka tāds ka grupa darbojās un Esiet uzmanīgi. 

Bildes no tā sludinājuma ko es uzķēros man ir lieku klāt. Bet noteikti ka telefona nr un sludinājumu mainīs. 

Nedaudz neparastas lietas kas varbūt palīdzēs saprast: kavējās stipri no norunāta laika. Uzreiz un atklāti runa par ilgo palikšanu, vielām, par baigiem plāniem. par to ka kaut ko pasūtīja...

Tumšmate, vecums ap 25 (+/- 3 gadi makeup un tā). Krievvalodīga, smalka un skanīgā balss, ja zvanīsiet! 

JAU ŠODIEN REDZU LĪDZĪGA SATURA SLUDINĀJUMUS AR MAINĪTO VĀRDU, BILDI, VECUMU.

Bet gan tas pats ēpasts: Mar***inbox.lv, pieliku bildes no cita šodienas sludinājuma. 

 

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (4).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (3).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.38.32.jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.43.20.jpeg

WhatsApp Image 2023-04-06 at 12.43.12.jpeg

Ka tik nav tā pati Imantas/Zolitūdes Karīna. Izskatās, ka būsiet uz vienas un tās pašas uzķērušies. Sīkāk varu pm.

 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
8 minutes ago, snaiper said:

значит пользователям xtra в можно обсуждать меня выносить где я живу кем я работаю нормально Да...

мне здесь значит выложить нельзя. Но тогда я сейчас найду вот этих пассажиров именно переписками что они в Ватсапе писали и буду выкладывать именно весь мусор чтоб ещё и номера Их видели..

Если они у меня не заблокированы  то я их Обязательно найду...

 

Тётя, Вы не можете понять одну вещь... То что происходит в ватсаппе и в целом за пределами данного сайта, там и разбирайтесь с этим. Ваши разборки не проходят на данном сайте! Когда тут подобное проходит то модератор так то по правилам сайта таких в бан оптравляет. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
1 hour ago, snaiper said:

Ну что я смотрю Чем дальше в лес тем больше дров некоторые клиента у нас становятся очень популярными..

WhatsApp Image 2023-02-09 at 17.41.14.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-09 at 17.41.14 (1).jpeg

К чему это в чёрном списке? Он оебя на деньги кинул? Назначили встречу - не пришёл? Полицейский? Ты щас без каких либо причин выставила его фото на данном форуме. То что он знает чем ты занимаешься и обсуждает это в интернете, не означает что его место в этой теме. Личная неприязнь должна остаться при себе, а так ты не капли не лучше тех кто крадёт твои фото или выставляет личную информацию о девушках.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.